2008 Kasım Anneleri

evet seda tuna da dokunulduğunda hoşlanıyor ben de bıraktım o yüzden oynamıyorum..ama pipi nerede dediğimde bezi açıkken tutuyor inceliyor oynuyor hoşuna gidiyor..
en azından ayıp birşey olmadığını bilsin.

bilmem doğrumu..ben de bazen çok kararsız kalıyorum..

doğuştan sapık mı kısss saphiş güldürdün beni ilahiiiii tartışılır

ya bişey sorcam ben şimdi ayıptır sölemesi puding yaptım bu dr oetkerinkiinden ardaya mama yerine onu yedirsem olurmu içibne bebe bisküviside attım

erkek bebekler ilk ilgiyi annede duyup uyarılırlarmış
ben bir yerde okudum yada duydum ama çooooooooook oluyo kesin mi bilemicem

eylülüm bacım sen beni ösledin ben seni ösledim ama kavuşamıyorus
görünce bi ttreşim yollada 2 lafın belini kıralım yavrus

slm kızlar geldim yine, şuan şöminenin başında keyif yapıuyorum sıcacık babasıyla-oğlu neredeler bilmiyorum heralde müzik dinlemeye gittiler
ay havuzda acayip yorlumuşum Eymeni yatırdım akşamüstü bende bir vurdum kafayı eymenden önce uyumuşum kaydirigubbakcemile3 ama iyi geldi kafam acayip dinç valla
safişim evet odada bırakıp gittik yalnız ilk uyuduğu zaman özellikle gece uykusunda Eymen top atsan uyanmaz eğer iyice daldıysa dün de çok yorgundu uyudu ee saatte erkendi bıraktık odasına 10 dk da bir kontrole gittik tabi biraz zor oldu bebephone olsa çok iyi olacakmış
bugün öğle uykusuna yatıncada hamama gittik havuza saunaya falan girdik aralarda bir babası bir ben kontrole gittik yine hatta hamamda biraz uzun kaldık eşime dedimki eymen uyandı gidelim nerden biliyorsun dedi içime doğdu gidelim dedim gerçekten kendimi çok huzursuz hissettim hemen gittik eymen daha yeni uyanmış yatakta su içiyordu orada olmadığımızı bile farketmemiş henüz eşim diyor valla bravo zamanlama mükemmel kaydirigubbakcemile3

şuan oradan oraya koşuyor arada bir gidip şarkıcıyı alkışlayıp geliyor sıpam otelin sahibi sanki hareketler öyle kaydirigubbakcemile3

kızlar dansöz çıktı benim kociş Eymen'i aldı kucağına ben oğlanı bir grezdireyim dedi hiiç çaktırmadan gitti ee suyun sessiz akanından korkacaksın demişler boşuna dememişler kaydirigubbakcemile3

sağol gülizim darısı başına diyeyim o zaman kaydirigubbakcemile3
yalnız şunu anladım bu tatilden en çok Eymen mutlu oldu, küçük bebek deyip geçmemeli onların da zaman zaman böyle değişikliklere ihtiyacı oluyor sanırım

beyazcım iyi eğlenceler canım ..ohh hakkın senin gez toz bakalım bizim yerimizede

bende profiterol yaptım ,yicez birazdan ailecek ..:))

SLM ŞEKERLER BENDE YAPRAK DÖKÜMÜNÜ ıZLEMEYE KAÇTIM YıNE KıMSECıKLER YOK
kız beyazmelek ne cesaret bırakıyorsunuz eymeni ben var ya hayatta yalnız bırakıp gidemem düşünsene sen çıktıktan 5-10 dk sonra uyansa ayy valla içine kurt düşürmek istemem cnmcım ama ben elhamlıyımdır asla bırakamam ii cesaret şekerim valla bizde mayısta antalya ya gidicez bakalım arda ne yapıcak geçen sene denize girdiğinde pek anlamıyordu çok ta sokmadım bakalım bu sene ne olucak bekliorum
eylül kıs bende puding yaptım yedik bilem ben senin kadar hamarat değilim valla uyduruktan yaptım pudingi tatlı ihtiyacımı giderdim

Kızlar anca yazabildim girdim ama misafirden yazamadım.Şimdi bir ce diyip çıkacağım remidosum sonuçlarım çarşamba çıkacak canım istersen Cuma konuşabiliriz.)))

Kalimero ile görüştüm gece kapıyı çalanın kim olduğunu merak etmişsiniz söyledi sanırım merak etmeyin kızlar hepnizi öpüorum

beyaz valla sedoşuma katılıyorum ,bırakmayın ya yalnız çocuğu ,valla uyansa çıldırır çocuk sizi göremesse ,o daha çok küçük yapmayın nolur yaa ,siz bilirsiniz ama yani olmadı meleğim ,sana yakışmadı yavrum ..onun psikolojisini bir düşünsene ,o daha bebek ..

beyazım iyi tatiller canım..ohh çıkar tadını eylülün dediği gibi hakettin..
ben de asla bırakamam..
bügün gündüz 1,5 saat uydu 3 kere uyandı ağlayarak..çldırıyor..bebefon olmasa yanardım bende..

aman maşallah diyeyim de eymene..

sedoş eylül afiyet olsun şekerler..benim de masanın üzerinde bir çikolata duruyor ama yemicem..sabah aç karnına yemeyi düşünüyorum..üzerimde bir şişkinlik var bugün..

dileğim misafirlerin ne kadar kalacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…