2008 Kasım Anneleri

eEvet canım işlev olarak hepsi aynı ama hepsinin etki ettiği bakteriler farklı.Daha 4.yü içmişsin bitir bakalım eğer 4 tane yetecek olsa içine 10 tane değil 4 tane koyarlardı canımcım.Bi de sürekli yüksek sesle konuşuyorsan o da etkili oluyordur iyişememende.

Zeynacım geçmiş olsun ahmetine..

hepatit a ayrıca mı yapılıyor hiç bir bilgim yok o konuda yapıldığımız aşıların içinde yok muydu

Hayır canım bu özel bir aşı.1 yaşından sonra yapılıyor.

Kızlar ne hepatit A'sı?Yaptıran var mı?Kuzenimin kocasının karaciğerlerinde problem var.Doktor hepatit a yapmalıyız demiş.Acaba karaciğerle ilgili bi aşı mı?Hocam ne dersin Çitosum???

saol çitosum civanım
yasmin ve ben kadar olmasada sende reçete yazabilirsin ben napsam başka şu ağzıma ?

Canım gargara yapmanı öneririm.Sonra da bi krem var kenacort a orabase ondan sürebilirsin aftın üzerine.

Kızlar ne hepatit A'sı?Yaptıran var mı?Kuzenimin kocasının karaciğerlerinde problem var.Doktor hepatit a yapmalıyız demiş.Acaba karaciğerle ilgili bi aşı mı?Hocam ne dersin Çitosum???

Evet canım hepatit karaciğer iltihabı demek biliyorsun ve a,b,c gibi muhtelif türleri var bu lanet hastalığın.Ben yaptırıcam oğluma hatta cuma günü yaparım muhtemelen.Bazı drlar bir yaşından sonra bazıları 2 yaşından sonra öneriyorlar.Ben bu ay yaptırıcam 2. doz da 6 ay sonra.

Günaydın kızlar .dün banyo meselesi konuşulmuş ay aynı dert bizde de var.şöyle tepesi açık bi şapka olsa önü olan diyodum tenisçilerinki gibi hatta eşime alsak bi tane diyodum tenisçi şapkası en küçük boyy ki böyle bişey varmış galiba çok sevindim hemen almam lazım nerde satılıyosa oo:)) banyo yapmak hepimizin kabusu haline geldi kucağımda tutuyordum babası yıkıyordu ayy zaptedemiyorum danayı kayıveriyo elimde cıbıl cbıl. bişey olucak diye korkuyorum valla öyle zor ki yıkamak( bağırıp duruyo kaçmaya çalışıyooo off.mothercare gibi okudum inş.bakacam orda vardırrr.

dün akşam üstü mutfak dolabının üst katına kavanoz koymak için sandalyeye çıkayım dedim sonra ne oldu bilin
yerde kilim yoktu sandalyenin altı bi kaydı ve camdan dışarı uçmayım ve kafamı gözümü kırmıyım diye öyle bi şekilaldımki dizlerim ve dirseğim mosmor oldu nasıl düştüm bilmiyorum kalkmadan bir süre güldüm canım çok yandı ama camdan uçmadığıma şükrettim resmen

aboo bir de hepatit a çıktı bir sorayım bakayım doktorumuza ne diyecek :uhm:

çitoscum sağol canım bende aynı şeyi sölerim hep eşim de annemde iki ilaç içer iyileşince bırakırar ilacı ben derim adamlar 30 tane koyduysa içine faydası olacak yere demekki 30 tane gerekir bırakayın için sonuna kadar yok ama hepimizde var bu biraz iyileşme görelim hemen bırkaıyoruz bir bitireyim bakalım
ve de dediğin gibi sürekli yüksek sesle konuşuyorum, konuşma tarzım zaten yüksek birde işim gereği sürekli konuşmam vede yüksek sesle konuşmam gerek hele pazar günü derslere de girdim bağırdım falan tebeşir tozlarının içinde ee tabi olan oldu ama dün tatildim en çokta dün arttı ama dünde sokaki olduk oğlumla ondan olabilir

neyse bir nan-limon bitki çayı yapayım kendime şöyle ılık ılık içeyim iyi geliyor biraz ilacıma tam gaz devam

mmfcim geçmiş olsun hayatım canım nazar var heralde sen bir hayır filan yap geçenlerde kafana saksımı ne alet çantasımı bişey düşüyordu şimdi de bu olay dikkat et kendine aman deyim

günaydın güzeller hepatit a bende dşünyorum yaptırmayı ama yaz bitiminde yapalım dedi doktorumuz
veee bu kız kalemle mutfak masamın sandelyelerini yazmış nasıl çıkacak ya deri ve krem rengi yaa offf

ABOWWW KUŞUM NAPTIN SEN KANATLI ORKİDİ TAKINCA KENDİNİ KUŞMU SANDIN
AMA VALLA MİNİĞE KATILIYORUM BENDE ÇOK KORKARIM ÖLE DÜŞMEKTEN FALAN YABİ TAAFIMA BİŞİ OLURSA DİYE
HATTA İÇ KANA FALAN GEÇİRİYOM SANIRIM kafamçokkarıştı

günaydın güzeller hepatit a bende dşünyorum yaptırmayı ama yaz bitiminde yapalım dedi doktorumuz
veee bu kız kalemle mutfak masamın sandelyelerini yazmış nasıl çıkacak ya deri ve krem rengi yaa offf

ver eline çamaşır sulu cifi ovalasın çok bilmiş eylül anım
baktın gücü yetip çıkaramıyo eylüle ver bavulunu koy kapıya
bu ne yaramazlık aaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…