- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.041
arkadaşlar bebişleriniz günde kaç ögün yiyorlar ben bu konularda çok takıntılıyımda aceba azmı yiyor oglum diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
sabah kahvaltısı
meyva ve ya yoğurt
veya süt aptamil
öğlen yemeğiü
akşam üstü meyva veya yoğurt
veya süt aptamil
akşam yemeği
gece yatarken sütlü muhallebi yada gece maması
tabi tatlım bu sıralama varda buna uyup yiyen yok mert yemek konusunda problemli elimden geldiğince uymaya çalışıylrum bu sıraya
meleğim cevizi nasıl yediriyon ayrıı..ben bütün veremiyomm..boğazını faln ytıkar diye korkuyorumm..
evet tatlım inadı fazlasıyla tehlikeli olmaya başladı yakında doktorum programını arayıp yardım isticem bende kaydirigubbakcemile3
mert 3 kilo doğdu melekçim boyda 50cm di doğumun ertesi günü tartıldım eski kilomdayım 5 kiloda gitmiş ama devamı gelmedi süt yapçak süt olcak derken giden kilolar fazlasıyla geri geldi şekerim
o kadar süt yapçak die yemişim ki harbiden yaptı galiba 1 aylık konurole gittik mert 5 kilo 200 olmuştu toşpam ilk 6 ay hep fazlaydı kilosu nezaman emmeyi kesti zayıfladı kuzum
hala yoğun bakımdaymış tam olarak bilgide vrmiyorlarmış tek dileğim bir an önce şifa bulması
saolun kızlar
saol melegım
yalnız kalmayı beklıyorum maılını acmak ıcın
Siz neler karıştırıyosun bakalım.Mutfak önlüğü örneği mi yokssadelikafadulden
Ay valla aynı şeyi düşündüm yemin ederim:roflol::roflol::roflol:
Yaşlandık diye bize söylemiyolar.Ama parayla imanın kimde olduğu bilinmez di mi cınım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?