2008 Kasım Anneleri

Günaydın tontişler..Anıl sabaha kadar gıkı çıkmadan uyudu.Uyandırıp babaanneye bıraktım.Ateşi çıkmasın diye calpol vermiştim.Ondan mı uyudu acaba.Sabah öksürük vardı.Dün doktoru mamasını yatırarak içirmeyin demiş.Ben ve babaannesi zaten oturur pozisyonda besliyoruz???

Maytabım geçmiş olsun.Bende de vardı.Katarin içtim , daha iyiyim...

Zeynam Ankaraya geldiğinde görüşelim canım.Ben de beklerim..

Kalimerom çok şanslısın.Kocana kızma canım.Cidden seni seven ve yanında olan, kol kanat geren bir kocan var.Ne derler "Çok verme hırsız olur, çok söyleme arsız olur".Üstüne gitme elinden geleni fazlasıyla yapıyor anlattığın kadarıyla.Üzme canım, kıymetini bil.Biz de dünden beri çok iyiyiz.Görüşmüyoruz gece vardiyasında olduğu için:))))

Lavişim haklısın canım sinirlenmekte.Ertesi gün çalışacağını bilmek strese sokuyo.Dişler çıksın biraz daha düzene girer uykuları.Sabır tontişim...

Veeeeee günün en güzel haberi Saphişimden geldi.Çok sevindim, mutlu oldum canım.Ne güzel konuşarak anlaşabiliyosunuz bak.Okyanus konusuna gelince ben de bebesiz yapamam:))mUTLULUĞUNUZ DAıM OLSUN EDıTÖRÜM..

CANIM GEÇMİŞ OLSUN
DEMEKKİ BENİM İLACIMDAN DOLAYI DEİLMİŞ HEMEN BENİ SUÇLADIN BAK
SEN BOL BOL VİTAMİN AL KUŞUM OLMADI Bİ TRFULU FORT ÇAK HİÇ BİŞİN KALMAZ

BENİMKİ YARIN BELLİ OLUR KUŞUM
AMA KOCANLA ÇOCUĞUN OLMICAKMI BENİMKİLER YAIMDA OLACAK
NEYSE FARKETMEZ ONLAR TUR ATARLAR BİZDE BİR KAHVE İÇİMİ OLSUN GÖRÜŞÜRÜZ SENDE UYGUN OLURSAN

EVET YA ANADOLU YAKASI-İZMİT BULUŞMASI YAPALIM ORTADA GEBZEDE MESELA gamyoncuiremsu ÇOK GÜSEL OLUR YAAA
İNŞALLAH ŞU İŞLER YOLUNAGİRER CANIM YA VALLA SİZİ BAYA BİR YIPRATTI

beyazcım ,bidy geçen yıl bi kaç kez yazmış kasım annelerine ,ekim doğumlu kızı varmış canımm..

hmm sağol canım benim benim için gittin aratırdın buldun mu hayatım :asigim:a.s.

işte güne güzel başlamam için bir sebep harika olmuş canım çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum, sizin bu olaydan da hepimizin çıkarması gereken dersler var aslında tartışma mutlaka olur, kavga illaki ama bi tarafın bi zamandan sonra inattan vazgeçmesi gerekr tabi bu hep kadın olacak diye bişey yok ama kadında zaman zaman bunu yapmalı hep erkeğini mutlu etmişsin hem kendin mutlu olmuşsun bundan daha güzeli var mı :asigim:

ayrıca Okiyi bırakma fikrini de çok iyi düşünmüşsün yanınızda olsaydı rahat rahat konuşmanıza iletişim kurmanıza va birbirinizi anlamanıza yemeğinizi güzel güzel yemenize imkan vermezdi iyi olmuş sonrasında özleyip almanız normal tabi bizde de hep aynı şeyler oluyor, ben daha yatılı hiç bırakamadım mesela ne zaman bırakabilirim onu da bilmiyorum heralde kendi konuşmaya derdini anlatmaya başlarsa ben ananemde kalmak istiyorum bu gece falan derse ancak öyle ama yine de birkaç saatliğine bırakmak eşlere çok iyi geliyor, akşam ki örnekte olduğu gibi sen de söylemişsin zaten bak ne zamandır okinin üzerine bi kapandın gözün başka birşey görmez oldu
birgün bırakın okiyi yemeği dışarda iyiyim yada evde yiyin yine sinemaya gidin yürüyüş yapın havalar artık ısınır yavaş yavaş izmir de mükemmel olur en azından haftada bir 15 günde bir bile yapsanız sizi rahatlatır

günaydın güzeller
bende güzel bir gece geçirdim saılır dün çok yorgunum bitkinim diye çıktım ama gezmeğe gittim gece kaydirigubbakcemile3 olsun yürüyüş yaptık dayımlara gittik onunda biri 12 yaşında diğeri 2 yaşında oğulları var eymenle oynadılar iyi oldu oğlum içinde bizde muhabbet ettik iki sigara tellendirdim yengemle noralde sigarayı bırakalı çok uzun zaman oluyor ama ilaki böyle yengem gibi yada içen başka arkadaşlarımla buluştuğumda o muhabbette içmeden yapamıyorum çokta güzel oluyor valla zemuszemus

mmmfcim yavrım geçmiş olsun şeker dikkat et kendine memomla ne kadar dinlenilir bilmem ama dinlenmeye çalış bol bol

zeyna hanım hiç egeye yolun düşmez mi acaba maşallah 2008 kasım annelerinin taşımalı kulübü gibisin Ankara'ya da gidecekmişin ee bir gün egede de işiniz çıkar heralde :hulya:

yasminim biz de çok iyiyiz dedin müthiş umutlandım sonun okuyunca hem güldüm hem üzüldüm yav ne olacak sizin bu haliniz bilmem
Anıl'ı calpol de uyutmuş olabilir tabi ağrısı sızısı yoksa dinlenmiştir kuzucum benimkini hiç uyutmuyor calpol o ayrı

lavişim aynı bizim geçen haftalardaki halimiz gibi olmuşsunuz çok zor oluyor yaa aman maşşalh diyeyim şeytan kulağına kurşun oğlum 3 gündür mışıl mışıl uyuyor arada arada uyansada sütünü yada emziğini alıp yatıyor bulamazsa çağıyor beni gidip veriyorum başını okşuyorum kuzumun yatıyor yine tü tü tü maşallah allah devamını göstersin :Saruboceq:

günaydın kılzar..
ben iyi bir gece geçirmedim..yatacağı sırada kustu öyle bir kusma ki bulaşmadık yer kalmadı..sakinleştiş
zar zor uyudu..12 yi geçiyordu..sütünü de içmedi sabaha kadar..gece de çığlıklar atıldı..

neyse sabahı ettik ama beynim felaket..giydirip yedirebilirsem gelirim canlarım

canım ayarlamaya calısırım ama esımın pazar gunu koy derneklerının toplantısı var
genel kurul olacagından baskan falan sececekler ekebılır mı bılmıyorum sorarım

esım olmazsa oglusu getırmeyı dusunmuyorum ama bakalım senın ıs bır bellı olsun halletmeye calısırız
sen ıstanbulda nereye geleceksın

bence de ortada bır bulusma ayarlanabılır
pek bılmem kartaldan sonrasını ama bulabılırım

yasmın esımın kıymetını elbette bılıyorum
en azından haklı oldugumu bılıyor ve bana destek verıyor
ama aılesı cok uzuyor benı dayanamıyorum bazen
bızım aılemızde boyle seyler yoktur gelın artık aılenın kızıdır kotuluk dusunulmez asla

tatlım pazar akşamı saırm halasını oğlunun nişanı var karşıda ama biz istanbula erken gelmeyi düşünüyoruz çünki her zaman zaman bulamıyoruz vakit gelmeye neyse yarın ola hayırola

zeyna imzandaki herif kim sorması ayıp şu sen gelmeden kokun geliyomu ne öle bi şarkı var onu söleyenmi bütün gün power türkaçık ama kafamı çevirip bakmadığım için hangi şarklıyı kim sölüyo haberim olmuyo

Dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm.Ama karnın burnumda birden sancılarım başlıyor hastaneye gidiyorum tekbaşımayım ama.Günlerden pazarmış benim doktorum hastanede değil çağırın hemen onu diyorum ben normal doğuramam hemen sezeryan olmak istiyorum diyorum.Anestezi uzmanını da çağırın epiduralle yapsın sezeryanı diyorum.Sanki benim hastanem mübarek.bilmiyorumkismileSonra doktorum geliyor nasıl mutlu oluyorum onu görünce.Ama hamile olmama ben de çok şaşırıyorum allah allah neden haberim olmadı bu zmana kadar filan diyorum ama özlemişim o duyguyu çok güzeldi.Bebeğin tekmelerini filan hissettim ama doğumunu göremedim maalesef.Yine de çok güzel bir rüyaydı.:asigim:

canım şarkıcı murat dalkılıç nası bilmezsin kasabayı sölüyordu hoş tatlı ciks bi arkidiş

tamam canım ben senden haber beklıyorum ona gore esımle konusurum

tamam canım ben bi konişayım sana haber verceğim

hayırdır inşallah kız niyeti bozdun galiba hadi bakalım 2. çalışmalarına başla :CüvCüv:

çitosum hayrolsun rüyan canım hamilelik sıkıntı derler ama senin için ferahlamış iyi hissetmişsin kendini ne güzel

zeynacım bekleriz biz de ne zaman isterseniz bizim burada olduğumuz zamanlara denk gelirse mutlaka bir görüşme ayarlarız

diloksum geçmiş olsun canım yaa üzüldüm tunama, ay bu çocuklar neden kusar oldu böyle sırayla :uhm:

günaydın, günaydın, günaydın....
kasım ayının güzel anneleri..hepinize mutlu bir gün dilerim:)))

kasımı güzel bir annesi olduğum için hemen üzerime alınıyoruuum ve teşekkür ediyorum şekerim, ben de sana mutlu bir gün dilerimzemuszemusbayanssulusmile, kolay gelsin
nasılsın ağrıların nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…