2008 Kasım Anneleri

öff aman hiç sevmiyom şu pazartesi günlerini tv de dizi de yok canım sıkılıyor bu arada eşimde hasta oldu oda istifra ediyor ayy ya yediğimiz dokundu yada suda falan mı vardı acaba aman nerden bulaştı böle yaa bende dün hastaneye gitmeden önce iyidim hastaneden dönerken hapşurmak burun akıntısı baya kötüyüm şu saatlerde ilerlemez inşallah hemende bulaşır şu grip bana hastanede kimbilir ne mikroplar vardıda ben grip eşim mide bulantısı çekiyor mert iyileşçek biz yatıcaz bu gidişle

Hay Allahım yaa...Geçmiş olsun krikoşum yaa..Bız de öyle olmuştuk ailecek hastalanmıştık.Sonra ablam,teyzem,karşı komşularımızda geçirdi benzer şekilde.Benim için acile gittiğimizde de bu şekilde o kadar çok vaka vardı ki anlatamam.Her gelen ishal kusma diyordu.Salgın var canım çok dikkat etmek lazım

saphiracım üzülme canım okudum çok üzüldüm ikiniz içinde hakkınızda hayırlısı olan ne ise o olsun düzelmeecek hiçbişey yoktur canım sen hep dua et alladım minik okinin yüzüne baksın inşallah herşey yoluna girer eminim eski mutlulugunuza döneceksiniz sabırlı ol canım ya

beyazmelekcim evet hala eşimden ayrıyım sebebini sormuşsun maddi durumdan dolayı ayrı kaldık biraz sıkıntılarımız vardı kendimizi toparlamak için ayrıyız katlanıyoruz napalım başka çaremiz yok

Kör ölünce badem gözlü olurmus saphira,birak ya takma kafana sen okiye bak yeter kuzum..

yasminim ben cok tecrübeli diilim canim yemek konusunda onun icin öyle pratik seyleride pek bilemem bilemiyorum ynai.

birde yogurt corbasini pirincle yaparim ben yarmali hic yemedim.

bizdede fena bi patlama oldu aksam bi ara sinirimden aglamayi bile dusundum ama aglayamadim.

konuda esimin mutfaktaki bi plastik kabi atmasi:)gülmeyin cok sinirlendim ne karisiyor benim mutfagima yaa,atmasin efendim dokunmasin gicik.bissürü bagirdim nevar neyok saydim simariklik yapiyosun biz denizle biraz dlasalim dedi ve ciktilar evden.

biraz önce geldiler barismisiz bana cikolata getirmis hala tavirliyim ama gülüyorum arada oda yakaliyor bunu:)))

ben bi iceri bakim gelicem gece.

küçük kokoşum ezel çok derin bi mevzu eğer baştan izlemediysen anlaman zor
artık

saphiracım geçecek dua et sakin serin kanlı dur her şey geçecek kuşum

saphiracım üzülme canım okudum çok üzüldüm ikiniz içinde hakkınızda hayırlısı olan ne ise o olsun düzelmeecek hiçbişey yoktur canım sen hep dua et alladım minik okinin yüzüne baksın inşallah herşey yoluna girer eminim eski mutlulugunuza döneceksiniz sabırlı ol canım ya

beyazmelekcim evet hala eşimden ayrıyım sebebini sormuşsun maddi durumdan dolayı ayrı kaldık biraz sıkıntılarımız vardı kendimizi toparlamak için ayrıyız katlanıyoruz napalım başka çaremiz yok
ayrı kalarak durumu toparlama nasıl oluyor ve işe yarıyormu?yarıyorsa bizde uygulayalım.Biraz ayrı kalmak belki iyi gelir hem.bi taşla iki kuş olur
Kör ölünce badem gözlü olurmus saphira,birak ya takma kafana sen okiye bak yeter kuzum..

yasminim ben cok tecrübeli diilim canim yemek konusunda onun icin öyle pratik seyleride pek bilemem bilemiyorum ynai.

birde yogurt corbasini pirincle yaparim ben yarmali hic yemedim.

bizdede fena bi patlama oldu aksam bi ara sinirimden aglamayi bile dusundum ama aglayamadim.

konuda esimin mutfaktaki bi plastik kabi atmasi:)gülmeyin cok sinirlendim ne karisiyor benim mutfagima yaa,atmasin efendim dokunmasin gicik.bissürü bagirdim nevar neyok saydim simariklik yapiyosun biz denizle biraz dlasalim dedi ve ciktilar evden.

biraz önce geldiler barismisiz bana cikolata getirmis hala tavirliyim ama gülüyorum arada oda yakaliyor bunu:)))

ben bi iceri bakim gelicem gece.

Hayırlısı canlarım sağolun

hayırlısı olsun canım ama çok zor yaa işe yarıyor mu bari

temizliğimi bitirdim geldim canlar evim miss gibi oldu, 5. posta çamaşır yıkıyorum şuanda ve hala 6. posta var beklemede ohaa dedim görende 2 aydır çamaşır yıkamıyoruz sanır ne kadar da birikmiş

Eymenin de uykusu geldi gibi yatırabilirsem biraz dinlenirim yoruldum valla, biraz da ders çalışayım

çileğim bende çok kızarım benim işime karışılmasına ama bende kocamın herşeyine karıştığımı farkederim :kedi:

safişim noldu düzelmedimi aranız hala

krikocum allah allah eşine de geçti demek o zaman muhtemelen salgın var sizin oralarda safişlerde yakın zamanda atlattılar böyle birşey muhtemelen sularla alakalı gibi geldi bana

zeynam bende üzerime hafif bişeyler aldım geldim beni de kabul ediyon mu cicim bayanssulusmile

asortikim boşver ezeli her diziyi izlemeye kalksak valla tv nin başından kalkmamamız lazım, ezeli kaynım izliyor onun sayesinde az çok fikir sahibi oldum ama yok kafamı bir de bunlarla meşgul edemem mirmirmirmir

krikocum allah allah eşine de geçti demek o zaman muhtemelen salgın var sizin oralarda safişlerde yakın zamanda atlattılar böyle birşey muhtemelen sularla alakalı gibi geldi bana

olabilir tatlım bizde sulardan olduğunu düşünmeye başladık ailecek yaptığımız yemekler çeşme suyuyla pişiyor sonuçta kaynıyor ama belki olabilir bir an önce geçsin yawrumun keyfi bugün iyice ama eşim berbat ayy bide yarın işe gidicek bu adam nasıl gidicek

olabilir tatlım bizde sulardan olduğunu düşünmeye başladık ailecek yaptığımız yemekler çeşme suyuyla pişiyor sonuçta kaynıyor ama belki olabilir bir an önce geçsin yawrumun keyfi bugün iyice ama eşim berbat ayy bide yarın işe gidicek bu adam nasıl gidicek

ayy oda zor dimi onlara da kıyamıyor insan neticede kalbimizin bir parçası da onlar :asigim:

Eymen'i giydirdim sütünü verdim koydum yatağına gldim inşallah uyur bakalım
mutfak öylece duruyor yemekten sonra bulaşıkları yıkamadım hala makinada dolu temizlerle onları boşaltmaktansa elde yıkamayı tercih ederim gideyim onları yıkayayım bari sonra da bi duşa gireceğim

maddi yönden toparlanmak için işe yarıyor tabi evde biz olmayınca masraf fazla olmuyor arkadaşlar dogalgazmış elektrik yeme içme vs biraz daha toparlamabiliyorsun ama tabiki zor oluyor olmazmı yaşayan bilir bunu...

maddi yönden toparlanmak için işe yarıyor tabi evde biz olmayınca masraf fazla olmuyor arkadaşlar dogalgazmış elektrik yeme içme vs biraz daha toparlamabiliyorsun ama tabiki zor oluyor olmazmı yaşayan bilir bunu...

ayy canım haklısın çok zor peki nasıl görüşüyorsunuz aynı şehirlerde misiniz yoksa farklı şehirlerde mi ay o zaman daha da zor olur eminim
oğlun özlemiyor mu babasını
ama aranız iyi dimi küs falan değilsiniz yani
ay ne çok soru sordum kusura bakma canım cevaplamak istemezsen anlarım özele girdim sanırım bilmiyorumkismile

ayy oda zor dimi onlara da kıyamıyor insan neticede kalbimizin bir parçası da onlar :asigim:

hiç kıyamam kocişiime hastada olunca kıymete bindi adam

eymen kendisi mi uyuyor tatlış ne kadar şanslısın mesela ben şu an mertti sallıyorum ama o inatla uyumuyor totom koptu yerde otur otur maşallah eymene

devrancım peki eşin nerde kalıyor tatlım hani o evde klaıyorsa zaten elektirikti doğalgazdı oluyor masraf sen annende kalıyorsan oda annende kalamazmıydı bizimde tüpümüz yok mesela alamadık bu ay banyo yapmaya anneme geliyoruz hep gelmişken kalıyoz annemlere olan oluyor yani bu aradaçok soru sorduk sanırım sana anlatmak istemzsen bu konuya girmeyelelim diyebilirsin tatlım biz genelde hepimiz birbirimizin varını yoğunu bilirizde oyüzden geliyor sna bu sorular

melekçim iyi geceler iyi uykular hayırlı işler bebişimmm

bende oğluşuma isim bakıcam şimdi kocişim yatıyor mert uyumuyor gece uzun bana iyi uykular size

Son düzenleme:
devran umarım atlatırsınız..bizim de son aylar bir türlü denk getiremedik ...her ay içerideyiz..

anlamıyorum ki sadece boğaz benzin..yuhh diyorum kendime..neden oluyor böyle..bir koptumu ucu yakalamak zor..

umarım herkes atlatır kısa zamanda

Back
X