2008 Kasım Anneleri

face i bazen ben de nalamıyorum kızlar..

ana sayfamda bir arkadaşım bir arkadaşına yorum yapmış...yorum yaptığı kişinin tüm resimlerini görüyorum..acaba bizim de görünüyor mu..

ben de sadece arkadaşara açık ama merak ta ediyorum

günaydın şekerler..benim günaydınım da bu saatte oluyor..

kahvaltısını yaptı oğlum,,arkayı topla bulaşık vs..çamaşır ser..topla katla..anca düştüm..

canlarım iyi dilekleriniz içinn çookk teşekkür ederim..hepinize mucckkss..

sabah test yaptım..yine koyyuuuu çifffttt..

ama kan testi yaptıramıyorum..arabasız çıkılmıyot..eşim yoğun..bakalım..

olsun büyük oranda hamilesin demekki hihoyyyt çok sevindim canım benim bi bebişimiz daha olacak :emir_bebek:

günaydın kızlar bende anca kızı kahvaltı ettirdim ortalık topladım tekrar uyuttum şimdi balkonu yıkayıp çamaşırları asıcam of evde olunca işler hiç bitmiyo keşke bi iş bulabilsem artık bide çok dengesiz besleniyorum tek başıma kahvaltı edemiyorum etmeyen varsa gelsin beraber kahvaltı edelim

günaydın şekerler..benim günaydınım da bu saatte oluyor..

kahvaltısını yaptı oğlum,,arkayı topla bulaşık vs..çamaşır ser..topla katla..anca düştüm..

canlarım iyi dilekleriniz içinn çookk teşekkür ederim..hepinize mucckkss..

sabah test yaptım..yine koyyuuuu çifffttt..

ama kan testi yaptıramıyorum..arabasız çıkılmıyot..eşim yoğun..bakalım..

oh oh bibek daha geliyo desenize ikinci çalışmalarına başlandı herhalde benim gözüm yemiyo hiç en az 5 sene araları olsun diyorum bakalım hayırlısı artık

h.minecim hoşgeldin az önce Gülizgül'e msn de görüşüyorduk bizde bir fırsatını bulsak işi bırakırız diye konuşuyorduk

geçenlerde de aynı konu saphira ile geçti sanırım çalışanlar işi bırakmak istiyor, evde olanlarda çalışmak

ikisinde farklı zorlukları ve farklı tadı var çnkü

zeynacım gazan mübarek olsun yavrum ,keşke fırsat bulup bende gidebilsem ,iki dişim var vedalaşmam gereken ..hadi geçmiş olsun ..git kurtul şu azaptan ..

selam kızlar a.s.
herkes iyi mi,bir değişiklik var mı?Mehmet Akif iyileşti mi maytabım?
Ben de antibiyotik kullanarak hastalığı ilerleyen yegane insan olarak tarihe geçicem sanırım sempatiksalakcinni
Böreğimi pişirdim,fırını kapattım geldim buraya.Krikitoscuğumu bekliyorum

selam kızlar a.s.
herkes iyi mi,bir değişiklik var mı?Mehmet Akif iyileşti mi maytabım?
Ben de antibiyotik kullanarak hastalığı ilerleyen yegane insan olarak tarihe geçicem sanırım sempatiksalakcinni
Böreğimi pişirdim,fırını kapattım geldim buraya.Krikitoscuğumu bekliyorum

valla iyileşecek inşallah pek iyileşiyo gibi gözükmesede ilAÇLARINI kullanıyorum artı olarak nefes açıcı şuruptan veriyorum hırıltısı için inşallah yanlış bişşey yapmıyorumdur

genel keyfi yerinde ondaN pek rahatsızlık duymuyoruz
sanada geçmiş olsun canım ilaçta kullansan azdırmadsn geçmiyo biliyosun ben geçen sene 5 gün 40 derece ateşle dolaştım ant kullanıyodum ama banamısın demedi valla kabus gibiydi

Duru Okyanusta da öyle oluyor,sanki ilaç etki etmiyomuş gibi geliyor bana da ama muhakkak onlar iyileştiriyor.Memomuzda iyileşecek annesi.
Benim ateşim filan yok allahtan ama dün feci bir öksürük başladı.Bademcikleirm şişer gibi yapıp farenjite çevirdi.Neyse bu da geçecek elbet.Sağol canımcım

selamlar,
yorgun bir geceden sonra 11 de kalktım yeni kahvaltı yaptım oğlanları bugün eşime devrettim geldim..
gece bir iş görek dedik eşimle 3 oldu daha yatağa girdim önce kerem 5dk sonra kaan mızıldadı süt verdim her seferinde tam dalmak üzereyken biri bağrıyor gece yanımıza bir biri geldi uyudu götrüdm bir öbürü geldi birde tepinip yorganı açıyorlar sabahı sabah ettik işde yine..
maytabım inşallah olur.. olursada bencede çok güzel olur dua edicim tatlım sana..
zeynam şimdiden geçmiş olsun o dişçiye gitmekten tırsanlardan biride benim hergün hafif ağrı çekiyorum ama gitmeye korkuyom yaa..
başka ne vardı dilekcim yani dliokscum hayırlısı olsun sevindim..
2 nolu dilek gece yazamadım test sonuçlarını aldınmı canım..
safişcim selam söle krikitosa afiyet olsun kulaklarımız çınlatın anacım..

Back
X