2008 Kasım Anneleri

günaydın güzeller
gülizcim test yapmışsın nega çıkmış canım ama olmamamn zaten normal değil bi doktor yolu gözüküor sana
mmmfcim allah herkesi bildiği gibi yapsın canım ya zor bi durum valla
minikcim havalen geldi canım haber vereyim dedim

bu gözleri pörtlemiş ve yanındaki umursamaz herif smileyi ne anlama geliyi ,açıklama istiyorum..
eyvahedigeldismile
abaaaoowww ,benim nası haberim olmaz ,gerçi ben saat kullanmam emme ,nerden çıktı bu şincik ,ne saati ,nerden bulmuş ,kaç para..bilmiyorumkismile
SEN O SIRALAR BURALARDAN KEYİF ALMIYORDUN KAÇIRDIN ZAAR

ne alıyonuz ne veriyonuz ne ayakkabısı 2 dakka boş bırakmaya gelmiyonuz keyfim yerine geldi hihihiiiiii yaşasın kötülük :))))))
SON GELİŞMELER NE KUZUM ANLATSANA

eyvahedigeldismile

SEN O SIRALAR BURALARDAN KEYİF ALMIYORDUN KAÇIRDIN ZAAR

SON GELİŞMELER NE KUZUM ANLATSANA

açtım telefonu sabah direk ben bağışlıyorum vakfa elimden geleni yapıcam taylanada bağışlatıcam ve sen bakalım o zaman kimden ne hak idda edicen dedim meğer oda bütün gece düşünmüş ve haklı olduğuma karar vermiş bunu anlatmaya çalışıyomuş ama ben dinlemedim tabii bütün cadılığım üzerimdeydi elim ayağım titredi sinirden
tabii hemen sevinemiyorum çünkü kursağımda bırkıyo kirayı cebime koyduğum zaman inanıcam gerçekten
adamdan olumlu cevap geldiği anda mahkemeyi çekicekmiş göya
biz bu kadar kavgayı daha adamdan onay gelmeden ettikyani anlayın:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…