2008 Kasım Anneleri

eve geldim mutfaktan anca çıktım
kuru fasulye pilav yaptım bide cacık yapcam yanına
irmik tatlısıda yaptım yeter
zaten karnım ağrıyor

evet bır de bu durum var
mesela normalde cok maco, kıro ve odun herneyse oyle bır adam acaba eslerıyle basbasayken nasıllar dıye merak ederım

mesela polat alemdar esı ebru'yu nasıl hamıle bıraktı acaba
:roflol::roflol:bunu hep bende düşünmüşümdüür
polat değilde ünlüler siyasetçileeeer aklıma gelen birileeri var ama yazmayım şimdi
nası yapıyorlar nası wc gidiyorlar falan falan bana yapmazlar gibi geliyo delimiyim neyim be

selam kııızzzlar
dedemi hasataneye yatırdık prostattan ameliyat olacakmış
çok yaşlı ama diri maşallah 80 yaşında
geçmiş olsun beebeeemm benim dedemde olmuştu adamların en büyük derdi

fisfisfismerakım geçti valla

Kızlar krikitosa hiç birşekilde ulaşamıyorum maalesef.En sonunda aklıma ablası geldi.O da kk da hamile üyelerimizden.Ona mesaj gönderdim.Bir de son mesajına baktım kendi topiğindeki,annemler ve yeğenim geliyorlar çok mutluyum filan yazmış dün akşam ama kardeşim de geliyor veya onun hamileliğinde şöyle bir durum var filan yazmamış.Yani Mert Bursaya gidiyor ama Krikitos ve eşi de gidiyor mu onu bilmiyorum bilmiyorumkismile

ooooo kızlar bi girdim herkes gitmiş anlaşılan artık işyerinde olanlar giriyor nete evde olanlardan pek ses yok çocuktan fırsat buşlamıyorlardır benim gibi
totşların lüllüklerinden bahsedilmiş bende şükünü yerim diorum durmadan buaralar bu revaşta bi,zde ayyy hiç güleceğim yoktu siz bahsedince aklıma bişey geldi bi iş arkadaşım vardı 3 yaşında oğlu vardı seda dedi bigün odaya bi girdim oğlan yastığın üstüne çıkımış debelenip duruo napıosun oğlum dedim lüllüğğümü hoşlaştırıyorum demiş inanamadım ya gül gül ölmüştüm aklıma geldi yine gülüyorum şunlara bak ya erkek işte o yaşta akıllarını kurcalıyo bu ne işe yarıoyr die haaaaaahaaaaaaa

ulan dün zeynayı özledim dedim bi gelip bişey yazmadı ,bugün burdan çıkmamış küstüm ...

bende gelmedim bugün ,hiç açmadım pc yi ,başka şeylerle ilgilendim ..

Çocuklarda cinsellik kaç yaşında başlıyor acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?Yani 3 yaş biraz erken gibi geldi bana ya da Sedacım senin arkadaşının oğlu baya hızlı

ayyy sorma saphi bende şok olmuştum duyunca bende merak ettim bak kaçta başlıyor acaba şöle bi durumda var ama bizde ablamda aqbimde hep erkek var kız yok annem bu yönden dertyli biraz ümidi bendim ama bende şüklü doğurdum
lüllüklerini keşfettiklerinde durmadan elliolar mesela ben bazen dokunuyorum gülmekten ölüyo eşşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…