- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.441
sorun değil be tatlişko
zaten kesinde bişi değil
gelsek bile ist havası alırım
ama hep bişi çıkıyo kuzum yaa olmazki iptal edemicem davetler ağır abiler yani kusura bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun değil be tatlişko
zaten kesinde bişi değil
gelsek bile ist havası alırım
oda olacak dayımın torunu oldu ya hastaneden çıksın inşallah geleceğiz ankaraya,ay sinemaya gittik recebe çok güldüm ama ya özellikle 2. bölmde
kızımıda aldık geldik kuzu uyudu bende bi bakayım dedim ama kimse yok
zeyna bana gel canım ben evdeyin bebeeem
senin adına ne kadar sevindiğimi tahmin edemezsin canımBen geldim hihoyyyt
Kimse yok muu hu huu sositososito
Çok güzel bir akşam geçirdik eşimle :asigim:
Mutluyuz ve hala aşığız
Yemeklerimi yaptım,mezelerimi yaptım,rakıyı soğuttum,bir de kalp şeklinde pasta yaptım,masayı hazırladım,en sonda kendim hazırlandım.Beklemeye başladım,kısa bir süre sonra eşim geldi.hoşgeldin deyip öptüm,o da aynı sıcaklıkla karşılık verdi.Sonra da masayı gördü.Kapıdaki karşılamadan sonra bu masa mutluluğumu 4 e katladı ama gerek yoktu uğraşmana ben zaten seni deliler gibi seviyorum dedi.E bu şekilde güzel ve romantik başlayan bir gecenin devamındaki konuşmalarda çok güzel oldu tabiki.Beni kırdığı üzüldüğüm konuları söyledim,hepsi için tek te özür diledi.O da bana kırgınlıklarını anlattı ve ben de özür diledim tabiki.Özet olarak bu şekilde canlarım.
Akşamüstü annemi çağırdım gel Okyanusu al bu akşam sende kalsın dedim ve bu bizim için milat oldu.İlk kez böyle birşey yaptım.Doğduğundan beri 10 dk bırakmışlığım yoktur kimseye.Annem asansöre bindi kapı kapandı ben muslukları açtım.Sonra eşim gelince o da çok moralim bozuldu ben bebeğimi çok özlemiştim dedi.E ilerleyen saatlerde de ben çocuğumu özledim diye telefonda ağlayınca anneme,getirdiler minik sevgilimi,öptüm kokladım rahatladım ohh.
Bu bırakma olayını yine yapıcam,alışmamız ve kendimize de biraz vakit ayırmamız gerekiyor.Kendimi bir kapatmışım çocuğa ki çıkarabilene aşkolsun.Yavaş yavaş alıştırıcam kendimi
Sizden ne var ne yok?Bir yazmışsınız ki maşallah yani,okumaya yeltendim de vazgeçtim.Zaten rakının etkisiyle midir nedir feci uykum geldi.Size yazmadan uyumak istemedim
gunaydınnnn
cok uykusuzum gece 1 cıvarı yattım ve kac kez kalktım hatırlamıyorum ama bır an evvel aksam olsun ıstıyorum
bız de dun aksam kavganın esıgınden donduk
cok sevgılı gorumcekımle telefon konusması yapan esımın yanındaydım
ve gorumcek cadısının sozlerını duydum dellendım
esım ılk once fevrı tepkı vermeye kalktıysa da ben cırlayınca sakınlestı
aksam bır yemege davetlıydık hıcbır sey bellı etmeden gıdıp geldık ama cocugu uyuttuktan sonra tam 1'e kadar konustuk
annesı ve ablalarının yaptıklarının cok kotu seyler oldugunu
bır baskası olsalar asla gorusemeyecegını ama aılesı oldugu ıcın bu deveyı bu sekılde guderek az muhataplıkla yasamamız gerektıgı sonucunu cıkardı kocam
kızgındım ama aılesının ne kadar fesat oldugunu bılmesı keyfımı bıraz da olsa yerıne getırdı
onumuzdekı hafta annesını getırecekmıs ve konu acılıp bunlar hakkında annesı ve cadı ablasıyla konusacakmıs goya
canım ben kem kümyasmın maasallah anıl beye
annecıgıne de dıkkat etmek lazım enfeksıyona donusmesın allah korusun
saphısım cok sevındım canım esınle aranızın duzeltılmesıne
dun aksam ııbarıyle annem benım kullandıgım arabaya bınmeme kararı aldı
gıdecegımız yemege annemı de goturduk bıraz sınırlı kullandım dıye yoldayken hıcbır sey soylemedı ama eve onu bıraktıgımda arabadan ınerken su gıbı terlemıstı
ne oldu dedım yarın konusuruz ama bır sure senın arabana bınmem dedı sempatiksalakcinni
zeyna hatun daha ne yapacaktın mısafırıne
maasallah halletmıssın bıle
bakıyorum ıstanbula gelıyorum dıye bır tek mmf'e haber verıyorsun bızı adamdan saymıyorsun zaar
halbusu kocısı kandırabılırsem senınle bırseyler hupletebılırdım ama neyseeee
canım ben kem küm
zaten yazdığım gibi kesin değil ama eğer eşini ikna edebilirsen seninle görüşmeyi çok isterim canım kesinleşsin sende eşinle görüş konuşalım
mmf gecmıs olsun canım
bır an evvel c vıtamıne takvıyesıne basla bence cunku habersıcını gondermıs kendısının gelmesı yakındır