- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.641
takıntılar zamanla panik atağa falan çevirebilirmiş aslında belki de tedavi edilmesi gerek ama ona sıra gelene kadaaaarrr ohoooooo.yatarken kırk kere ocağa bakarım kapalı olduğunu bildiğim halde bi daha bakarım yada evden çıkarken.camlara bakarım( kapıyı kilitlerken kafam dalgınsa mesela aşağı inerim ama kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamayıp tekrar kapıya bakmadan gidemem ( psikomuyum laa ben:))
takıntılar zamanla panik atağa falan çevirebilirmiş aslında belki de tedavi edilmesi gerek ama ona sıra gelene kadaaaarrr ohoooooo.yatarken kırk kere ocağa bakarım kapalı olduğunu bildiğim halde bi daha bakarım yada evden çıkarken.camlara bakarım( kapıyı kilitlerken kafam dalgınsa mesela aşağı inerim ama kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamayıp tekrar kapıya bakmadan gidemem ( psikomuyum laa ben:))
ayy çok sevindim canım yaa çok iyi olmuş arada bebeişi bi yerlere bırakıp insanın kocisiyle aşk tazelemesi gzel oluyor bence sen de alış artık bunaBen geldim hihoyyyt
Kimse yok muu hu huu sositososito
Çok güzel bir akşam geçirdik eşimle :asigim:
Mutluyuz ve hala aşığız
Yemeklerimi yaptım,mezelerimi yaptım,rakıyı soğuttum,bir de kalp şeklinde pasta yaptım,masayı hazırladım,en sonda kendim hazırlandım.Beklemeye başladım,kısa bir süre sonra eşim geldi.hoşgeldin deyip öptüm,o da aynı sıcaklıkla karşılık verdi.Sonra da masayı gördü.Kapıdaki karşılamadan sonra bu masa mutluluğumu 4 e katladı ama gerek yoktu uğraşmana ben zaten seni deliler gibi seviyorum dedi.E bu şekilde güzel ve romantik başlayan bir gecenin devamındaki konuşmalarda çok güzel oldu tabiki.Beni kırdığı üzüldüğüm konuları söyledim,hepsi için tek te özür diledi.O da bana kırgınlıklarını anlattı ve ben de özür diledim tabiki.Özet olarak bu şekilde canlarım.
Akşamüstü annemi çağırdım gel Okyanusu al bu akşam sende kalsın dedim ve bu bizim için milat oldu.İlk kez böyle birşey yaptım.Doğduğundan beri 10 dk bırakmışlığım yoktur kimseye.Annem asansöre bindi kapı kapandı ben muslukları açtım.Sonra eşim gelince o da çok moralim bozuldu ben bebeğimi çok özlemiştim dedi.E ilerleyen saatlerde de ben çocuğumu özledim diye telefonda ağlayınca anneme,getirdiler minik sevgilimi,öptüm kokladım rahatladım ohh.
Bu bırakma olayını yine yapıcam,alışmamız ve kendimize de biraz vakit ayırmamız gerekiyor.Kendimi bir kapatmışım çocuğa ki çıkarabilene aşkolsun.Yavaş yavaş alıştırıcam kendimi
Sizden ne var ne yok?Bir yazmışsınız ki maşallah yani,okumaya yeltendim de vazgeçtim.Zaten rakının etkisiyle midir nedir feci uykum geldi.Size yazmadan uyumak istemedim
günaydın kızlar felaket hasta olarak kaltım yataktan boğazım ağrıyo kalktığımdan beri belki 200kere hapşurdum artık başım ağrıyo hapşurmaktan nerden çıktı bu yaa
uyumak istiyorum ama memoyu ikna edemedim napıcam bakalım bugün dünkü kırgınlığım bundanmış herhalde
yaa yap yap hiçbişey gözğkmüyo sinir oluyorum ne çabuk kirleniyo bu ev şöyle eve bi baktımda nerden başlasam bilemedim büyük bi temizlik istiyo derinlemesine koltuk halı dolap ne varsa döküp silmek lazım
yaa yap yap hiçbişey gözğkmüyo sinir oluyorum ne çabuk kirleniyo bu ev şöyle eve bi baktımda nerden başlasam bilemedim büyük bi temizlik istiyo derinlemesine koltuk halı dolap ne varsa döküp silmek lazım
beni merakeden miniğime de ayrıca teşekr ederim canımopuyorumnanaktan
çilek ne anlatıp duruyon la bunu yaptım şunu yaptım diye bak dürtmeye başladı işte ev beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?