- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.521
Kızlar öyle düşünmeyin bence.Belki başka sitelerde bu kalabalığı, bu muhabbeti göremeyip takılıyorlardır. Belki isteyip de giremiyolardır.Olamaz mı yani:))
Ayrıca topiği misafir girişine kapatmak öyle kolay bişi değil kızlar.Büyük torpiller isterlülülülülülü
Yok Çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))
bu sıtede mı yoksa
ben aslında saphısten rıca etmıstım gorusecektı ama son durum ne bılmıyorum
Nası yani yasmin anlamadım :))
bakalım el birliği ile bulacaız bir torpil artıkınayrıca topiği misafir girişine kapatmak öyle kolay bişi değil kızlar.büyük torpiller isterlülülülülülü
ayyy canım o küçücük bir ana var ya 3 -5 kişi ile anca kurabilir bir dünyayok çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))
HAYIR CAIM ÖLE DEĞİL ASIL ŞÖLE ;Başka bir site canım.Rahatsız olmuş 1-2 kişi dobra eleştirimden.Hatırlı üyesi oranın.Çünkü kocası orda reklamı olan şirketlerin sahibi.Bu geniş ilişkiden dolayı bir göz kırpmayla banlandık..Üzgün müyüm?Haaaayır:enbuyukkk:
HAYIR CAIM ÖLE DEĞİL ASIL ŞÖLE ;
KOCASI VE KENDİSİ ORAYI ELE GEÇİRDİ O YÜZDEN ÖLE ZİHNİYETLİ OLDUKLARI İÇİN BİR LİN PARMAĞINI GEÇEMİYOR SAYILARI
VE KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA SONUCU BİZE ÖVÜLEN NATUREL ÜRÜNLER ASLINDA KENDİ ŞİRKİTLERİ BİZİ KEKLEMEYE ÇALIŞMIŞ SADECE
BU SAATTEN SONRA NE KADAR İNANIRIM ONLARA NATURELLİKLERİNE BİLE İNANMAM:icecream:
ben sana özel olarak anlatmak istiyorum minikçim[ı]yawww benım bılmedıgım neler var boyle yawww[/ı]
[ı]bırınız bana neler oldugunu anlatabılır mı[/ı]
ne diyonuzz yaaa ben hepten fransız kaldım konularaaa:))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?