- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.381
SLM ŞEKERLER BENDE YAPRAK DÖKÜMÜNÜ İZLEMEYE KAÇTIM YİNE KİMSECİKLER YOK
kız beyazmelek ne cesaret bırakıyorsunuz eymeni ben var ya hayatta yalnız bırakıp gidemem düşünsene sen çıktıktan 5-10 dk sonra uyansa ayy valla içine kurt düşürmek istemem cnmcım ama ben elhamlıyımdır asla bırakamam ii cesaret şekerim valla bizde mayısta antalya ya gidicez bakalım arda ne yapıcak geçen sene denize girdiğinde pek anlamıyordu çok ta sokmadım bakalım bu sene ne olucak bekliorum
eylül kıs bende puding yaptım yedik bilem ben senin kadar hamarat değilim valla uyduruktan yaptım pudingi tatlı ihtiyacımı giderdim
beyazcım iyi eğlenceler canım ..ohh hakkın senin gez toz bakalım bizim yerimizede
bende profiterol yaptım ,yicez birazdan ailecek ..:))
beyaz valla sedoşuma katılıyorum ,bırakmayın ya yalnız çocuğu ,valla uyansa çıldırır çocuk sizi göremesse ,o daha çok küçük yapmayın nolur yaa ,siz bilirsiniz ama yani olmadı meleğim ,sana yakışmadı yavrum ..onun psikolojisini bir düşünsene ,o daha bebek ..
beyazım iyi tatiller canım..ohh çıkar tadını eylülün dediği gibi hakettin..
ben de asla bırakamam..
bügün gündüz 1,5 saat uydu 3 kere uyandı ağlayarak..çldırıyor..bebefon olmasa yanardım bende..
aman maşallah diyeyim de eymene..
sedoş eylül afiyet olsun şekerler..benim de masanın üzerinde bir çikolata duruyor ama yemicem..sabah aç karnına yemeyi düşünüyorum..üzerimde bir şişkinlik var bugün..
dileğim misafirlerin ne kadar kalacaklar..
mmf cım geldıgınde bılgı verırsen sevınırım canım
hatırladıgım kadarıyla gecen yaz tatıl ıcın esenkoy'e gıtmıstın
nasıl kıs mevsımınde de kalınabılecek bır yer mı
azıcık bılgı please canım
beyazmelegı kıskandım ya bır yere gıtmesem catlarım
ben de evi aradım tavuk-patates kızartma varmışhihoyyyt
Bende de ezogelin çorba, etli nohut, pirinç pilavı , kızartılmış tavuk var.Kereviz salatası da var. Gelsin kilolar.Ollley....kaydirigubbakcemile2
selam kııızzzlar
dedemi hasataneye yatırdık prostattan ameliyat olacakmış
çok yaşlı ama diri maşallah 80 yaşında
ooooo kızlar bi girdim herkes gitmiş anlaşılan artık işyerinde olanlar giriyor nete evde olanlardan pek ses yok çocuktan fırsat buşlamıyorlardır benim gibi
totşların lüllüklerinden bahsedilmiş bende şükünü yerim diorum durmadan buaralar bu revaşta bi,zdeayyy hiç güleceğim yoktu siz bahsedince aklıma bişey geldi bi iş arkadaşım vardı 3 yaşında oğlu vardı seda dedi bigün odaya bi girdim oğlan yastığın üstüne çıkımış debelenip duruo napıosun oğlum dedim lüllüğğümü hoşlaştırıyorum demiş inanamadım ya gül gül ölmüştüm aklıma geldi yine gülüyorum şunlara bak ya erkek işte o yaşta akıllarını kurcalıyo bu ne işe yarıoyr die haaaaaahaaaaaaa
Çocuklarda cinsellik kaç yaşında başlıyor acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?Yani 3 yaş biraz erken gibi geldi bana ya da Sedacım senin arkadaşının oğlu baya hızlı
slm kızlar geldim yine, şuan şöminenin başında keyif yapıuyorum sıcacık babasıyla-oğlu neredeler bilmiyorum heralde müzik dinlemeye gittiler
ay havuzda acayip yorlumuşum Eymeni yatırdım akşamüstü bende bir vurdum kafayı eymenden önce uyumuşum kaydirigubbakcemile3 ama iyi geldi kafam acayip dinç valla
safişim evet odada bırakıp gittik yalnız ilk uyuduğu zaman özellikle gece uykusunda Eymen top atsan uyanmaz eğer iyice daldıysa dün de çok yorgundu uyudu ee saatte erkendi bıraktık odasına 10 dk da bir kontrole gittik tabi biraz zor oldu bebephone olsa çok iyi olacakmış
bugün öğle uykusuna yatıncada hamama gittik havuza saunaya falan girdik aralarda bir babası bir ben kontrole gittik yine hatta hamamda biraz uzun kaldık eşime dedimki eymen uyandı gidelim nerden biliyorsun dedi içime doğdu gidelim dedim gerçekten kendimi çok huzursuz hissettim hemen gittik eymen daha yeni uyanmış yatakta su içiyordu orada olmadığımızı bile farketmemiş henüz eşim diyor valla bravo zamanlama mükemmel kaydirigubbakcemile3
şuan oradan oraya koşuyor arada bir gidip şarkıcıyı alkışlayıp geliyor sıpam otelin sahibi sanki hareketler öyle kaydirigubbakcemile3
İkinizin menüsü de süper valla da remedioscum lipton form iç arkasından tavuk patates kızartması şaşırtıcccccccccııııı
çitoscuğum aşkolsun dengeliyoruz olayı bir ondan bir bundanzemuszemus
herkese günaydınnnn
beyazmelekciğim aman dikkatli olun canım
biberon riskli bir de yastık koymayın yatağa bence
ben de çitos gibi alıp kaçırırlar mı diye de korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?