2008 Kasım Anneleri

kokoşum canın sıkılıyorsa atla gel benim eve bi el at nası sevaba girersin valla

canım sıkılıyor

iş yapmakda istemiyorum

evede gitmek istemiyorum

hiç bişi istemiyorum

slmm
ayy hava ne güzel bugün yaa ama gitçek yer yok( sıkıldım pufff
dünmüydü fotoğraftan bahsediyodunuz
ben bastırdım geçen h.sonu mediamarkta tanesi 15 kuruş çok ucuzzz

hilalim ve pirayecim hoşgeldiniz canlar daha sık gelin özletiyorsunuz kendinizi

çileğim senin yerinde olsam hiç kaçırmam uyurdum valla

yemeğimi yedim,toplantımı yaptım,yine bir sürü işi yüklendim geldim
aman dershanelerin erken kayıt dönemleri bu aralar yaa harıl harıl çalışıyor millet ee tabi bizde

Yasmincim çilek de senin kaynana gibi boş vakitlerini temizlikle değerlendirenlerden mi yoksa?Aman toprağım yazık sana bee.Yoksa formunu bu ev işlerine mi borçlusun?laelaelaelaelae..

ay kızlar az önce annemle Eymen geldi, köye gideceklerdi bugün hava çok güzel yaa oğlum oynasın diye götürecekti ananesi
ama baktım annemde renk falan attı ağlamaklı bir halde noldu dedim

Eymen'i arabasına bindirmiş asansöre koymuş çantası bizim kapıda asılıymış onu almak için arkasını dönmüş asansörün kapısı kapanmış o sırada aşağıdan da biri çağırmış asansörü ve eymen tek başına aşağı doğru gitmeye başlamış annem çığlık feryat figan tabi 7 katı bağıra çağıra inmiş aşağı allahtan çağıran da bizim ev sahibi bi bakmış eymenle adam kakari kikiri oynuyorlar aşağıda eymen çok seviyor da o amcasını, oda ona ortak diyor zira adamın dükkanına destursuz dalıyor müşteri falan dinlemez hiç neyse lafı karıştırmayayım kadıncağıza bir su verdim biraz ağladı çok korkmuş yaa sakin ol dedim napalım olabilir böle şeyler dikkatli olmak lazım işte ama bende korktum açıkçası allah korumuş yavrumu :Saruboceq: oğlum ananesi alıyor hala bana şebekliğe devam ediyor zaten asansörü çok seviyor yaa umrunda değil yani yalnız inmek güler misin ağlar mısın eyvahedigeldismile

safişim hoşgeldin canım nasılsın iyi misin biraz sdaha aranızı düzeltebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…