2008 Kasım Anneleri

iyigeceelr kızlar..anca girebildim..
kendimi hiç iyi hissetimyorum nedeni yo ama çok mutsuzum..bulantım var üsrekli..sanki depresyon gibi bir şey..ama sakinim .geçicidir umarım.

valizleri hazırladım sayılır az kaldı..her yolculuktan önce böyle olurum..onun da etkisi var sanırım..çarçamba ya az kaldı..bi gitseydik hayırlısıyla iyi bir nefes alacağım..

yarın girerim inşallah bir ara canlarım..öptüm herkesi iyi geceler

iyi geceler millet yemeğimizi yedik temizliğe giriştik ohh mis gibi yaptım evi iyi oldu mutfağı bak dök yala yaptım resmen hijyen doldu içerisi hergün yağılıyor mutfak ama tabi yüzeysel oluyor şimdi dip köşe heryere girdim evi bir güzel silip süpürdüm tuvaletleri lavaboları hallettim geriye küvet kaldı şimdi oraya geçiyorum orası da sık sık temizleniyor aslında ama derinlemesine olmuyoer şimdi her köşesine domestos döktüm cif power sprey de sıktım ama içerisi girilecek gibi değil zehirlenip ölür insan az önce girdim gözlerim yandı çıktım o arada Eymen'i yatırdım umarım uyur sesi çıkmıyor ama zaten kendi istedi ee-ee diyordu en son üzerine gideyim de şu küveti halledeyim duşumu da alır çıkarım

hani o bahsettiğiniz şapka hangi sayfada yaa ben görmedim onu
bize gerekli değil gerçi ama Eymen çok seviyor suyu kafasından döküncede çok hoşuna gidiyor ama biz duşu sevmiyoruz küvette yıkanmaya bayılıyor ama duş olupta tpeden akınca çığlık kıyamet kopuyor o yüzden hala küvette yıkanıyoruz

ha bu arada kızlar az önce size sölemeyi unuttum oğluum bugüüün lazımlığına kaka yaptı teyzeleri alkisalkisalkis biraz tresadüf oldu lazımlığa da denk gelmedi ama yine de güzel bir deneyimdi ,
Eymenin altını açtım sildim yeni bezi bağlayacağım kaçtı elimden öle pipiyi sallaya sallaya geziyordu banyoya gitti çamaşır makinasıyla uğraşırken ıkınmaya başladı allah hemen bir panik koştuk lazımlığı gertirdik koydum oturttum kalktı tam oturmadan yaptı dolayısıyla lazımlığın dışına gitti kakası ben biraz bağırdım oda ağladı ama hemen topladım kendimi zaten ona bağırmadım ama korktu olaydan iyice korkmasın diyre aferin oğlum falan alkışladık tebrik ettik kaydirigubbakcemile3 allahtasn banyodaydı ve biraz da kabız gibi o yüzden hiçbiye bişey olmadı peçeteyle aldık klozete attık tebrikler ve alkışlar eşliğinde sifonu çektik kakamızın arkasından bir de el salladık tamam oldu :roflol:

sonra onu giydirdim ortaığı sildim tabi bir süre evdekilere anlattı ee diye ama en komiği neydi biliyor musunuz kakasına bakıyor mama diyor çikolatamı sandı nee kaydirigubbakcemile3elini uzattı alayım diye hemen kurtardım hani alsaydı sonumuzu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:

neyse ben son postaya girişiyorum ay daha yeni nevresimler takılacak sabahg söküp yıkamıştım off onu da yapıp öle gireyim bari neyse çıkışta görüşürüz yazarım yine heralde

selam millett benim canavarlar uyudu ohh nihayet sakinlesti ev.ya Denizmi cocuk babasimi inanin ayirt edemiyorum.adam kapidan iceriye girince o disardaki aksi gicik suratsiz gidiyor ortalama 3 yas civari bi cocuk geliyor::)) tabi Deniz pasa bayiliyor babayla oynamaya habire bogusuyorlar sesten fenalik geliyor bana.

melegim afferim vallahi eymene yaza alisir belki..ayyy temizlik gibisi varmi vallahi benimde yapmam lazim soyle bi dip kose ama bugun bi halsizlik vardi uzerimde insl.yarina.

zeynoşum geçmiş olsun bebeem yaa aman diş işi zor valla
beyazımmeleğim hadi bakalım gözünaydın ilk kakasını yaptı sakla baree:sinifsinif:
benim kızda bugn azıttı yine saat 12 buçukta uyudu ya deli mi ne babasını mı özlüyor anlamadım ki
kuzucuğum çok zorlandı uyurken baba baba die uyudu bi de gece kalkarda ben yanıma alırsam
ve babası odada uyuya kalmış olursa karanlık falan demio soluğu babasının yanında alıyo
özlyo zaar kuşum yaaa

çilek kafa sanki bizim kızı tarif ettin ya babasıyla oynamak için uyumadı bu saate kadar
çok hoşuna gidior onunla oynamak napsın sabah akşam beni görüyo sıkıldı çocuğum
boğuşmalarından zaten başım ağrıyor artık şimdi öle gzel ki ikiside uyudu ev sessiz sakinn ohhh

ohh küvetimi de temizledim bembeyaz oldu miiss gibi ay bir banyo dersin evin en temiz yeri dersim sürekli yıkanıyoruz zaten her banyodan sonra şöyle bir üstünden geçerim ama çıkan kire aklım almadı valla ne zamandır böyle dip köşe girmemiştim iyi oldu

asortie beni güldürdün gecenin bu saatinde allahta seni güldürsün emi kuşum kaydirigubbakcemile3 hiç aklıma gelmedi ilk kakasını saklamak ehehehe onu da günlüklerinin içine ilk eşyalarının içine mi koysaydım ıyyk gce gece :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

çileğim sağol hayatım heralde yaza kadar alışır gibi ananesi üstüne düşse biraz oda zorlamak istemiyor erken daha diye

benim oğlan beni özlüyor sanırım çalıştığım için bacağımda yapışık geziyoruz beraberken ama uyuyalı epey oldu kocişte duştan çıktı şimdi benden sonra o girmişti şimdi oda sızar ben de oje sürdüm onların kurumasını bekliyorum sonra Eymen'nin gece sütünü yapar yatarım heralde

iyi geceler şekerler yatıyorum bende uyku bastırdı iyice yarın da iş var yatsam iyi olacak
bu gece topiğimizin kapanışını yapmak bana nasip oldu sanırım
bir ilk yaşıyorum kendimce kaydirigubbakcemile3

ee hadi o zaman kooorkmaaa sööönmeeez bu şafaaaak kaydirigubbakcemile3

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

gunaydın guzeller
cok uykum var annemde kaldık dun gece
teyzem gelmıstı cok ozlemısız bırbırımızı konusurken falan gec oldu bız de gıtmedık
daha dogrusu teyzm gondermedı

zeyna hatun gecmıs olsun
vıtamın eksıklıgınden oldugunu bılıyorum
ılac harıcınde kıvıyı yaraya dokundurarak yedıgınde acısı oldukca azalıyor
yerken suyuyla yakması ılk etapta zorluyor ama sonrasında baska seyler yerken konsurken rahat oluyorsun

beyazmelek temız arkadasım sevındım eymenın lazımlık tecrubesıne
devamı gelır ınsa allah

bız de banyomuzu aılecek yapanlardanız
kendı kuvetını bırakalı cok oldu kullanmıyoruz
ben dusa gırıyorum kucagıma alıyorum ılk etapta oglusu ama o dusakabını kapatmak cabasındayken yıkamaya calısıyorum
ama dusakabının dısında babası olacak ve onu ıslatacak
ole tuhaf bır durum yanı yaza kadar boyle olur ama yazın artık babayla ve yavas yavas yalnız yıkamaya gececektır

günaydın uykusuzlardan biri de benim her zaman olduğu gibi :bbo:

zaten geç yattım oğlum uyanmadı fazla bir-ik defa çağırdı ama emziğini verdm yattı tekrar
ama ben uyuyamadım uyudum da sürekli uyandım durdum sanki hiç uyumamışım gibi noldu neden oldu anlamadım yorgunluktan mı acaba :uhm:

üstüne bir de regl oldum tmm bugünün nasıl geçeceği sabahtan belli oldu.

ama keyfim yerinde, moralim iyi umarım oda bozulmaz

miniğim teşekkür ederim kaka maceramız için kaydirigubbakcemile3 teyzen gelmiş gözünaydın iyi olmuş sizin için de

yasminim akşam olsa da yatsak demi şeker mirmirmirmir

bu arada boğazımın ağrısında en ufak bir düzelme yok hatta bırak düzelmeyi daha da ileri gidiyor artık kulağıma vurdu ağrısı acısı su içerken bile acıyor napıcam bilemedim antibiyotik kullanıyorum 4.yü yada 5.yi içtim hiç mi fayda etmez arkadaş :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
akşam bir ağrı kesici aldım azcık ağzımın acısı durmuş uyumuşum
hay Allahım ya ne acıymış valla çene kemiğim ve boğazıma bile vurdu ağrısı
dişçimi arıyacağım müsaitse bi gidip göstereyim korkarım ben böle şeylerden ohaoldumsmile

bizim gecemiz ahmetten kötüydü bu gece
saat 3'de karın ağrısı ile zor gitti wc'ye ve sabaha kadar 1 saat ara ile wc'de yattı kuzum midesi bozulmuş oda bende uyuyamadık yarı yatarak çizgi filim kanalı seyrettik

şimdi koruyabiliyoruz aburdan cuburdan ama büyüyünce ve okulda çok zor böle durumlarla çok sık karşılaşıyoruz malesef

günaydın kızlar
zeynacım geçmiş olsun ahmete ne yemiş acaba ne dokunmuş
ben yanına para vermiyorum versemde geri geliyo zaten öğretmenimiz yasakladıkantine gidilmiicek diye bazıları abartmış hergün kantinden tost hamburger alıyoarmış şimdi haftada 1 gün kantinden alabiliyolar cuma bende aklımagelirse veriyorum yanına para alıyo
gelmezse ogünde almıyo aslında iyi oldu böyle

ben hala hastayım bide üstüne reglsancısı eklendi tam oldu dün akşama doğru iyiydim geçiyo dedim sabah baktım gene tıkanmışım

mmmfcim çok pis bişey yaa o bir süre duruyor yine başlıyor ben iki hafta sürdüğünü bilirim bir defasında salak etmişti beni kafamçokkarıştı

Çitosum yaa günaydn canım sana bişey soracağım
antibiyotikler işlev olarak aynı değil mi yada markasına göre değişir mi doktorunbana verdiği antibiyotğin hiç bir faydası olmadı hala çok ağrıyr boğazım neden acaba daha çok mu biraz daha içmeli miyim bu sabah 4 yada 5. yi içtim zaten içinde 10 tane var

bilmiyorum maytabım ya yavrum valla koca çocuk inledi tuvalette
zaten ağzım acıyordu bide o uyuyamadıkda doğru düzgün sen düşün artık halimi

sende bi sağlık ocağına falan gitte adam gibi tedavi ol ya sürünüp duruyon evde kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…