- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.661
beyazmelekçim kayınvalidemin annesi % 85 felçli.çocukları arasında sırayla bakılıyo.şimdi onlara gelmiş sıra gitmesi gerekti o yüzden.hemde benim daha lise 2 ye giden kaynım var o da ana kuzusu hala.
yağmura kardeşimle babam almıştı hediye künyesini nasıl da tatlı oluyorrr
kızımın kolları etli daha da tatlı oluyor uğur böcekli benim kuzumun künyesiii
beyazmeleğim bende nette gördüm bi bisiklet çok güzeldi kızım bundan sonra hep dışarda olacakkk çünküü
bu nano dediğiniz mikrofiber bezler tarzı bişeymi ben bilmiyorum,ben bana anam babam usulü koyu kıvamlı çaaşır suyunu küvete boca ederim biraz bekletirim sonrada boğulana kadar ovarım.pencereden bir nefes alıp tekar devam ederim.Bir süre sonra ciğerlerim yanmaya başlar.Anlarımki bu kadarı yeter kaydirigubbakcemile3o elini gezdirip kayyomu diye bende bakarım,çünkü beyaz olduğundan anlaşılmıyo ellemeden ana yerleri koklamam çileğim ya naptın sen :roflol:
Derincim biz buna obsesif kompulsif bozukluk diyoruz tıp dilinde.Yani evet biraz psikosunn..:roflol::roflol:
Şaka bir yana takıntı fena bişi kendini dizzginle bu konuda zira ileride boyutu daha da ilerlerse fena olur canımcım..a.s.
KADIN VE ERKEKLER İÇİN AÇILACAK KURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR :))
EVet derincim ben de bayıldım.Bakalım biraz yaygınlaşsın deneriz..
Çileğim kaplanan mekan bu uygulama ile antibakteriyel özellik de kazanıyormuş.O yüzden için rahat edebilir yaptırırsan.Ama sanmam sen yaptırmazsın sen zevk alıyon bence bu işten..Baksana anlatırken kocanla geçirdiğin romantik bir akşamdan bahsediyorsun sanki.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?