2008 Kasım Anneleri

Canım ya geçmiş olsun güzel gelinime.Yerim tontiş yanakları..Anılda öksürüyodu azaldı. Götür bakalım Hilalim.Allah vermesin ciğerlerine filan inmesin..

fotoların nasıl oldugu konusunda fıkrım yoktu ama yıne de kımsenın gormesını ıstemedıgım ıcın etrafımda kımsenın olmamasını tercıh etmıstım kıııı
haklıymısım yasmınım anladı

Siz neler karıştırıyosun bakalım.Mutfak önlüğü örneği mi yokssadelikafadulden

Ay valla aynı şeyi düşündüm yemin ederim:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ayy rezil ettiniz beni rezil
hamam fotolarını görmemiş miniğim onları gönderdim ne fesatsınız, mutfak önlüğü örneği blursam hepinize çoklu mail atıcam meraklanmayın kaydirigubbakcemile3

çok yorgunum çok uykusuzum insan kalktıktan bir süre
sınra açılır ama ben hala uyku modundayım hatta şu an yataktayım ohaoldumsmile
umarım ocağa koyduğum yemek pişmeden uyumam yoksa yanarım çıra gibi kafamçokkarıştı

beyazım meleğim bende o fotoları kopyalayıp adult siteleerine koydum ahhh ahhh repini görsen aklın şaşar şakkıdı

oooooooo melekçim bizede bir atıverde gözüm gönlüm açılsın şurda accuukkkk kaydirigubbakcemile3

benim annnem 2 yaşına kadar bal yasak diyoo kaynanamda öle diyo 2 yaşıdan sonrada iyisi olmayıymış balın ama ben vermek istiyom belki sütü daha kolay içiririm kahvaltısını severek yer belki neden yasak bilen var mı? vermelimiyim sizce

Son düzenleme:
Benim mutfak önlüğüm örgü.ıki ters bi düz, zeki müren kirpiğinden sonra keserek devam ediyosun.Bak örneğinide verdim.Ama en son çamaşır suyu olmuştu.Bi problem olmaz de mi meleğim:))

ben de yasmine ne fenasın herkese gösterdin diyecektim ki daha fenaları da varmış örnek Zeyna hımmm
playboy dergisine de verseydin canım para kazanalım bu işten sen menajerim ol delikafadulden

ıcırım koy hayatım yarın bir görelim önlüğünü
hadi bakalım kampanya başlatıyorum 3 gün içinde herkes mutfak önlüğünün fotosunu çekip koyacak buraya en seksi önlüğü seçicez :roflol:

Canım 5-6 kişiyiz burda.2 erkek var.Evliler merak etme.Beğendiler , hoş hatun dedilerdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…