- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.621
sizi ciddiyete davet ediyorum arkidişler burası ciddi bi kurum:dilcikar:
meraba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş.yaa ben çok kötüyüm 4 gündür hastane odasında tıkılı kaldık.kızım çok hasta.bu gün çıkacağımızı umut ediyordum ama buğunde kaldık.:çok üzgünüm:kızıma dua edin teyzeleri
meraba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş.yaa ben çok kötüyüm 4 gündür hastane odasında tıkılı kaldık.kızım çok hasta.bu gün çıkacağımızı umut ediyordum ama buğunde kaldık.:çok üzgünüm:kızıma dua edin teyzeleri
hoşbulduk meleğim annemdeydim h.sonu dünde komşudaydım gelemedim kuşum
mucizeeeee nerdesin iyimi kızın
hmm tamam o zaman a
özletme kendini opuyorumnanaktan
artık paranoyak oldum valla biri birkaç gün girmesin noldu ki küstümü neden küstü gitti mi falan bir sürü şey dolanıyor kafamda :bbo:
mesela remo nerede neden gelmiyor artık gelmeyecek mi :uhm: keza Azo aynı şekilde kaç haftadır yok belliki girmek istemiyor
Bugün çok gerginim pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlayabilirim.Dün kocama çok sinirlendim..
yok meleğim küsermiyim sizeopuyorumnanaktan
ben girmiyosam bilki ya annemdeyim ya misafirim var ya da komşudayım:dance:
diğerlerini bilemiycem ama:1closedeyes:
KATILCANvereliniortakya bende ilk girdiğimde misafir olarak girmiştim birine bakıp çıkacaktım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana kayıt olmayı düşünmedim gerekli değil diye düşündüm konu hakkında bilgi alıp çıkacaktım baktım ki sormam gerekenler var üye olmanın en doğrusu olacağına karar verdim ertesi gün üye oldum yanlış hatırlamıyorsam
tabiki öyle girenler olabilir ama art niyetlilerde olabilir ki bizim endişemiz bu yüzden çünkü inciğimizi cinciğimizi paylaşır olduk şahsen ben buradaki arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum ama başkalarının görmesini bilmesini de istemem
ee napcaz o zaman benim çocuk yürüdü senin çocuk koştu, öteki anne dedi, biri kaka yaptı ee konu bitecek mi, zaten topikler o yüzden uzun ömürlü olmuyor
Bugün çok gerginim pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlayabilirim.Dün kocama çok sinirlendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?