- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.841
Gelirim canım.Kuyumcu dükkanı ve saatçi nasıl oldu zannediyosun.Beyazmelekten sor beni
:roflol::roflol::roflol:
ben koyunden yenı kacmıs haydarpasa garında elımde eskı bavulumla saga sola bakınırken bana karsı art nıyetlı davranmayınız lutfen
TAM YERİNE DÜŞTÜN KUZUM TAM YERİNEO ne beeeeeeee manukyan gibi oldunuz hepiniz deli karılar...Uyhhhhhhh nereye düştüm bennnnnnnohaoldumsmile
geeell vatandaş ,tencereye gel tavaya geell ,bende tencere pazarlamasına başladım ,evlere tanıtıma gelinir ,ilaçlı komposto verilir :1ninca:
eskı pusku bavulumun ıcınde baba yadıgarı 65'lık oldugunu,
komposto dıye yudumlama numarası yaptıgım ama muhtevıyatı kezzap olan pet sısesı oldugunu,
ayrıca koylu bıle olsam tv'den uzak dogu sporları ogrenıp uygulamaya gectıgımı bılmem soylesem mı yoksa saflıkla beklesem mı Çok üzgünüm çoook
puhahahh nerden buluyonuz la bu lafları
valla cicişler çakmalar banada alerji yapıyo ama bazen özeniyorum aslında ama napalım yapıcak bişi yok
minik başvuralımda misafire kapattıralım topiği ..
Maytabım artık zengin oldun.Ne çakması , ne alerjisi.Ağam artık eline su dökemeyiz:))
ay hava çok güzel bugün yaa keşke bende sokaki olabilsem ama bu küçücük odamdayım akşama kadar :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?