- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.841
senin yazmadığını anladık merak etmekızlar oğluşum 4ge7ld565i 3,berabre yazıyoruz sizlere meraba diyor tey<ömzeleri
senin yazmadığını anladık merak etme
eymen kuzusu türkçeyi baya baya çözmüş
ahh canım yaa kaynana da tam hastanalacak vakti bulmuş
hepimiz senin gibiyiz keşke hiç ihtiyacımız olmasa diyoruz ama işte olmuyornapalım buna da şükür
ayrıca yeni bir iş mi bakıyorsun yanlış mı anladım
artık ısıne mı oyle gelıyor anlamadım daha pazartesı ıyıdı hemen nasıl hastalnadı anlamadım bahane buluyor gelır ama fazla kalmaz tahmınımalsanaalsanasmile
evet canım yenı ıs bakıyorum
kızlar yaa çok sıkıldım bunaldım siiznle paylaşmak istedima açıkcası..
evleneli 4 yıl oldu, eşim alt gelir grubunda yaşamış, üniversiteyi bitirmiş, kendini az çok yetiştirmiş birisi, ben daha rahat koşullarda büyüdüm, ona göre çok iyi, neyse evlendik.. bir sürü borç vardı sabr ettim çalıştık ödedik, eşim devlet memuru , ben özel sektördeydim bebeğim doğuncaya kadar... borçlar bitti.. altınlarımı verdim ve eşime çok güzel bir araba aldık, eşimin ilk tanıştığımız günden beri arabalara ilgisi vardı, ama şimdi yani güzel arabayı aldıktan sonra gece 2 lere kadar araba siteleri, araba aksesuarları, araba yıkama jelleri, araba lastik cilaları tek derdi oldu.. 4 saat hiç kalkamadan internetten araba cila videoları izleyebiliyo..
ve şimdi ayda 400 milyon gibi bir rakamla arabaya taksit ödüyoruz.. (aksesuar ve harcamalar için) (eşimin geliri 15000 civar ve ben çalışmıyorum )
ve bu ay gelirimizden çok harcama yapmışız kartlave bu harcamlardan biride 100 milyonluk araba aksesuarı..
çıldırdım bağırdım ama o hiç birşey olmamış gibi davranıyo, küçük mutlulukları bana çok görüyosun diyo..
maddi olarak daralma sadece evlendikten sonra yaşadım.. bekarlığımda iken yoktu..
bunu aileme anlatmaktan çekiniyorum.. çünkü maddi sıkıntı yaşıyorum diyemiyorum.. neden diyecekler?
arkadaşlarıma eşimi kötülemek istemiyorum galiba en iyisi sanal arkadaşlar
sizden cidden yorum bekliyorum
kızmakta haklımıyım, yoksa büyüüttüyormuyum..
lütfen yardım edin
yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?