- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.001
yok canım başka bahara hatta son bahara zemuszemus
ayaklarını yere sağlam basacaksın hemde sen laelaelaelaelaeasorticim hissetmemişin kuzum inşallah allah bidaha göstermesin korkutmasın bende 17 ağustos depreminde panik atak olmuştum çok zor günler geçirdim 2 aylık evliydim sonra kasımda düzce depremi oldu onuda hissettim katmerlendi zor kurtuldum yaa
o zaman çoluk çocuk yoktu şimdi onların sorumluluğu var ayaklarımı sağlam basmam gerek ama çooook korkuyorum çokeyvahedigeldismile
günün sözü :lepi: alkisalkisalkisKime müslüman dediysek haçı koynundan çıktı diyosun:))))))))
çekilin açılın ben gıda mühendisiyim :)) kızlar ıso 9001 9002 ve diğer ıso belgeleri ,ve HACCP belgesi olan firmaların yoğurtlarını güvenle yiyebilirsiniz ,onlarda öyle birşey olma ihtimali sıfır ,ama sadece TSE belgesi varsa dikkat..
bayan çok bilen hangi ara öğrendin bu kadar şeyi sempatiksalakcinniKızlar BİM de bugün bebek , kumandalı araba, sesli çaydanlık-oyuncak , el havlusu, sosluk, banyo oturağı, çay mak., baskül, printer var..
markada verde uğraştırma bizi bari :hulya:
bayan çok bilen hangi ara öğrendin bu kadar şeyi sempatiksalakcinni
kızlarrrrrrrrrrrrr doğalgaz faturamız gelmiş
220 kaymee
ben bunu adama nası gösterecem şimdi mafoldumben
aşkolsun bebeğim neden kıskanayımKıskançlık damarların kabardı yine di mi Zeyna kafa.Sizin için araştırdım.Birkaç saniye mi aldı.Hıııh :umursamaz:zemuszemus
gunduzlerı oturulmayan bır eve mı geldı bu fatura
aşkolsun bebeğim neden kıskanayım
meraktan sordumdu
eyvahedigeldismile:sinifsinif:mafoldumben:gitme:
malesef yaaa biz gündüzleri tam kapatmıyorduk akşamları ısıtmak zor diye
bide sabaha kadar hep yanıyo 30-40 derecede
eee soğuklarda biraz abarttık çocukda var diye
ama bunuda beklemiyorduk eltime bile 120 gelmiş tüm gün evde kötükedihüso
gündüzleri oturulmuyo ama yanıyodur muhtemelen bebek var evde akşam gelicek
banada 230 geldi biz sevindik ne göreceli şu faturalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?