- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.541
mmmfcim çok pis bişey yaa o bir süre duruyor yine başlıyor ben iki hafta sürdüğünü bilirim bir defasında salak etmişti beni kafamçokkarıştı
Çitosum yaa günaydn canım sana bişey soracağım
antibiyotikler işlev olarak aynı değil mi yada markasına göre değişir mi doktorunbana verdiği antibiyotğin hiç bir faydası olmadı hala çok ağrıyr boğazım neden acaba daha çok mu biraz daha içmeli miyim bu sabah 4 yada 5. yi içtim zaten içinde 10 tane var
bilmiyorum maytabım ya yavrum valla koca çocuk inledi tuvalette
zaten ağzım acıyordu bide o uyuyamadıkda doğru düzgün sen düşün artık halimi
sende bi sağlık ocağına falan gitte adam gibi tedavi ol ya sürünüp duruyon evde kendi kendine
hepatit a ayrıca mı yapılıyor hiç bir bilgim yok o konuda yapıldığımız aşıların içinde yok muydu
saol çitosum civanım
yasmin ve ben kadar olmasada sende reçete yazabilirsin ben napsam başka şu ağzıma ?
Kızlar ne hepatit A'sı?Yaptıran var mı?Kuzenimin kocasının karaciğerlerinde problem var.Doktor hepatit a yapmalıyız demiş.Acaba karaciğerle ilgili bi aşı mı?Hocam ne dersin Çitosum???
günaydın güzeller hepatit a bende dşünyorum yaptırmayı ama yaz bitiminde yapalım dedi doktorumuz
veee bu kız kalemle mutfak masamın sandelyelerini yazmış nasıl çıkacak ya deri ve krem rengi yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?