2008 Kasım Anneleri

bizde de duş olay halinde diyebilirim.eskiden severdi aslında ama yüzüne gelmesinden hoşlanmıyor sadece,vücuduna değdiğinde sorun yok.biz birlikte giriyoruz,oyun oynuyoruz önce,küvete kendi isteğiyle girmesini sağlıyorum mümkün olduğunca.He tabi bir de şöyle bir şey var ben yalnız başıma neredeyse hiç giremiyorum duşa çünkü çığlık çığlığa ağlıyo.kendi küvetinde de yıkanmıyor.kucağımda duracak ille.tabi ben sürekli taşıyamıyorum onu küvete yere koyuyorum.eee onu oraya koyabilmem için her seferinde dezenfekte ediyorum çünkü eşim her sabah duş işe gitmeden önce.Bi de enfeksiyon filan kapar Allah korusun.Anlayacağın bizde de uzun sürüyor banyo olayı

banyo bizde de işkence ,beraber giriyoruz ,ben yıkıyorum ,eşim suyu tutuyo :)) ama bağıra bağıra
fakat süper bi çözüm bulduk geçenlerde ,ismail yk nın face book u var ya onu gözünü kırpmadan dinliyo ,geçen banyoda laptopu banyoya götürdük ,açtık klibi ,yemin ederim çocuk yıkamanın keyfini çıkardım ,çitiledim çocuğu resmen :)) çıtı çıkmadı ..:roflol:

iyi fikirmiş bak bu ama bizimkinin gözünü kırpmadan izlediği hiç bişe yok maalesef
banucirpan arkadaşım hoşgeldin neye baktın sabahtan beri bakıon bi trlü yazmadın yazda seni de tanıyalım

canım çok geçmiş olsun yeğenine çok üzüldüm küçük olunca kıyılmıyor tabi ama kolaymış operasyon baksana inşallah iyi geçer

kan değerleri derken meleğimm.. o nekii..biz hiç öyle bişi yapmıyoz..

canmı kan tahlili yapılmıştı iki ay önce özel hastanede onun sonuçlarını sağlık ocağındakilerde istedi oraya kaydeceklerdi onun için onları götürdüm

canım foto çeker koyarım birgün şu bebekler için bisikler bebek arabaları varya onlardan Eymen çok seviyordu o yüzden aldım

Anıl'ımın resmini gördüm bu arada allahım yerim ben yaa minik Jaws haa süper kaydirigubbakcemile3

ay geçmişe maşallah birkaç saat içinde öyle yazmışsınızki birazını okudum ma baktım bitecek gibi değil bıraktım
köye gittik oğlumla iyi oldu birazda oralarda oynadık geldik ikimizde uyumuşuz yorulmuşuz şimdi uyandık bu saatten sonra bir de yemek yapıyoruz mama yicez oğluşum bekliyor

kız aso ,o banucirpan derinxby nin kardeşinin nicki bildiğim kadarıyla ,derin ordan girdiğinde nickini değiştirmiyo ,belki yine orda okuyo sadece ..

selamınaleyküm bacularım
çok acil bir maruzatum var bildirip bilgi almak istiyorum
yanağıma dopru tam alt dişlerimin hizasında kafam gibi aft çıktı
canım çok acıyo ağzımı bile açamıyorum
yarlar bana bir medeeeet

kız sapişim süpermiş o şapka banyo bizde eğlence ama kafasıı çok dikkatli yıkamam lazım yüzüne gelmemesi için çok özen gösteriyorum ama eskiden daha kolydı şimdi çok kıpırdak mothercare de mi satılyormuş bornova forum a gidersek alırım çoklazım bize siz önce giderseniz bi fiyatına bakıverinde olmadı birbirimize alırız sonra hesaplaşırız tatlım 2kimizde lazımmış böle bişey

canımbende evlenmek üzeriylken ağzımın içi boğazım hatta ağzımın dış kısmı bile aft dokmuştu ev sodası sür demişleridi ama ne kadar doğru bilemiyorum denemiştim o zamn bide alt ilacı almıştım o çok iyi gelmişti adıda aft lı bişyedi ayrın eczaneye sor bi istersen

saol tatlım yarın sabah kalktığımda hala bu şekildeyse ilk işim eczaneye uğrayım bari
ev sodası pek akılıma yatmadı anam nası dayandın onların acısına ben 1 tanesine dayanamıyrum sanki yanağım bile şişti

yaa bişey vardı ama adı aklıma gelmiyo
heh yazarken geldi mukostatin
ben hiç kullanmadım kanka ama annem hep derdi al diye almamıştım bi ütrlü çok iyi geliyomuş

saphişim şapka çok güzelmiş.aklıma bişey geldi bunu görünce.kız kardeşimin şapkası kalmış bizde geçen yazdan.şapkanın tarak kısmıyla üst kısmı arasına fermuar yapmışlar çıkarınca aynı bunun gibi oluyo tek farkı kumaş olması.ilk banyoda deneyeceğim bakalım nasıl olcak.tabii çağan şapkayı kafasında tutarsa

zeynacım karbonatlı suyla veya gargarayla çalkala ağzını iyi gelir.
mikostatin oral süspansiyon,bebeklerdeki pamucuğa iyi gelen bir damla.Aynı zamanda doğum yaptığımda dr. umun göğüs ucuma sürmem için önerdiği damla.çok iyi geliyor süper bişey,hem göğüs ucuna iyi gelmiş oluyor hem bebeğin ağzı pamucak olmuyor.Yalnız kendi ağzımda hiç denemedim

çağanı uyttum eşimde 7den beri uyuyo.sabah aydına gitmişti yorulmuş.çok canım sıkıldı burdada kimsecikler yok.canım ders çalışmakta istemiyo hiç.ortam müsaitya çalışamam artık.napsam bilmiyorum

yaa bişey vardı ama adı aklıma gelmiyo
heh yazarken geldi mukostatin
ben hiç kullanmadım kanka ama annem hep derdi al diye almamıştım bi ütrlü çok iyi geliyomuş

kız mukostatin bebekler içinmiydi sanki öle kalmış aklımda ağzında dilinde pamucak varsa geçiriyor hatta kendi göğsüne sürüyonda bebeğin pamucakları varsa dilinde ii geliyor
geçen gün sapişimdeken o da söledi hatta bana verdi kalanını çünkü göğüs yaralarınada ii geliyormuş ikincisinde denicem

çağanımın annesi tepesi açık şapkalar satılıyor piyasada ama dediğin gibi hep kumaş onlar ve dediğin gibi kafalarında tutacaklar mı bu ürünü boshayallersmile
krikitosum mothercare alsancaktada var canım,vakkonun eski yerinde ya da 1-2 yanındaydı.canım alırız tabi de Türkiye de satışı var mı bilmiyorum bakmak lazım

kumaş olması çok sorun olmaz heralde.başını yıkadıktan sonra çıkarırız hemen ama çağanın tutacağını sanmıyorum.beresini bile zorla tutuyo kafasında.ama çok gariptirki atkıyı hiç açmıyo burnu hep kapalı oluyo.

evet tatlım biliyom zaraya yakındı ama ben oraya birkaç kere gittim ters kalıyor bize çünkü araba park etçek yer yok forum daha iyi hemde gezmiş oluyoz ikea da yemek falan yeniliyor ii orası ama uzak işte kim giderse önce sorsun bakalım varmı türkiye de bide alsancaktaki daha küçük geliyor bana boğucu eşyalar dipdibe

ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.çağan uyanmadan test çözeyim biraz.canım istemiyo ama mecburum ne yazıkki.öptüm sizi ve güzel bebişleriniziopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.çağan uyanmadan test çözeyim biraz.canım istemiyo ama mecburum ne yazıkki.öptüm sizi ve güzel bebişleriniziopuyorumnanaktan

sanada iyi geceler bizde çağanımızı öperiz

darilgen hoş geldin tatlım ne zamndır yoksun işler yoğun harelde yazmaya fırsat bulamıyon bu aralar daha çok gelmeye çalış tatlım özleniyorsun ...

bende kaçar kızlar iyi geceler mert canavarı uyumamakta ısrarlı şıkıstırayım şunu biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…