iyi geceler millet yemeğimizi yedik temizliğe giriştik ohh mis gibi yaptım evi iyi oldu mutfağı bak dök yala yaptım resmen hijyen doldu içerisi hergün yağılıyor mutfak ama tabi yüzeysel oluyor şimdi dip köşe heryere girdim evi bir güzel silip süpürdüm tuvaletleri lavaboları hallettim geriye küvet kaldı şimdi oraya geçiyorum orası da sık sık temizleniyor aslında ama derinlemesine olmuyoer şimdi her köşesine domestos döktüm cif power sprey de sıktım ama içerisi girilecek gibi değil zehirlenip ölür insan az önce girdim gözlerim yandı çıktım o arada Eymen'i yatırdım umarım uyur sesi çıkmıyor ama zaten kendi istedi ee-ee diyordu en son üzerine gideyim de şu küveti halledeyim duşumu da alır çıkarım
hani o bahsettiğiniz şapka hangi sayfada yaa ben görmedim onu
bize gerekli değil gerçi ama Eymen çok seviyor suyu kafasından döküncede çok hoşuna gidiyor ama biz duşu sevmiyoruz küvette yıkanmaya bayılıyor ama duş olupta tpeden akınca çığlık kıyamet kopuyor o yüzden hala küvette yıkanıyoruz
ha bu arada kızlar az önce size sölemeyi unuttum oğluum bugüüün lazımlığına kaka yaptı teyzeleri alkisalkisalkis biraz tresadüf oldu lazımlığa da denk gelmedi ama yine de güzel bir deneyimdi ,
Eymenin altını açtım sildim yeni bezi bağlayacağım kaçtı elimden öle pipiyi sallaya sallaya geziyordu banyoya gitti çamaşır makinasıyla uğraşırken ıkınmaya başladı allah hemen bir panik koştuk lazımlığı gertirdik koydum oturttum kalktı tam oturmadan yaptı dolayısıyla lazımlığın dışına gitti kakası ben biraz bağırdım oda ağladı ama hemen topladım kendimi zaten ona bağırmadım ama korktu olaydan iyice korkmasın diyre aferin oğlum falan alkışladık tebrik ettik kaydirigubbakcemile3 allahtasn banyodaydı ve biraz da kabız gibi o yüzden hiçbiye bişey olmadı peçeteyle aldık klozete attık tebrikler ve alkışlar eşliğinde sifonu çektik kakamızın arkasından bir de el salladık tamam oldu :roflol:
sonra onu giydirdim ortaığı sildim tabi bir süre evdekilere anlattı ee diye ama en komiği neydi biliyor musunuz kakasına bakıyor mama diyor çikolatamı sandı nee kaydirigubbakcemile3elini uzattı alayım diye hemen kurtardım hani alsaydı sonumuzu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
neyse ben son postaya girişiyorum ay daha yeni nevresimler takılacak sabahg söküp yıkamıştım off onu da yapıp öle gireyim bari neyse çıkışta görüşürüz yazarım yine heralde