2008 Kasım Anneleri

Psikooooooo kocanı kalpten götürcen herhalde sen..kaydirigubbakcemile2

Krikitosum benim davetiye koleksiyonum vardı.Çok severdim arasıra bakardım.Tabi evlenirken gereksiz diye kalem, silgi , davetiye kolksiyonlarını dağıttım.Acaba birgün burda davetiyelerimizi mi göstersek...Nostalji olur...

benimde bi kartın ödemesi var
benim maaş bu ay uçtu gitti
eşime söyledim akşam öder misin dedim olur dedi
zaten bişey demeye hakkı yok hep onun taksitleriiiii.....

zeyna kararlı hatundur
ısterse bırseylere dur dıyebılır
ben mesela her ay lımıt koyarım sahsı harcamalarıma
maasımın 1/4 gecmeyecek derım ve uyarım cok begendıgım bırsey olursa bır sonrakı aya aktarırırm
bu sekılde bır uygulamayla daha kontorllu harcama yapılabılır

yasmın senın koca aslında oyun hamuru gıbı
annesı basında olmasa ıstedıgın seklı ver ama genetıkten almıs bırseyler ıste

kızlar ya yağmura baston puset almayı planlıyorum bennn
elele diye basit bi baston gördüm 50tl falan
ince bi şiltesi var sadece acaba işimi görür mü yaaa

bana uyar
ben de kendıme cok yakın hıssettıklerımın davetıyelerını saklarım ozenle

oyy anca okudum nasıl ?*hızlı hızlı okudum..
günün duyduğum en iyi hatta süper haberi safişimn dün gecesi ydi..

çok sevindim hayatım.demekki ani kararlara yer yok hayatımızda..mucckss

hava mı dedniz burayı sormayın o zaman..oralar nasılsa burası 2 katı diyeyim..ince badyle terledim..tunayı alldım çıktım sabah..sıcaktan uykusu geldi..eve zor geldik..

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar..aslında hasta değil zaten her gece sık sık uyanıyor da bu kusmalar arttı ..dediğiniz gibi midesini üşüttü sanırım..

,Oki 2 ay önce 76 ydı anlattım ya sana da hatta,bir de yatırarak ölçmedik duvardaki boy ölçerden ölçtük hemşireyle birlikte ama gene bilemicem,yalnız minnacık kalıyo demez misin,görmeyen de hakkaten öyle sanır,1-2 cm fark görünüyoraralarında.Benimkinin kilosu biraz fazla zaten sen bakma,sizinki güzel ama bir de mertim yese tam süper olacak.Ben aşılarını hiç özel doktorunda yaptırmadım hep sağlık ocağında yaptırdım ama sonrasında kendi doktoruna gösterdim,sonuç hep iyiydi.Yine de sen bilirsin canıcım
ben gelddimmmmmm:ecrin_bebek:
hoşgeldin şeker
slm arkadaşlar ogluma un çorbası yapacamda bildiginiz güzel besleyici bir tarifiniz varmı aceba cvp yazarsanız sevinirim.
canım bir sürü tarif var sen nasıl bişey istiyorsun bilemedim ben şimdi.Bi de niye ille un çorbası
hava süper yaa ,dışarı çıkmak istiyorum ama annemler ve ablamlar gelicek yemeğe akşam ,hazırlık yapmam lazım ..
ayy çok özendim kızz bizde gelelim mi
e sen işi halletmişsin zaten bana gerenk yokmuş cicim
afiyet olsun canım :)
Kız çık gel bana akşamada yiğit gelir yine o günkü gibi yaparız.Dönüştede arabayla gitmiş olursun hihoyyyt

lavişcim kiloya göre canım bu puset kaç kilo taşıyo ince pusetler 12 kiloya kadar ama onlarda çok ince bizim bıdıklarda zaten ortalama o kiloda eğer benim söylediğimse pek işini görmez

lavişim ben de çok karasızım baston puset mi alsam yoksa şu bisiklet gibi arkadan sürmeli arabalar var ondan mı alsam ..
yoksa ikside gerekirmi..

tuna adım attığı günden beri bebek arabasına oturmadı..araba koltuğaunda sanki diken var birkez oturmadı..

hangisi daha öncelikli acaba

işte buna çok sevindim canım ,ne güzel bir haber bu :))
dün gece rüyamda gördüm seni ,bir tv programına çıkmışsın ,ama önemli biriymişsin ,bacak bacak üstüne atmışsın üzerinde kareli bir etek var ,konuşuyosun böyle hararetli şekilde ,bende tv den izliyorum ,ay diyorum sesi ne kadar güzelmiş bu safiyenin diyorum ,demekki bu rüya buna işaretmiş ne alakaysa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…