aaac cagancukum kitabı hatırlattığın iyi oldu dün bende aldım ilk 100 sözcüğü bayıldı bayıldı benimki çok seviyor zaten kitap,fotoğraf albümü vs.. karıştırmayı o yüzden bunu da çok sevdi zaten fotoğraflıya çok ilgisini çekti
havhav,buvv,mama,bebe,eeen(yani araba)kaydirigubbakcemile3 bunlar gibi bildiklerini hemen gösterdi meyvelerden de muzu seviyoruz hemen onu buldu oradan,bir de portakalı
bugün öğle arası da baktık biraz oynayıp pynayıp gelip ona bakıyor file baktı bir süre bende söledim bir-iki defa fil dedim en son fili gösterip füü diye dolanıyordu evin içnde kaydirigubbakcemile3
bir tane kitabı var renkeleri öğreniyorum diye sarı rengin sayfasında muz resmi var, canı muz yemek istedimi onu getirip sayfayı açıp bana muzu gösteriyordu ıh-ıh diye ben muz veriyordum yesin diye heralde ondan alışkanlık oldu bunda da yavru köpeği gördü ver diyor işaret ediyor oğlum dedim ondan bulup getiremem malesef kaydirigubbakcemile3
bu arada bizde de 3-4 tane emzik var biri ananenin evinde duruyor biri çekmecede bir önceki emzikleri son aldığım iki tane elinde benimkininde bırakmasın çok zor aklına geldimi verene kadar meme-meme diye takılmış plak gibi sayıklıyorum duruyor ikisini birden alıyor bazen bir onu bir diğerini emiyor kaydirigubbakcemile3
banada bıraktırmak için erken gibi geliyor daha 2 yaşından sonra başlayacağım o zamana kadar bırakmış olmazsa