2008 Kasım Anneleri

yasmin ayakkabiyla niye boyunu olcuyorki?biz gittikmi cocugu bezi dahil taamen soyar doktoru once tartar sonrada boyuna bakar.daha hic kiyafetiyle olcmedi.

Canım kan aldılar tahlil için.Yerinde pek durmamış.Zaten doktoru falan biliyo, girince ağlamaya başlıyo.Zaptedilmez.Bazen kızıyorum doktorun yanında, atıyo kendini.Doktor da kızma annesi diyo:))

ayy aynı yasmin adama bakıp bakıp başlıyo yaygaraya.adam zor muayene ediyo bazen acaba sırtını dinlerken kulağının zarı patlamıyomuki diye düşünüyorum.ne boyunu doğru ölçebiliyoruz ne bişey.bizimki de en son 84 dü.13 kilo birde :)

anıla maşallahhhhhhh
yok valla biz bu miniğe bakamıyoz yaaa
erkende gelmedi ama zamanlı mikroskobik buda

asocum sakin Allah var yukarda görüyo kavgaya gürültüye değmez
boşver bozma ağzının tadını ne kendinin ne kardeşlerin

kendimi tebrik eder :hooray: yanaklarımdan öperim Şeniz

selamlar,

yine herkesler evlerine gitmiş..
bugünde arkadaşa gittim giderken kacam götürdü gelirken bebek arabasıyla geldim.. giderken kocacım götürürüm ama almaya gelmem diyor gitmeyim diye kendi başaıma halederim ben dedim, öylede oldu sitewye apart kapısına geldik indirdim oğlanları sonra arabayı katladım orda dururken basamakları kucağımda çıkardım kapı kapalı arada onlar oyalanırken ben arabamızı merdiven altına koydum sonra eve çıkarsın bir zahmet sonrada oğluşlarla yavaş yavaş merdivenleri çıktık.. accık zorlandım tosun olmuşlar ama beni hiç üzmediler gezmede..
bizimkilerde kerem 82 cm 11kilo felan kaan da 84 cm 13 den fazlada olabilir çok totoş zor atşınıyor artık...:D
benimde eltim yok daha abisi bir zamanlar evliydi şimdi bekar.. kardeşide daha düşünmüyor tek gelinim iyiyim şimdilik yeni gelinlerlden sonra pabucumuz atılırmı bilmem..

Back
X