2008 Kasım Anneleri

hayırlısı olsun ıcırcımm..
bende buna gıcık oluyomm..parasını beğenmiyosa ..beğenmiyom deseler ya..böyle işi uzatıyorlar..peşine düşmeyerek en iyisini yapmışsınn. canımm..

lavinyamm ne kadar büyümüş yağmurumuz..maşallah bebğime...

ıcır hiç aklıma gelmemişti öyle bir çanta almak bende geçen hafta bimde gördüm pek sevdim 6,00 tl gibi bişeydiiiii
ya evet bende istiyorum gizlilikkk kazen duyuyor musun bizi

ayrıca topiği misafir girişine kapatmak öyle kolay bişi değil kızlar.büyük torpiller isterlülülülülülü
bakalım el birliği ile bulacaız bir torpil artıkın

yok çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))
ayyy canım o küçücük bir ana var ya 3 -5 kişi ile anca kurabilir bir dünya
hiç üzülme yasmincim o kadar zavallılarki anca böle misaifr olabilirler artık bizim topiğimize
sinekde küçük ama mide bulandırır hesabı bozdu huzurumuzu ama ne oldu ayrılamıyorlar anca misafir olarak

HAYIR CAIM ÖLE DEĞİL ASIL ŞÖLE ;
KOCASI VE KENDİSİ ORAYI ELE GEÇİRDİ O YÜZDEN ÖLE ZİHNİYETLİ OLDUKLARI İÇİN BİR LİN PARMAĞINI GEÇEMİYOR SAYILARI
VE KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA SONUCU BİZE ÖVÜLEN NATUREL ÜRÜNLER ASLINDA KENDİ ŞİRKİTLERİ BİZİ KEKLEMEYE ÇALIŞMIŞ SADECE
BU SAATTEN SONRA NE KADAR İNANIRIM ONLARA NATURELLİKLERİNE BİLE İNANMAM:icecream:

Valla natural matural ama kocaman dostlukları satacak kadar değerli.İçeriği moktan bile olsa....

AYYY NEYSE ÖDÜTERİM AŞIĞIM GELMİŞ KONUYU KAPATALIM

ANLAT SAFİYE AKŞAM NELER OLDU zemuszemus

BENDE DIŞARI ÇIKTIM ANNEMLERİN YENİ EV İÇİN TÜL STOR FALAN SİPARİŞ VERDİK
ÇIKMIŞKEN PAZAR İÇİN BİR ELBİSE ALDIM AMAN SIRADAN GÜNLÜK GİBİ AMA ÖLE BİR YERDE DE GİYİLİR BAKALIM KESİN DEĞİL GİTCEĞİMİZ AMA OLSUN DOLAPDA BULUNSUN bayanssulusmile

ARTIK BÜTÜN DOLAPLAR VE ÇEKMECELER DOLDU TAŞIYOR
İLAVE DOLAP FALAN DÜŞÜNDÜM EVDE DE YER YOK NAPCAM ŞAŞIRDIM
ADAM EN SONUNDA BENİ EVDEN ATACAK O OLACAK GERÇEKTEN ÇOK DOYUMSUZ MÜSRİFİM mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…