2008 Kasım Anneleri

zeyna uykuda...
minik doktora gitmiş olabilir..
yasmin hala menemen yiyoo
delikafadulden bilemedin
manikür kaş olayına gitmiştim süslendim geldim -tatlicadiarzu-
hafta sonu için bakımlı olmam lazım bazı şeylere ilk defa gideceğim çünki zemuszemus
saat 12'de dişçiye gideceğim
bana biri bi aydınlatma yapabilirmi?
şimdi geçen hafta geçici dolgu takıldı bu hafta bi sorun yoksa gerçek dolgum takılacak
bu işlemler için yine iğne yapacaklarmı banaaaaa bilmiyorumkismile

beyazmeleğim yağmur 1 haftadır içiyor bi hazımsızlık olmadı bizde taze taze geliyor kaynatıyoruz içiyor her sabah 1lt alıyorum ben gerisini biz içiyoruz yoğurtda getiriyorlar ve çok da temiz insanlarrr
şişe sütlere ben pek güvenmiyorum düşünsene açılsa bile 3 günde falan bozuluyor bozulmasın diye bir sürü işlem yapıyorlarrr ....
bence sende al bi kaç kez dene rahatsız olursa vermezsin canımmm

buradayım ıslerım yogundu
benım tansıyonum cok sık dusmeye basladı kendımı ıyı hıssetmedım uzandım azıcık
ama yarına doktora gıtsem ıyı olacak sanırım

bence de canım biran evvel git, önce miden şimdi tansiyonun yorgunluk baş gösterdi sanırım

valla bilmiyorum ama bence yaparlar

Sağol tontişim sanada.Patron burda olunca galeta, peynir yiyodum.Arkadaşlar özel bişi yapalım dediler.Dayanamadım((((((

olsun yavrım arada sırada olsun öyle şeyler galeta peynirle de hayat ne kadar geçer afiyet lsun yarasın can olsun et olsun başka bişey olmasın opuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun önce gündüzleri falan vereyim gece vermeyeyim uykusunda rahatsız olmasın kuzucuk sonra baktım bişey olmuyor geceleri de başlarım yoksa olmayacak yani başaş çıkmayacak böyle
geçen gün eşimin bir süt market açası geldi o kadar yani kaydirigubbakcemile3

bu arada benim tontiş daha yeni uyanmış 13 saattir uyuyor sıpam

benim kız ne inek , ne keçi, nede hazır süt içiyo..sadece ve sadece ana sütü içiyooo :))))

benım kı de oyle canım
ama ben sutas gunluk sıse sut alıyorum artık onunla hazırlıyorum kahvaltı ve muhallebısını

beyazmelegım muayene zamanım gelmıs anlasılan
cok hassas bır bunyem oldugundan hemen dusuruyor benı ınsa allah onemlı bır sey cıkmaz

ay gülizcim seninki de hem iyi hem de zor yaa ne kadar sürecekki böyle hadi 2 yaşına kadar emizirdin diyelim sonra ne olacak bir daha hiç süt içmeyecek mi bu çocuk, bıraktırman çok zor olacak heralde ama istersen biraz biraz alıştır diğer sütlere de

ben muhallebisinede koyamıyom..miniğim, muhallebisine pekmez falan koyuyom, demiri öldürmesin diye, süt koymuyom, portakal suyu falan koyuyorum..
ne 2 yaşı meleğim ya..kesinlikle mayısta bıraktıracam..eylül sabaha kadar ememk istiyoo..resmen memeye tapmış durumda..emzik olarak kullanıyo mememi..mayısa kadarda sabır sonra bıraktıracammm..her sütü denedim canımcım ya..asla içmiyoo..içine bebe bisv, koydum, nesguik falan koydum, soğuk denedim , ılık denedim ama içimiyoo.ne yapsam içmiyooo

günaydın hatınlar
bende daha yenı geldım bankada ıslerım vardı
ayy bıraz gec geldım beledıyeden aramıslar ahcımız bakmıs telefona yanlıs almıs kımın aradıgınıda bılmıyor offf erkenden gelıp otururum kımssecıkler aramaz bı ısımız cıktı arayan arayana off bıktım bı kac yere basvuru yaptım ıs ıcın bakalım hayırlısı olsun
benım kaynanada hastaymıs bakalım altından ne cıkacak off keske hıc ıhtıyacım olmasa kendım baksam yavruma yaa mafoldumben

canım külfetinden çok sağlık açısından köy sütü daha sağlıklı geliyor banaa bence de başla alışsın
bu aradaMAŞALLAH eymeneee
bizimkide akşam 19,30da uyudu sabah 07,30 da kalktı fakat 2 kez uyandı geceleyinnn

ahh canım yaa kaynana da tam hastanalacak vakti bulmuş
hepimiz senin gibiyiz keşke hiç ihtiyacımız olmasa diyoruz ama işte olmuyornapalım buna da şükür
ayrıca yeni bir iş mi bakıyorsun yanlış mı anladım

doğru haklısın, dotorla da görüşmüştüm bu konuy,sağlık ocağındaki ebelerle de,hiç biri verme demedi verebilirsin ama pastörize süt tercihimiz dediler, bu sütü de kaynatınca vitamini ölüyor falan dediler yaa nedense yıllardır hep aynı şeyler söylenir ama bende köy sütünden vazgeçemem bir türlü kendim için yani, pastorize de vardır evimizde onu da içerim severim ama süt gıdasını köy sütünden daha iyi alıyormuşum gibi geliyor nedense

BEYAZCIM EĞER GENE İĞNE VARSA
ZEYNA KAÇARRRR

ne kaçması bee geçen sefer bişey oldu mu bak atlattın bunu da atlatırsın sen cesur hatunsun
hem miniğin yanına öyle geçici dolguyla falan gidilmez, hakikisinden olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…