- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.501
ben 79 doğumluyumyasminim.çok saolun kızlar( ameliyat kolay demişler ama yine de ana yüreği nasıl dayanır kii.kçücük bi kesiden hemen hallederiz demişler.doğuştan karın zarı delikmiş oraya bağırsak kaçıyomuş.fıtık buymuş işte.zaten çocuk doğduğundan beri kaka yapamama sorunu var resmen inliyo çocuk.doktor eğer hemen olmazsa ameliyat bağırsak orda düğüm olabilir o zmn da kangren olur demiş (( bu ağlaması falan geçecek demişler çocuğun zoru var ondan ağlıyomuş meğer (
kan değerleri derken meleğimm.. o nekii..biz hiç öyle bişi yapmıyoz..
maşallah canım eymenebisikletiniz hayırlı olsun.kazasız belasız kullansın eymencikopuyorumnanaktan nasıl bişey canım bende çağana almak istiyorum değişik bişeyler sıkıldı artık oyuncaklarından.
selamınaleyküm bacularım
çok acil bir maruzatum var bildirip bilgi almak istiyorum
yanağıma dopru tam alt dişlerimin hizasında kafam gibi aft çıktı
canım çok acıyo ağzımı bile açamıyorum
yarlar bana bir medeeeet
saol tatlım yarın sabah kalktığımda hala bu şekildeyse ilk işim eczaneye uğrayım baricanımbende evlenmek üzeriylken ağzımın içi boğazım hatta ağzımın dış kısmı bile aft dokmuştu ev sodası sür demişleridi ama ne kadar doğru bilemiyorum denemiştim o zamn bide alt ilacı almıştım o çok iyi gelmişti adıda aft lı bişyedi ayrın eczaneye sor bi istersen
yaa bişey vardı ama adı aklıma gelmiyo
heh yazarken geldi mukostatin
ben hiç kullanmadım kanka ama annem hep derdi al diye almamıştım bi ütrlü çok iyi geliyomuş
çağanımın annesi tepesi açık şapkalar satılıyor piyasada ama dediğin gibi hep kumaş onlar ve dediğin gibi kafalarında tutacaklar mı bu ürünü boshayallersmile
krikitosum mothercare alsancaktada var canım,vakkonun eski yerinde ya da 1-2 yanındaydı.canım alırız tabi de Türkiye de satışı var mı bilmiyorum bakmak lazım
çağanımın annesi tepesi açık şapkalar satılıyor piyasada ama dediğin gibi hep kumaş onlar ve dediğin gibi kafalarında tutacaklar mı bu ürünü boshayallersmile
krikitosum mothercare alsancaktada var canım,vakkonun eski yerinde ya da 1-2 yanındaydı.canım alırız tabi de Türkiye de satışı var mı bilmiyorum bakmak lazım
ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.çağan uyanmadan test çözeyim biraz.canım istemiyo ama mecburum ne yazıkki.öptüm sizi ve güzel bebişleriniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?