2008 Kasım Anneleri

ben de hamarat olabılırım dı mı

kızlar ogluma oyuncak dıreksıyon almak ıstıyorum
bılgınız var mı
ne tur bır sey alsam

miniğim benimki de yasminin bahsettiğinin aynından kaydirigubbakcemile3
oğlum çok seviyor ama alıyor eline een-een diye dolanıyor ortalıkta kornalara basıyor hoşuna gidiyor yani tavsiye ederim

aman bütün yazdıklarım gittii...iki gündür bende ki kk bişi var ya...
evet kızlar bi doktora gidem benn...
bende bişi soracam özellikle iki çocuklu deneyimli annneler..
şimdi bizim kıza ayakkabı aldıkk..ayağına cuk dedi oturdu..ama bu ayakkabıyı nisan mayıs gibi giymeye başlayacak..ve yaz boyuncada giysin istiyorumm..şimdi ben bu ayakabıyı değiştirp 1 numara üstünümü alsam yoksa ..bu iyimii..

saol yasmınım ıyı oldu valla havada guzeldı eylul ıcın ıyı oldu dedesıyle markete gıttı gezdı tontıs dunde fotocuya gıttık eyllun resmını cektırdık hıc gulmedı ordakı adamlardan korktu bıraz annısımm :))

36 yaşında yasminim eşimle yaşıt allahım ikisine bakıyorum da nasıl ayrı karekterler aynı burçlar bide 1 hafta arayla doğmuşlar
zeynacım beddua etmiyorum ama bu söylediğine yürekten aminn diyorum inşallah geç olmadan farkeder şimdi konuşuyorum kuyruğu kıstırmış dönmüş kabul ediyorum diyo restimi gördü galba

gulızım valla bız bır - iki numara buyuk al zaten hemenceck ayakları buyuyor bızde ayakkabı aldık 18 numara gıyıyordu 21 numara aldık eylulun ayaklarının ustu tombıs teyzesıde spor aykkabısı almıs 22,5 numara sımdı gıymez zaten yazın gıbı gıyer

günün sözüymüş arkadaşlarr
Öleceğiz bir gün gömecekler; bir kaç gün övecekler; sonra kalan malını bölecekler; hattâ memnun kalmayıp sövecekler…

benım ıstedıgım dıreksyon bıraz daha aktıvıtelı olsun ıstıyorum
hatta sımılatorlu olursa cok daha ıyı olur bakıyorum ama nette bulamadım

remedıos verdıgın markayı arastırıcam sımdı canım

şimdi bizim kıza ayakkabı aldıkk..ayağına cuk dedi oturdu..ama bu ayakkabıyı nisan mayıs gibi giymeye başlayacak..ve yaz boyuncada giysin istiyorumm..şimdi ben bu ayakabıyı değiştirp 1 numara üstünümü alsam yoksa ..bu iyimii..
canım valla bence 1 numara büyüğünü al saonuçta büyümekteler bebelerimiz
şimdi olan yazın olmama ihtimali çok yüksek
ayrıca benimkinin ayakları 20 nomeroooo kendi gibi küççük yafff

36 yaşında yasminim eşimle yaşıt allahım ikisine bakıyorum da nasıl ayrı karekterler aynı burçlar bide 1 hafta arayla doğmuşlar
zeynacım beddua etmiyorum ama bu söylediğine yürekten aminn diyorum inşallah geç olmadan farkeder şimdi konuşuyorum kuyruğu kıstırmış dönmüş kabul ediyorum diyo restimi gördü galba

yani gece düşündü düşündü belkide zarar edecek aklı başına gelmeye başladı
inaşallah hayırlısı ile mantıklı bir karar çıkar kuzum

BaŞım aĞprıyor nedense yaa
kızlar annem yaĞmura al bı lazımlık deyıp duruyor annem ÇıŞŞ deyınce oda oturmaya ÇalıŞıyormuŞ hatta annem banyoda denemıŞ bezını almıŞ banyoya gıtmıŞ eĞılmıŞ ve ÇıŞ yapmıŞŞŞ

gülizcim bencede büyüğünü al bizim doktorumuz şimdi alacak olduğunuz yani şimdi giyecek olduğu ayakabıyı bile bir numara büyük alın dedi ayak sürekli gelişmekte olduğu için gelişmesini engellemesin diye tabi ayağından çıkıp gidecek gibi de olmuyor yani

valla bende Eymenin direksiyonunu 3,5 TL. ye aldım toyz shop diye bir mağazadan çokta memnun hatta ilk gün kipada gezerken elindeki direksiynu yere vura vura bir parçasını kırdı bile o yüzden fazla teferruata giremiyorum ben

kızlar bi akıl verinnnn...22 mi 23 müüübilmiyorumkismile

bence 22 yeter yaa çokta abartma bak 23ü giydir ayağına eğer ayağından çıkıp gitmiyorsa belki olabilir yoksa bence 22 iyidir parmak uçlarını kontrol et ne kadar boşluk var önde bir bak anlarsın zaten eylülü götür hepsini giydir denet ben hep öyle yapıyorum

BaŞım aĞprıyor nedense yaa
kızlar annem yaĞmura al bİ lazımlık deyİp duruyor annem ÇİŞŞ deyİnce oda oturmaya ÇalıŞıyormuŞ hatta annem banyoda denemİŞ bezİnİ almıŞ banyoya gİtmİŞ eĞİlmİŞ ve ÇİŞ yapmıŞŞŞ

ohoo seninki de alışmaya meyilli kızım bence de al bir lazımlık
eymen de lazımlığında ağlıyor oturmak istemiyor demiştim yaa dün ee-ee dedi getirdim lazımlığı soydum oturttum oturuyor gülüyor eee-eee diyor sonra da dayanamayıp kalkıp bakıyor kaydirigubbakcemile3 her yapışımızda böyle kalkıp bakarsak ev moktan çişten geçilmez kaydirigubbakcemile3 ama yapmadı sadece oturup ee-ee diyor ama oda bir gelişme en azından öncesinde ağlıordu artık ağlamıyor

Gülizim büyüğünü al.Zaten tam oturan ayakkabı iyi olmaz.Önlerden biraz boşluk kalsın.Ben Anıla 23 almıştım.Bugün biraz daralmış gibi geldi.Hoş ayakkabı giydirmem evde.Çarık çorap var.Dışarı çıkarırken giydiriyorum ama Anıl yürümeyi çok ilerletmediği için dışarda yürümüyo henüz:((

Lavişim maşallah Yağmura.Eğer hazırsa başlat.Yazın bende deneyecem.Hatta kaynanam lazımlık alın, çiş diyo dedi.Ama yapıp diyomuş:))

Maytabım kararlı olduğunu görünce tırsmış.Abin hiç yaşının adamı değilmiş.Başka kardeş var mı?

Back
X