- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.741
inşlah maytabımm..gerginliktendir...geldsinde benide kurtarsınn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasmincim kimden akıl alıyosa bunu kandırıyo raiş bedel 93 milyar yani belediyenin koyduğu bedel o mahkeme yoluyla 600lere satıcam diyo sanırım mafyanın biri sarmış buna sen gir ihaleye al bana devret sana çok veriim diye ağzından kaçırdı akşam çok güldüm ben buna
valla Allaha bıraktım artık ne üzülücem ne sıkılıcam
ama işte olmuyo anne baba dede anneanne hatta büyük babaanne bile o tprakta doğmuş bu kadar duyarsız olunmamalı
arkadaşlar eşimle ayrı şehirlerdeyiz oyüzden aynı yerde kalamıyoruz o istanbul ben kırşehir zor olmazmı oluyor tabi oglum babasını özlemez olurmu tlfnu alıyo arayalım diye bana veriyor eşim evde kalıyor ama yşnede okadar masrafı olmuyor tabiki biz olsak dogalgaz sabahtan akşama kadar yanacak ama eşim olunca sabak gidiyor akşam geliyor oyüzden böyle idare ediyoruz ha bu arada yok beyazmelekcim çok şükür küs falan degiliz
saat 4 de haber veren arkadaşıma saat 6 ya kadar hemde mızmız başımda melisle hazırladığım yemekler şunlar ;
yoğurt çorbası
zeytinyağlı barbunya
fırında köfte patates
şehriyeli pilav
yoğurtlu havuç
közlenmiş kırmızı biber
kendime şaşırdım ,adeta yemekteyiz yarışması gibi zamanla yarıştım ,hatta soframı kurdum ,eşime siparişleri verdim ,giyindim ,süslendim ,saat tam 6 .30 da geldiler herşey hazırdı :)) şimdi gittiler ,melis acayip azdı ,onlarında oğlu var ,şimdi daha yeni uyuttum melisi de açtım kk yı ..
devran ay senin işinde daha zormuş arkadaşım yaaa ee hep böle yazlarımı görüşeceksin yaa
nasıl olacak böle çok üzüldüm ya sende bi işe girsen gidince ayrı kalmaktan iyidir bence yaa
beyazmelek valla baştan kaçırdım biraz o diziyi o yüzden olaylar arasında bağlantı kurmakta zorlanıorm
soracak kimsede yok ki anacım
günaydın kızlar uykusuz gergin yorgun bir sabah benim için
dün bahsettiğim mesele kapandı
varislerden biri malum şahıs top gibi oynamaya kalktı benimle bende vazgeçtim uğraşmıcam
gerçekten herkesin ailesinde böyle bi insan olmadığı için yatıp kalkıp şükretmesi gerekiyo gerçekten
gece 12.30a kadar telefonda tuttu beni en sonunda restleşerek telefonu suratına kapattım bundan sonra bende elişmden geleni ardıma koymucam
sabahta sinirden 5.30da açtım gözümü bidahada uyuyamadım sersem gibiyim
günaydın maytabımm..
neden olmadı işiniz canım ya..ölüm hak miras helalmiş..nasıl vermez hakkınıııklava:
bende dün yaptım sonunda testimii..allahtan negatif çıktı ama şimdde neden olmadığına taktımmm tam 20 gün geçtiii..hiçte sevmem doktora gitmeyii..daha doğrusu hastaneye gitmeyi..sağlamsam bile hasta olup geliyomm..kalabalıktann..gerçi şu son uygulamalardan sonra belki biraz boşalmıştır..
Günaydın kızlar
6 ay sonra ılk kez memleketıme gıttım 3 gunlugune dun donduk ohh ıyı oldu kardeslerımı aılemı gordum geldım yorgunluk ve sıstıtımın dısında hersey guzeldıı
sızler neler yaptınız
mmfcım hayırlısı olsun ama senı ugrastırıcak herhalde abınn
gulızım pekı nıye bu kadar gecıktı adetın gecmı olursun hep boyle
GÜNAYDIN
MAYTAPÇIM VALLA ALLAH KURTARSIN DEMEKTAN BAŞKA BİŞİ GELMİYOR İÇİMDEN
NASIL BİR İNSANDIR NASIL BİR ABİDİR BEN ANLAMADIM
AMA ŞUNA ADIM GİBİ EMİNİM GÜN GELECEK VE ÖYLE YANLIZ KALACAKKİ KARDEŞTEN BAŞKA DOST OLMADIĞINI GÖRECEK Kİ ALLAHDA ONA GÖSTERSİN
SEN ÜZÜLME SONUNA KADAR MÜCADELE ET MUHATAPDA OLMA ÖBÜR ABİN OLSUN AZCIKDA KUZUM
ÖFKE İLE KALKMA BİLİYORSUN ATALARIMIZ BİLE DEMİŞ
YASMİNİM HER EVE LAZIMIM GÜNAYDINN
GÜLİZCİM BENCEDE ARTIK BİR DOKTORA GİTMENİN ZAMANI GELMİŞDE GEÇİYOR BİLE
GİT NE VARSA ÖĞREN VE HEP BİRLİKTE RAHATLAYALIMM
beyazmelek, , ICIR, LAVİNYA4134+,Minik Kalimero+, , remedios, HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN
BİRDE KONUĞUMUZ VAR SANADA GÜNAYDINNNNNNNNN
canım zaten bende pko görmüşlerdi..eylülde 3 ay bebğim olmamıştı..doktor çocuğun olmaya bilir..adetten sonra gel bakalım demişti..ama o ay hamile kaldımm..sonra sezeryan için doktor açınca gördü..ilaçla patlamaz..ameliyat olman lazım demişti..ama bu güne kadar bende ne ağrısı oldu nede sızısı nede adetimde bi gecikme..tam tersine 10 gün önce geldiği bile olur..ve 5 günde biter..gelsin bi gidecem..bakalım ne duruma gelmişlerrMaytabım kendi payını sana yüksek bir meblağ ile satmak mı istiyor?Satışını isteseniz ucuza gider mahkemeyle.İkinizde zarar görürsünüz.Avukat ile görüşse , avukat biraz tehdit etse.Olabilecekleri anlatıp? Ya bu kardeşin nasıl bişiymiş.Allah Allah ya
Gülizim yara, kist gibi şeylerden olabilir yada hormon testi yaptıracan sanırım.Bence adetin olduğu zaman 3.günü için randevu al.3-4 Ay düzensizlik ca sıkar biraz.Burda 2 arkadaşım varda artık bu işlerin içine iyice girdik![]()
günaydın ıcırcımm..ne güzel hasret gidermişsin ailenle...aman sistit de zordur..tam zamanını bulmuşş..Günaydın kızlar
6 ay sonra ılk kez memleketıme gıttım 3 gunlugune dun donduk ohh ıyı oldu kardeslerımı aılemı gordum geldım yorgunluk ve sıstıtımın dısında hersey guzeldıı
sızler neler yaptınız
mmfcım hayırlısı olsun ama senı ugrastırıcak herhalde abınn
gulızım pekı nıye bu kadar gecıktı adetın gecmı olursun hep boyle
inş..canımm..çok hamaratsın miniğim..krepler falan...canım çekti bakk..ama ben diyetteyimm...yememeyvahedigeldismilegunaydınnn
mmf canım hakkında hayırlısı olsun canım
hersey olacagına varır derler ya sıkma canını
gulız hamıs degılmıssın ınsa allah endıselenecek bır durum yoktur
bende bır hamaratlıktır kı sormayın
dun aksam eve gıdınce krep yaptım sabah kocıs kahvaltıda yesın dıye
kendıme de hazırladım karnımı sabah sabah tıka basa doyurdum geldım
ama su ekmek uzerı tarıfı dıkkatımı cezbettı
ben de denemelıyım
günaydın lavinyam...evet canım benim bi dktr gitmem lazımmmgünaydınn
amma konuşmuşsunuz yaaaa
dün gece uğrayamadım yaaa(( ezelide izleyemedim doğru dürüst elektirk kesildiii gelmedi 1 saat falan
ama yine harikaydı
güliz test negatifmiş canım bence sen hemen gözük bidoktora
devrankaya canım senin durumunda çok zor ya ben eşimle didişirim küserim ama onsuz asla kalamam
inşallah en kısa zmanda çözüm bulursunuz bu durumaaaaa
maytap valla diyecek bişey bulamıyorum bu tür durumlar gerçekten çok can sıkıcııı
Beyazmeleğim sayfanın altından üstüne doğru çıkarken alıntılar dizisi gördüm ama nik görünmüyodu.Dedim ki olsa olsa Beyazmeleğimdir:)))
ben de hamarat olabılırım dı mı
kızlar ogluma oyuncak dıreksıyon almak ıstıyorum
bılgınız var mı
ne tur bır sey alsam