2008 Kasım Anneleri

kacmayin lo durun acccik...

krikocum ben sarp,ulas,bora,toygar isimlerini begeniyorum bu aralar.

ne yalan söyleyim eser ismini hic begenmedim ben.

üff benim oglanlar uyudu coktan canim sIkIldI ne yapsamki acep?

günaydın güzellerr..
güzel bi bahar sabahına uyandık..
hava bugünde çok güzelll...
dün akşam işten 1 saat erken çıktım..kızımı biraz gezdireyim dedim..
hep bugüne kadar pusette gezdiriyoduk..dün ilk defa sokakta yüremesine izin verdimm..tansaşa falan götürdüm...çok mutlu oldu...reyonlardan reyonlara koştu...ama o kadar akıllıydı ki hiç bişeye dokunmuyo sadece baktı..ha bide sokaktaki köpekleri , kedileri çok sevdi, köpeklerin peşinden koşuyo...:)))

günaydınnnn
bende güzel sakin huzurlu bir gece geçirdim oğlulum sadece 2 kez cırladı su ve süt için
ama genede sabah çok zor kalktım offff uyku offff

herkese iyi geceler.geçmişi okuyamadım elektrikler gidip geliyo çünkü.
zeynacım bugün okuldan aradılar beni sertifika için kurs açılıyomuş gelin görüşelim dediler.varmı bi bilgin canım
evet canım kurs açılıyor ben özelden sana yazdım inş. gidebilirsin

gunaydın guzeller
dun aksam kım kımın cebındeyı ben de ızlemedım neler oldu bı haber verın banada

yagmur kocısın gelmıs sanırım canım
gozun aydın

devrankaya ben verıyorum bıldırcın yumurtasını canım
1 ay boyunca sureklı verdım 20 gun once oglumun bıtmeyen ıshalı baslayınca kestım belkı ondandır dıye
sımdı yıne verıyorum ama cok duzenlı degıl hafatda bırkac kez
sabahları ac karnına tatlı kasıgının ıcıne kırıyorum cıg olarak agzına tıkıyorum
ıgrenc evet ama cok faydalı

benımde doktora gıtmem lazım ama fırsat bulamadım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nedense

GÜNAYDINNNNN
kızlar çok ayıp aa ne o çorap poşet kaydirigubbakcemile3
bu gecemiz daha ii geçti yağmur pek uyanmadı bugün babannemiz bakacak kuzya anneannemiz hastahaneye gitti anneannem hastahanede yatıyor onun yanına gitti

Günaydın tontişler.Gece geç yattı tontiş ama deliksiz uyuduk.Sabah tatlı uykusundan kaldırıp kaynanaya götürdüm.Huy oldu Anılda bu.Uykusu olsada 12 yi geçirip öyle uyuyo.Dün ayakkabı aldım 2 oğluma da. ıkisine de olmadı(Koca ayaklar...

Açlıktan ölüyorum, kahvaltı yapıp gelecem.Havhav yurt dışında ya.Melemen yaptık yiyeceğiz...Mmmm .Üstüme hafif bişiler alıp geliyorum:))))))))))

günaydın hatunlarım şekerlerim nasılsınız bakeem

ben iyiyim kendimi iyi hissediyorum bugün, hava da adeta bahardan birgün yine
oğluşum maşallah dün gece 21.15te yattı sabah 09.00da çıktım evden hala uyanmadı sabah bir kere ağlar gibi oldu 6-7 gibi gittmi ama gözleri kapalı uyumaya devam etti rüya gördü heralde kuzucum
hoş oğlum akşam 9 da yattı da ben yatabildimmi hayır ama iyi oldu rahat rahat ders çalıştım çok uykum gelmeden

şimdi de geldim sıcak sıcak bol yağlı boyoz aldım çayımı yudumluyorum yanında da

yağmurcum inşallah uyanmamıştır merto gece sizi rahat bırakmıştır :kedi:

krikocum hadi maşşalh mertcik bugün öğlende uyusun inşşalh
isim konusunda ben eser'i beğendim fena değil ama bende en çok Doruk ismini çok seviyorum bu aralar

livişim bisikletlere baktım ikinci gösterdiğine daha önce de bakmıştım ben ve onu beğenmiştim ama benim oğlan önünde hav hav olanından istiyor onun birinci amacı önündeki havhavlı oyuncak,ikinci amaç bisiklet kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben diğerlerinden alıcam
artı ötekinin fiyatı da pahalı bence ne o bebek arabası alır gibi ne gerek var o kadar para vermeye sonuçta ben bunun yanında bebek arabası kullanıcam yine bu ekstra oyun amaçlı bişey olacak onun için hatta gerekirse baston pusette alıcam o yüzden buna o kadar fazla para da vermek istemiyorum
ben pazartesi alıcam sanırım o zaman yazarım burayada gösteririm

ayrıca lavişim sana bişey sorucam köy sütü veriyorum yağmura demişsin nasıl veriyorsun köy sütünü getirip kaynatıyorsun değil mi o şekilde bizim içtiğimiz gibi yani :uhm: içine su falan karıştırmıyorsun değil mi? Peki hazımsızlık yaptı mı hiç?
ay benim oğlanda çok süt içiyor biliyorsun ve ben pınar çocuk veriyorum ama hem gün geçtikçe zam koyuyorlar süte hem de çok kısa sürede tükeniyor neredeyse marketten süt kolisini alıp geşsek bir hafta yetecek öyle
o yarım litrelik sütü bir günde içiyor yada çok nadir çok az bir kısmı ertesi güne kalıyor dün akşam yine süt almaya gittik markete bir de 1 litrelik pınarın normal sütünü aldım gündüzleri bir deneyyim bari diye
benim köy sütüne başlayasım var benim annem de köyde olduğu için günlük alabilirim oradan üstelik tanıdığımız ildiğimiz insanlar gözümüzün önündeler falan ama korkuyorum işte henüz erken mi bişey yapar mı falan diye :uhm:

devrankayracım Bıldırcın yumurtasını iyiki sormuşsun benim hiiç alakam bilgim yokmuş bu konuda safişim yazmışta oradan öğrendim nelere yaradığını bendeen azından haftada birgün verebilirim bundan sonra
öksürüklü bir hastalık olursa allah korusun daha da sıklaştırırım
ama bende mümkün değil kendim deneyemem zeyna ile mmmf gibi hiç yemediğim birşeyden acayip huylanırım yiyemem yada çok çok zor mecbur kalırsam yerim inşallah öyle bir mecburiyetim de olmaz

ooo yasminimm...götür bakalım menemenlerii..biz burda diyet yapalımm..sen bizi acıktır..:))))
afiyet olsun şeker..

günaydın remocumm..nasılsınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…