2008 Kasım Anneleri

benimkiler birbirlerine çok sinirleniyorlar paylaşamıyorlar bişeyi aynısı olsa yok öbrünün elindeki tatlı geliyor..kaan keremi itekliyor sen çekil ben bakacağım diye yere düşürüyor..keremde sinirlenince kaanı ısırıyor geçen yanağından ısırmış4-5 gün yanağı kızarık gezdi tontişim..

benimkilerde patatesli yumurtaya bayılıyorlar bak onu güzel yiyorlar yada kızartma.. kaan aynı ben çok tatlı seviyor herşeyin tatlısı olacak kermde babası gibi baharatlı etli şeylri seviyor kerem köfteyi güzel yer kaan yemez mesela..kerem tatlı sevmiyor ikiside ayrı telden çalıyor anlıyacağınız..

BEN de karışık veriyorum.Peynir,yumurta,zeytin,ceviz,badem,fındık ezmesi,8 tahıllı ballı,devam sütü karıştırıyorum.Ondan sonra da oğlanın düz duvara tırmanışını izliyorumdelikafadulden

Ben ayrı vermeye çalışıyorum ama yumurtayı ekmekle veriyorum.Tabi ekmeği suyla ıslatıyorum.Sütle asla yemez.Peynir, zeytin, domates veriyorum.Zeytini çok seviyo. Reçel ve balı çıkarmaya çalışıyo.Cevizi de yoğurdun içine katarım bazen..

merhaba kızlar
mmfcım gozun aydın memo yuruyormus hayırlı olsunn
zeynacım allah sıfasını versın ama bebeklerde luyor sanırım delık allahım yardımcıları olsunn gecmıs olsun

zeynacım geçmiş olsun canım ,yeni doğan bebekteki delik kalp kapanabiliyor biliyorsun değilmi ..Allah acil çifalar versin ..

bende karışık bazen veriyorum ,kahvaltı dan bir iki saat sonra veriyorum ,çorbayı akşam üstü 4 gibi filan yiyo ,o yüzden aradaki saat farkı fazla olunca acıkmasın diye kahvaltı ile çorba arası veriyorum..

pazartesi günü dayımın torunu oldu
4 sene sonra oldu hemde çok beklediler
kalbinde 2 tane delik varmış biri karaciğere giden taraftaymış
çok kötü oldum mafoldumben Allahım acil şifa versin

Eymen küçükken bir dönem karışık yedi sanırım ama şimdi hep ayrı zaten peyniri pek sevmiyor istekli yemez, yumrtayı seviyor onu yer cevizi de ayrı yiyor pekmezi de balı da reçelide hiç denemedim karıştırmayı :uhm:

krikocum seninki çok tehlikeliymiş ama eyvahedigeldismile

evet tatlım inadı fazlasıyla tehlikeli olmaya başladı yakında doktorum programını arayıp yardım isticem bende kaydirigubbakcemile3

mert 3 kilo doğdu melekçim boyda 50cm di doğumun ertesi günü tartıldım eski kilomdayım 5 kiloda gitmiş ama devamı gelmedi süt yapçak süt olcak derken giden kilolar fazlasıyla geri geldi şekerim
o kadar süt yapçak die yemişim ki harbiden yaptı galiba 1 aylık konurole gittik mert 5 kilo 200 olmuştu toşpam ilk 6 ay hep fazlaydı kilosu nezaman emmeyi kesti zayıfladı kuzum

benim oglumda karışık yiyor hala ayrı verince nekadar yedigini anlamıyorum sanki aç kalmış gibi geliyor oyüzden karışıgı tercih ediyorum birde arkadaşlar bebişleriniz günde kaç ögün yiyorlar ben bu konularda çok takıntılıyımda aceba azmı yiyor oglum diye

ınatcı bır tane de bızım evde var
cok yoruyor ama dıkkatı dagıtmak gerekıyor
ben pek basarılı olamıyorum ama calısıyorum

zeyna gecmıs olsun canım bebıse
ınsa allah tez vakıtte ıyılesır

mmf ınsa allah ıstedıgın gıbı sonuclanır bekledıgın olay canım

Yumurtayı omlet şeklinde filan yapsan peynirli o şekilde yer belki?

canım melemen yapıyorum yumurtalı bırde yumurtasız ayrı yapıyorum ılk once yumurtasız verıyorum arda karıstırıp yumurtalı verıyorum ılk seferını bılmıyor ama ıkıncı sefere hemen dılıyle ıtıyor sosıslı yumurta yapmıstım onu yemıstı

bizizmki de karışık yiyor kahvaltısını ama artık bıktı yemiyor bazen ayrıda veriyorum ama o zman tükürmek kolayına geliyor ben de yarın krep denicem içinde var yumurta nasılsa ordan alır ihtiyacını cumarteside omlet yaparım yer inşallah

zeynacım geçmiş olsun inşallah çok kötü deildir durumu allah şifa versin

maytapçım sende ne haber bekliyorsan tez zamnda istediğin iyi haberler gelir umarım

şimdi uyuttum oğlşuşumu uyusada benimde kollarım dinlense artık ya kucak istiyor hep yada onunla yerlerde yuvarlanmamı anne hamile olunca bunlar zor oluyor tabii

ay bu arada aklıma geldi lelal , dark ,denizanası ,azo , bide izmirli bir hemşire vardı soy adıydı niki ama unuttum onlar nerde bilen gören var mı ? artık belirli kişiler giriyor hergün kendini gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…