2008 Kasım Anneleri

beyazcım iyi eğlenceler canım ..ohh hakkın senin gez toz bakalım bizim yerimizede

bende profiterol yaptım ,yicez birazdan ailecek ..:))

şekerler haklısınız valla ama napayım Eymen günde iki kez uyur olağanüstü bişey yaşanmazsa ve en az iki saat sürer uykusu ee onu beklemeye kalksak günün büyük bölümünü odada geçirmiş olacağız
bebek arabasında yanımızda uyutsak uyuyamaz uyusada hemen kalkar sesten
adamlar parkyatak gibi bebek yatağı verdiler içi derin çıkma düşme kaçma imkanı yok
babamız benden pimpirikli zaten sürekli kontrole glip gidiyor
ayrıca yine olağanüstü bişey yaşanmazsa Eymen kalkar kalkmaz ağlamaz yatağında oynar bir süre,su içer falan takılır kendi kendine sıkılmaya başlayınca seslenir bişeyler yapar hala gelmezsen basar yaygarayı tabi bazen ağlayarak uyandığı da olur bir yeri ağrırsa,emziğini bulamazsa ve korkulu bir rüya gördüyse şansımıza öyle birşey olmadı allahtan
bizimde içimiz hiç rahat etmiyor,aklımız hep odada endişeleniyoruz ama az vaktimizi de değerlendirmek istiyoruz
zaten beni en çok korkutan şey uyanıp ağlaması değil, kalkıp su-süt falan içiyor ya onlar boğazına takılır nefes alamaz, üstüne yastık kapanır boğulur falan ayyy düşünmek bile istemiyorum :sinifsinif: allah korusun düşüncesi bile çıldırtıyor o uyurken bir keyif yapıyoruz ama eşimle ikimiznde aklından böyle felaket senaryoları geçiyor hadi bakalım hoop odaya koşuyor birimiz
dün gece bara gittik dedim yaa şimdi bir şarkıda dans ediyoruz, aşka ve müziğe kaptırmış giderken mutlaka birimiz Eymen muhabbeti açıyor diğer şarkıya kalmadan odaya koşuyoruz
neyse az ve öz tatilimiz bitti artık nasılsa çok şükür sorunsuz atlattık yarın öğlene doğru ayrılıyoruz otelden :gitme:

beyazcım 5 yıldızlı otellerde gece yemeği çıkar ,açık büfe tatlılarda olur ,sende bir bak cicim sizin otelde de vardır ..
ben antalyaya filan gittiğimde ( genelde kankimle giderdim bekarken ) her gece saat 1 de yemekhanede olurduk ,ultra pansiyonlarda herşey limitsiz olduğundan olabildiğince faydalanmak adına ,aç olmasakta bi porsiyon tatlı yer yine yerdik yani..

Iyi geceler fistiklar,diycem ama kimse kalmamis.

off anca girebiliyorum benya bu cocuk hep birlikte oynamak istiyor

iki dk.yalniz birakamiyorum.Deniz pasa bugün ilk defa koca bi tabak pirasa yemegi

yedi,bayila bayila hemde alem cocuk vesselam.ama nazarmi degdik nedir hem yanagini

hemde alnini vurdu sehpaya ve morartti kendini.aman kimselerde olmayinca bosuna yaziyormusum gibi

oluyor neyse sabah okursunuz insl.

optum hepiciginizi:)

günaydınnn
beyazmeleğim iyi eğlenceler canım benimm bizde haziranda gideceğiz antalyaya bi aksilik olmazsa o zaman daha da büyürler zaten anneme bırakırım geceleri gündüz de gezer tozrız 1,5 yaşını geçmiş oluyorlar zatennnn

gunaydın hatunlar
bu gece dun geceye nıspeten ıyı uyumus olarak uyandım sabaha
tek sorun dun aksam mıdeye ındırdıgım 5 krep oldu
zorum neydı bılmıyorum o kadar yedıkten sonra sabaha kadar mıdem yandı
ama kocıse bırsey dıyemedım zıra krepın ıcıne nutellaları surerken bana attıgı bakıs hıc ıc acıcı degıldı

zeynam bugun doktora gıdeceksın sanırım
aklım sende kaldı nedense aksam tez vakıtte haberlerını beklıyoruz

beyazmelegım kıskanıyorum valla su tatıl yorumlarını
ben de ıstıyorum yaa
sen kendınce daha ıyı bılır daha ıyı tanırsın oglusunu
ama benım tanıdıgım oglum katıyen odada yalnız bırakılamaz

cılegım maasallah denız pasaya
pırasa yemegı ben yedıremıyorum emıralp'e
babası gıbı sevmedı nedense

baska neler vardı
bakayım daha neler var

mmf cım geldıgınde bılgı verırsen sevınırım canım
hatırladıgım kadarıyla gecen yaz tatıl ıcın esenkoy'e gıtmıstın
nasıl kıs mevsımınde de kalınabılecek bır yer mı
azıcık bılgı please canım

beyazmelegı kıskandım ya bır yere gıtmesem catlarım

kalimerocum kış mevbsiminde ölüdür orası tatlım yazın bile rüzgarından durulmuyodu hatta burası kışın nasıldır diye düşündük ayrıca gezilecekte çok fazla biyeri yok sahil dışında
bide orda otel yok millet evini kiralıyo yaz sezonu yanipek kışın gidilecek biyer gibi durmuyo
onun yerine bolu abant yada sapanca 2-3 günlük kaçamaklar için ideal bence yinede sen bilirsin
günaydın kızlar bugün başım dönüyo nedense ya uykusuzluktan yada tansiyonum düşük
oğlan gece hep ağladı yaa bu aralar da pek ali kıran baş kesen ya 2 yaş sendromunda yada diş çıkarıyo

canım gecmıs olsun once

sapanca da evımız var zaten ama cok soguk oluyor dıye korktum daha yakın bır yerlere gıtmek ıstedım
neyse zaten onumuzdekı ay olabılır ancak arastırayım bakalım

Herkese günaydınnnn.

ben de evi aradım tavuk-patates kızartma varmışhihoyyyt

Bende de ezogelin çorba, etli nohut, pirinç pilavı , kızartılmış tavuk var.Kereviz salatası da var. Gelsin kilolar.Ollley....kaydirigubbakcemile2

İkinizin menüsü de süper valla da remedioscum lipton form iç arkasından tavuk patates kızartması şaşırtıcccccccccııııı

selam kııızzzlar
dedemi hasataneye yatırdık prostattan ameliyat olacakmış
çok yaşlı ama diri maşallah 80 yaşında

Geçmiş olsun cicim.

Lülüşümü hoşlaştırıyorum haaaaa iyiymiş..kaydirigubbakcemile
Çocuklarda cinsellik kaç yaşında başlıyor acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?Yani 3 yaş biraz erken gibi geldi bana ya da Sedacım senin arkadaşının oğlu baya hızlı

Yok çok erken değil saphiracım.Bu şekilde masturbasyon davranışlarında bulunabilirler ama kızmamak gerekiyor.İlgisini başka yöne çekmek lazım çaktırmadan..

Ayyy beyazmeleğim iyi bırakıyon kııı..Ben ağlamasından çok ya biri gidip alırsa bişey yaparsa diye korkarım.Neyse bitmiş tatil gözünaydınkaydirigubbakcemile5

Yasminime katılıyorum sapanca çook güzel ben de çok severim.Eskiden düzce de çalışıyordum sık giderdik.Nişanlıyken çok romantik anlarımız geçti sapanca da:asigim:kaydirigubbakcemile3

İkinizin menüsü de süper valla da remedioscum lipton form iç arkasından tavuk patates kızartması şaşırtıcccccccccııııı

çitoscuğum aşkolsun dengeliyoruz olayı bir ondan bir bundanzemuszemus

herkese günaydınnnn

beyazmelekciğim aman dikkatli olun canım
biberon riskli bir de yastık koymayın yatağa bence

ben de çitos gibi alıp kaçırırlar mı diye de korkarım

Lipton form yerine doğadanı tavsiye ederim daha etkili gelirdi bana eskiden çok içerdim

sapanca konusunda katlıyorum sızlere
cok romantık ve harıka bır yer ama cok soguk
oglusu hasta etmekten korkuyorum aslında ben de hemen hasta oluyorum yaa

mıdemın yanması gecmedı hala
o kadar yedım sımdı acısını cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…