2008 Kasım Anneleri

hee bu arada sağlık bakanlığına şikayet edicem o marketi gelip test yapsınlar kesin bi haltlar karıştırıyo yoksa aynı mendil biri iyi biri kötü nasıl olur

Canım adisi falan mı acaba?Alma bundan sonra kan man diyosun bi tuhaf oldum(

ohaa yaa abi 5 tane misafirmiz var getirin çay kayfe ısmalayalım şunlara hadin
minik bu arada cemra düştü neyim demiş ama 26 sında dşecek daha ilki
dünde deprem olmuş ankarada gece çok şükür ki ben hissetmemişim allahıma şükürler olsun
2 sene önce bi olmuştu gece yatağımdan bi fırlamıştım allah korusun panikatak olmuştum 3 ay kadar
sonra kendiliğinden geçti
yasmin anakarada iş arıyorum bana bi iş ayarlayıver

Canım adisi falan mı acaba?Alma bundan sonra kan man diyosun bi tuhaf oldum(

diil canım aynı marka aynı renk paket ama sanırım bişiler karıştırıyo market adisini koyup ambalajı kapatıyo diye düşünüyoryum sonuçta 1 lirayada mendil var onlardan koyup kapatıyo herhalde bence yaani yuhh diyorum ama bide sakalı var ş.sizin

piroş bir ara antibiyotik kullanmıştı o zaman oldu pişik çok kötüydü ama yara gibiydi resmen dr 2 tane krem vermişti karıştırıp sürdük geçti hemen
çatalcadada bir market var ne zaman bişey alsam hep tarihi geçmiş oluyo bi kere bakmamışım dalin ıslak mendil almıştım kötü kokuyo bi baktım tarihi geçmiş 1 kaç kerede kullanmıştım bişey olmadı allahtan

ben miray kullanıyorum maytabım hiç pişirmiyor canımmm
alkol olmadığını sende duymuştum sanırım
oda önce çok iyiydi sonra onun da kağıdını değiştiler ama ben hala memnunummm
canımm trosdy kullan süper ii geliyorrr

asorticim hissetmemişin kuzum inşallah allah bidaha göstermesin korkutmasın bende 17 ağustos depreminde panik atak olmuştum çok zor günler geçirdim 2 aylık evliydim sonra kasımda düzce depremi oldu onuda hissettim katmerlendi zor kurtuldum yaa
o zaman çoluk çocuk yoktu şimdi onların sorumluluğu var ayaklarımı sağlam basmam gerek ama çooook korkuyorum çokeyvahedigeldismile

Senin kocişin tükanı vardı sanırım Asortim, orda çalışmıyacak mıydın? Bulursam, duyarsam yardımcı olurum..Nasıl bir iş.Mağaza yöneticiliğydi sanırım..

lavişşşş mirayın fabrika kapandı diyolar abimde bende fellik fellik arıyoz noolur yolla bana bi koli kadar :))))))
yaa şaka bi yanada kolay bulunabiliyomu orda bişeyler düşünsek ben inanılmaz memnundum ondan

çitoscum çok güzelmiş yazı bugün benim hallerimi hakkaten iyi anlatıyor tavsiyelere uyacağım

piroşum sana da çok güldüm yaa ne doğru söylemişsin gerçeknten erkekler kendi hallerinde yaratıklar kaydirigubbakcemile3

hoşçakal gülizim iyi gezmeler

midyeyi bende hiç yemedim yemeye teşebbüste etmedim edebilir miyim bilmiyorum

beyazmelek sakın ol canım relax relax

mmf gecmıs olsun memoya hametan kullan canım anında etkı edıyor

asortıka canım bana da komsumuz soyledı canım ılk cemre havaya bugun dusuyor dıye

maytabım bime gelen indirimli ürünler de market için özel üretiliyormuş ve kalitesiz üretiliyormuşş
o markete özel üretim olabilir canım paket değişikliği yaniii
yazık memocuğaa şikayet et canım gerçekten

Kime müslüman dediysek haçı koynundan çıktı diyosun:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…