2008 Kasım Anneleri

geçen cuma dilimi ısırdım sakız çiğnerken.(( ya bir yara oldu varya konuşamıyorum bile nerdeyse bir hafta oldu geçmedi deli olcam..yemek yiyemiyorum doğrü dürüst 1 kilodan fazla vermişim :)):ecrin_bebek: bu sebeple diyete başladım diyorum bakalım hayırlısı:))

güanaydın kızlarr hava çokk güzel ama ben yalnız yalnız takılıyom evde öfff yaaa ben niye 5 katta oturuyommm yaaa çok çıkmak istedi canım ayy bir parka gidebilseydik keşke oğluşumla

sapişim çok sevindim tatlım senin adına allah birdaha yaştmasın küslükler yaa tatlım bende daha doğduğundan beri anneme bırakıpta bir yemeğe sinemaya bowling e gidemedik halbuki mert doğmadan kalabalık bir toplanırdık doğru bowlinge aman bee geçti gitti bizden gayrii öle şeyler
bende sinemaya gitmek istiyom ama bırakakmıyom merttimi yaa aslında alışmam lazım accık ayrı kalmaya öbürküde doğunca hiç bırakamayız bari hamileyken bırakabilsem de kafamı dağıtabilsem

yasmincim maşallah anılıma çilekçim seninde oğlana maşallah basketçi olur belki ilerde bizde gururlanırız ayy biz bunun bebekliğini biliyoz die ne dersin şakkıdı

benimkinin kilosu 10. boyuda 80 anamm ben bakamıyom bu bebeciğe sanırım şimdi ishal kusmada oldu iyice zayıfladı sanki kuzucuğum

rüyamda bile bokk gördüm ullaaa mertin ishali geçmiş koyu koyu sıçıyordu yawrucak bende nasıl seviniyom ama iyileşti die siliyom temizliyom onu iyice paranoyak oldum hahaaaa

Selam canlarım a.s.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
mayatabım geçmiş olsun yavrum yaa,amaan valla bıktık şu hastalıklardan ben de hala öksürüyom,şu havalar düzelsede kurtulsak hastalıklardan
lavişim faceden yazdın bana ama ben sana yetişemedm kıza kahvaltı yediriyordum canım benim
zeynam anlattım ya kuşum daha ne anlatayım bebem?Daha özele girilmez artık dimi kaydirigubbakcemile3Herşey çok güzeldi,özlediğim kocama kavuştum resmen.ınşallah böyle devam eder diyorum :Saruboceq:
Diloksum tuna hasta mı?ah yavrum yaa geçmiş olsun..
Yağmurun mu parmağı sıkışmış anlamadım,nasıl oldu?kötü bişey yok inşallah?
kalimerom senin o örümceklere raid sıkmak istiyorum ben klava:
geçmişi çok ayrıntılı okumadım aklımda kalanlar bunlar canlarım
unuttuğum varsa hatırlatın lütfen efem sositososito

krikoşum kız dışkı görmek iyidir para derler :jeyyar:
Bu arada benim kız 11.5 kg ve 78 cm ama mertomdan uzun nasıl oluyo bu iş anlamadık valla,ölçümlerede mi güvenemicez artık yav

bende sevgili editörümüz KAZEN le görüştüm
açık açık rahatsızlığımı dile getirdim
bakacakmış o konu ile ilgili ne yapabilirz diye
ama açık sölemem gerekirse ben pek ikna olmadım yapacak gibi

krikoşum kız dışkı görmek iyidir para derler :jeyyar:
Bu arada benim kız 11.5 kg ve 78 cm ama mertomdan uzun nasıl oluyo bu iş anlamadık valla,ölçümlerede mi güvenemicez artık yav

bi loto oynuyum yanii diyosun sapişim

yok tatlım yaa sizinki ya bizimki ölçümlerde yanlışlık var

çünkü mert okinin yanında minnacık duruyor ya bizimkini yanlış ölçü doktor çünkü hiç inanmıyom 80 cm olduğuna gerçi asrın 76 yıymış mert onun yanıda uzun kalıyor belki sizinki durmadıysa yanlış ölçmüştür hemşire

haftaya çiçek aşısı yaptırcam ben o zman netleşir özel doktoruna vurdumcam aşıyı o soyuyor çırılçıplak tartıyor ve öldüyor onun ölçimlerine güveniyom ben sağlık ocakları aceleyle yanlış ölçüyolar sankii

Son düzenleme:
Nasıl güzel bir hava var tam okulu asacak bir hava..Kuşlar, böcekler,çiçekler layalalaaylaaasırnaşık şey..Boşverin ufak tefek küçücük şeyleri dert etmeyin kendinize..Hayat güzel ve çok kısaa..

evet yaa hava harika kuşlar cıvıldaşıp duruyo bende balkon kapısını açtım misss gibi bahar kokusu giriyo içeri
öğlene doğru açtı sabah baya kapalıydı mehmetakif uyumadan açsaydı sokaklara atardık kendimizi

ısım yoktu burada kımse de yoktu bende erkenden oglusun yanına gıttım geldım
mınık sıpam sakız cıgnıyor yaaa
yıyesım geldı resmen sebelek sakız cıgnıyor mınıcık agzıyla
emerken uyudu bende cıktım belkı aksama oglusla yuruyus yapııcızzz

zaar pek alınganlarmış çekip gitmişler
bu kadar hassastılarda neden böldüler bizi
yazık valla yazık

ben sana özel olarak anlatmak istiyorum minikçim
msn ye gel istersen

canım sımdı geldım actım msnı beklıyorum senı

kalimerom senin o örümceklere raid sıkmak istiyorum ben klava:

sık saphısım hepsıne bırden sık ayılmasınlar bır daha sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…