- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.761
günaydın kızlar
Günaydın tontiş..Yaptın mı ekmek üzeri pizza:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
Günaydın tontiş..Yaptın mı ekmek üzeri pizza:))
ben de hamarat olabılırım dı mı
kızlar ogluma oyuncak dıreksıyon almak ıstıyorum
bılgınız var mı
ne tur bır sey alsam
valla kızların bahsettiğinden aldım 5 tlben de hamarat olabılırım dı mı
kızlar ogluma oyuncak dıreksıyon almak ıstıyorum
bılgınız var mı
ne tur bır sey alsam
canım valla bence 1 numara büyüğünü al saonuçta büyümekteler bebelerimizaman bütün yazdıklarım gittii...iki gündür bende ki kk bişi var ya...
evet kızlar bi doktora gidem benn...
bende bişi soracam özellikle iki çocuklu deneyimli annneler..
şimdi bizim kıza ayakkabı aldıkk..ayağına cuk dedi oturdu..ama bu ayakkabıyı nisan mayıs gibi giymeye başlayacak..ve yaz boyuncada giysin istiyorumm..şimdi ben bu ayakabıyı değiştirp 1 numara üstünümü alsam yoksa ..bu iyimii..
36 yaşında yasminim eşimle yaşıt allahım ikisine bakıyorum da nasıl ayrı karekterler aynı burçlar bide 1 hafta arayla doğmuşlar
zeynacım beddua etmiyorum ama bu söylediğine yürekten aminn diyorum inşallah geç olmadan farkeder şimdi konuşuyorum kuyruğu kıstırmış dönmüş kabul ediyorum diyo restimi gördü galba
aman bütün yazdıklarım gittii...iki gündür bende ki kk bişi var ya...
evet kızlar bi doktora gidem benn...
bende bişi soracam özellikle iki çocuklu deneyimli annneler..
şimdi bizim kıza ayakkabı aldıkk..ayağına cuk dedi oturdu..ama bu ayakkabıyı nisan mayıs gibi giymeye başlayacak..ve yaz boyuncada giysin istiyorumm..şimdi ben bu ayakabıyı değiştirp 1 numara üstünümü alsam yoksa ..bu iyimii..
kızlar bi akıl verinnnn...22 mi 23 müüübilmiyorumkismile
BaŞım aĞprıyor nedense yaa
kızlar annem yaĞmura al bİ lazımlık deyİp duruyor annem ÇİŞŞ deyİnce oda oturmaya ÇalıŞıyormuŞ hatta annem banyoda denemİŞ bezİnİ almıŞ banyoya gİtmİŞ eĞİlmİŞ ve ÇİŞ yapmıŞŞŞ