2008 Kasım Anneleri

mmfcım gecmıs olsun eylulunde arada sırada oluyor cısı cok kotu kokuyo bırde kakasını hıc bekletmeden degıstırmem gerek
beyazmelekcım bence esın yanlıs yapıyor annecıgın senın cocuguna bakıyor bunu dusunerek kadıncagız gec kalmasın benden rıca ettı goturuyum dememıs kaydirigubbakcemile

maytabım burda bulunuyor ama dedim ya kağıdı değişmiş gibi geldi bana önceden mendili aynı niveanınki gibiydiii ama şimdi incelmiş bide amblaj değişmiş canım fakat 2 ayrı markette var biri eski dışlı yenisinde bebek resmi var ...

kız asortı halının lekesı cıktımıı ????
ben evde olsam hıc ıslak mendıl kullanmam yıkarım yada pamukla sılerım ama baskası bakınca kullanmak zorunda kalıyoruz

mıdye yıyenler cıddı olamazsınız
uzerıne para verseler agzıma koyamam mumkun degıl
cesaretınızden dolayı tebrık ederım sızı

bız pamperstan johnsons'a donduk hala onu kullanıyoruz
cok memnunuz sımdı bır de oturak aldım mı ısımız kolaylayacak ınsa allah

saphıra gelmedı bugun hayırdır ask tazeleyelım derken balayına cıktılar

Ben bebedor kullanıyorum .İlk başlarda kokusunu hiç sevmemiştim ama kullandıklarım arasında en güzeli bu geldi.Molfiks kullandım bir dönem o da iyi gelmedi cildine.Fısır fısır kabarttı.

Ankaralılar yarın ankaraya geliyorum ama günü birlik akşama dönücez.Annemle babam da bizimle.Günü birlik olunca vakit de çok olmayacak ama havalar ısınınca daha sık geliriz artık.Bi de evimizi teslim ederlerse.Tam süper olur.

bende bimden sık sık bişeyler alırım ama markalı şeylerini kendi ürünlerini kullanmam normalde eşimalıp gelirse bişe demiyorum tabii o alır
bimin yoğurdunu bende kullanıyorum ama neden diye bi sorun bi sorun:))))
valla çok möhem bi konu bana göre şöyle diyeyim içinde salyangoz salgısı olmayan nadir yoğurtlardan

o ne mmf acıklarmısın yoksa tum yogurtlardan uzak durucıııımmm

Ben de bimden eskiden bişi almazdım.Ama artık alıyorum süt ve süt ürünleri hoşuma gidiyor.Peyniri,yoğurdu,sütlü tatlıları filan güzel.

Ben normalde dalin kullanıyorudum.Bir ara mamalardan Hagiis çıktı.Ondan da kullandım.Şu an aro kullanıyorum.Çünkü eşim metrodan alışveriş yapıyo ve çok ucuz ve o bunları alırken ben yanında olamıyorum.Doğrusu hiçbirinin bir yan etkisi olmadı, farketmedi yani.Toto büyük pek etkimedi yada bişiler:)))

ay stresle alakalı heralde yarım ekmek kkoreç yedim hala açım canım tatlı bişeyler istiyor bu seferde adaçyı aldım sakinleşeyin accık diye iyiyim de açlığım yatışmadı kafamçokkarıştı

biz de huggies,nivea arasında gidip geliyoruz genellikle geçen gün kampanya varmış dalin aldım daha kullanmadım bakalım nasıl olacak bunların dışında pampers da denedim
niveadan vazgeçemiyorum ama işte niveada anam çok pahalı
huggiesin de mor rengi var onu seviyorum en çok açık yeşili de fena değil koyu yeşil olanı pek sevmiyorum

evet seda,dark kayboldular ecemim arada uğruyor çok nadir, yağmur h.mine de öyle
elifdem'le darilgen gelmez oldular

safiş nerede hakkaten :uhm:

Hımm aynen.Most yoğurt ve süt kullanıyoruz.Lezzetinden dolayı ama.Bildiğim bişi yok o salyangoz konusunda...

seda annesindedir belki
darkta hiç gelmiyo
bide elif gelmiyo hiç elifdem,işi uzaktı evine vakit bulamıyo heralde

faceden mesaj yazdım ıs konusu ne oldu acaba

kızzzz ne dıyon sen salyangozmuuuu ohaoldumsmileya herseyde bısı var kup sekerdede kemık tozu varmıs dıyorlar offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…