2008 Kasım Anneleri

yok cicişlerim korkulacak bişi yok
önce siprey sıktı sonra iğne yaptı 5 dakka bekledik
oydu oydu oydu sinirimi aldı geçici dolgu koydu haftaya cuma gününe kadar
bu kadar
korkulacak bişi yokmuş tavsiye ederim yani ağrıyı çekmeye değmez

günaydın kızlar
gecmıse problem var sanırım acılmıyor
dılokscum hayırlısı olsun cagancuktan sonra ıkıncı annemız sen olucaksın ıkıncı bebısler cogalıyor gulızcım sen test yapmıyormusun ?
zeynacım gecmıs olsun

ıcırım yanlışın var şekerim bende bebek falan yok.aman dilini ısır bi sürede olmasın zaten hiç hazır değiliz daha.ilk annemiz krikitos canım.

kızlar hala emzik emiyo sizinkiler.çağan emiyo ve bi tane emziği var başkasını istemiyo.oda yapış yapış oldu bırakmıyoda napıcamı şaşırdım.bıraktırmaya çalışsammı erkenmi acaba?

hoşgeldin cağancukumm
zeynam tekrar geçmiş olsun canımm..eskiler diş ağrısı kabir azabı gibiymiş derlermişş..bende çok korkarım diş ağrısındann..
diloksum çift çizgiyi görmişsün hayırlı olsun canımm..alllhım sağ salim versin kucağına bebişinii

slm kızlar biraz erken çıkmıştım yaa hava çok güzeldi aldım oğluşumu parka götürdüm babamızın işi bitene kadar parkta oynadık beraber çok sevindim canım
sonra da yemeğimizi yedik geldik ananesiyle kaldı bitanem

ay bugünlerde bende oğluma çok düşkün oldum bizde demi 1.yaş-2yaş sendromu oluyor acaba :bbo:

safişim hoşgeldin ohh krikoyla çekiştirin bakalım bizleri kulaklarımızı çınlatın

zeynam aferin bak ne güzel halletmişsin tebrik ederim seni

selam kızlar.diloks hamilemisin kısss.bende buğraya hiç uğraşmadığımız bi ay sahip oldum:)) fazla üsteleyince olmuyo sanki..hayırlı olsun canım..başka ne diycektimmmmmm....cagancuk buğra da emzik delisi oldu.meme meme meme diye sürekli arıyo artıık.4 tane meme var bizde.birini sokuyo birini çıkarıyo ağzına.emzik seçimi yapmaz:=)

zeynacım aferim sana..benim de dolgum düştü ama bir türlü gidemedim..içi boş geziyorum..

cağancukum tuna da emzik alıyor ama sadece öğlen uykuya gecerken..gece uykuya geçerken..alıyor..
versem hep alır ama..

bir yerde huysuzlıuk yaparsa da veriyorum malesef zor kontrol ediyorum çünkü..

valla ben de zor bıraktacam gibi geliyor..

nasıl bırakırlar acaba

selam kızlar.diloks hamilemisin kısss.bende buğraya hiç uğraşmadığımız bi ay sahip oldum:)) fazla üsteleyince olmuyo sanki..hayırlı olsun canım..başka ne diycektimmmmmm....cagancuk buğra da emzik delisi oldu.meme meme meme diye sürekli arıyo artıık.4 tane meme var bizde.birini sokuyo birini çıkarıyo ağzına.emzik seçimi yapmaz:=)

Derinim nerelerdesin.Kociş ne hazırlamış doğum gününe.Yaz tatilinde buluşuoy muyuz???

derincim sağol cnm..
tunanında 3 tane kaldı..gece yatağının kenarında durular..

oybnarken birini çıkarıyor birini takıyor..

bir de emziği alınca resmen dünyadan kopuyor hemen yastığımız var onun üzerine yatıyor ..
uyku aracımız olan mavi küçük pikesini de verince şaftı değişiyor..deli oluyor..sonra da uykuu

Back
X