- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.581
yA KREDİ KARTI DEMİŞKEN BEN ÖDEMEYİ UNUTTUM.Son ödeme tarihi 11indeydi.Ben çok ciddiye almadığım gibi çok da alışveriş yapmam.Tek kartım var zaten.Kocam çok korkar karttan.Geçen eve haciz gelecek sanırım, 3 aydır ödemedim dedim.Ödü biiip e karıştı:)))
kocacım sevgililer gününde kap çikolatar almıştı kepsini yedimm yedimmm öff dahada yemek istiyomm ayy boğazım durmuyoo benim sonum fecii
izmir mis gibi ama anca balkona çıkabiliyom hiç sevmiyom ben 5 çi katıı yaa allah para verede taşınsak öff hapis kaldım yüksek yüksek evlerde
bilgisayarda davetiyemi gördüm çok duygulandımmm ne çabuk geçti yıllar
Krikitosum benim davetiye koleksiyonum vardı.Çok severdim arasıra bakardım.Tabi evlenirken gereksiz diye kalem, silgi , davetiye kolksiyonlarını dağıttım.Acaba birgün burda davetiyelerimizi mi göstersek...Nostalji olur...
,Oki 2 ay önce 76 ydı anlattım ya sana da hatta,bir de yatırarak ölçmedik duvardaki boy ölçerden ölçtük hemşireyle birlikte ama gene bilemicem,yalnız minnacık kalıyo demez misin,görmeyen de hakkaten öyle sanır,1-2 cm fark görünüyoraralarında.Benimkinin kilosu biraz fazla zaten sen bakma,sizinki güzel ama bir de mertim yese tam süper olacak.Ben aşılarını hiç özel doktorunda yaptırmadım hep sağlık ocağında yaptırdım ama sonrasında kendi doktoruna gösterdim,sonuç hep iyiydi.Yine de sen bilirsin canıcımbi loto oynuyum yanii diyosun sapişim
yok tatlım yaa sizinki ya bizimki ölçümlerde yanlışlık var
çünkü mert okinin yanında minnacık duruyor ya bizimkini yanlış ölçü doktor çünkü hiç inanmıyom 80 cm olduğuna gerçi asrın 76 yıymış mert onun yanıda uzun kalıyor belki sizinki durmadıysa yanlış ölçmüştür hemşire
haftaya çiçek aşısı yaptırcam ben o zman netleşir özel doktoruna vurdumcam aşıyı o soyuyor çırılçıplak tartıyor ve öldüyor onun ölçimlerine güveniyom ben sağlık ocakları aceleyle yanlış ölçüyolar sankii
hoşgeldin şekerben gelddimmmmmm:ecrin_bebek:
canım bir sürü tarif var sen nasıl bişey istiyorsun bilemedim ben şimdi.Bi de niye ille un çorbasıslm arkadaşlar ogluma un çorbası yapacamda bildiginiz güzel besleyici bir tarifiniz varmı aceba cvp yazarsanız sevinirim.
ayy çok özendim kızz bizde gelelim mihava süper yaa ,dışarı çıkmak istiyorum ama annemler ve ablamlar gelicek yemeğe akşam ,hazırlık yapmam lazım ..
e sen işi halletmişsin zaten bana gerenk yokmuş cicimbende sevgili editörümüz KAZEN le görüştüm
açık açık rahatsızlığımı dile getirdim
bakacakmış o konu ile ilgili ne yapabilirz diye
ama açık sölemem gerekirse ben pek ikna olmadım yapacak gibi
afiyet olsun canım :)kocacım sevgililer gününde kap çikolatar almıştı kepsini yedimm yedimmm öff dahada yemek istiyomm ayy boğazım durmuyoo benim sonum fecii
izmir mis gibi ama anca balkona çıkabiliyom hiç sevmiyom ben 5 çi katıı yaa allah para verede taşınsak öff hapis kaldım yüksek yüksek evlerde
bilgisayarda davetiyemi gördüm çok duygulandımmm ne çabuk geçti yıllar
lavişcim kiloya göre canım bu puset kaç kilo taşıyo ince pusetler 12 kiloya kadar ama onlarda çok ince bizim bıdıklarda zaten ortalama o kiloda eğer benim söylediğimse pek işini görmez
Ben geldim hihoyyyt
Kimse yok muu hu huu sositososito
Çok güzel bir akşam geçirdik eşimle :asigim:
Mutluyuz ve hala aşığız
Yemeklerimi yaptım,mezelerimi yaptım,rakıyı soğuttum,bir de kalp şeklinde pasta yaptım,masayı hazırladım,en sonda kendim hazırlandım.Beklemeye başladım,kısa bir süre sonra eşim geldi.hoşgeldin deyip öptüm,o da aynı sıcaklıkla karşılık verdi.Sonra da masayı gördü.Kapıdaki karşılamadan sonra bu masa mutluluğumu 4 e katladı ama gerek yoktu uğraşmana ben zaten seni deliler gibi seviyorum dedi.E bu şekilde güzel ve romantik başlayan bir gecenin devamındaki konuşmalarda çok güzel oldu tabiki.Beni kırdığı üzüldüğüm konuları söyledim,hepsi için tek te özür diledi.O da bana kırgınlıklarını anlattı ve ben de özür diledim tabiki.Özet olarak bu şekilde canlarım.
Akşamüstü annemi çağırdım gel Okyanusu al bu akşam sende kalsın dedim ve bu bizim için milat oldu.İlk kez böyle birşey yaptım.Doğduğundan beri 10 dk bırakmışlığım yoktur kimseye.Annem asansöre bindi kapı kapandı ben muslukları açtım.Sonra eşim gelince o da çok moralim bozuldu ben bebeğimi çok özlemiştim dedi.E ilerleyen saatlerde de ben çocuğumu özledim diye telefonda ağlayınca anneme,getirdiler minik sevgilimi,öptüm kokladım rahatladım ohh.
Bu bırakma olayını yine yapıcam,alışmamız ve kendimize de biraz vakit ayırmamız gerekiyor.Kendimi bir kapatmışım çocuğa ki çıkarabilene aşkolsun.Yavaş yavaş alıştırıcam kendimi
Sizden ne var ne yok?Bir yazmışsınız ki maşallah yani,okumaya yeltendim de vazgeçtim.Zaten rakının etkisiyle midir nedir feci uykum geldi.Size yazmadan uyumak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?