2008 Kasım Anneleri

sizi ciddiyete davet ediyorum arkidişler burası ciddi bi kurum:dilcikar:

biz gayet ciddiyiz hayatım senin iin endişeleniyoruz naniknanik

canım geçmiş olsun ne oldu kızına neden hastanedesiniz hayırdır inşallah

gülizim hoşgeldin cicim

piroşum neredesin sen özledik seni

eylülüm mmmf hatun mutfak dolabının üst kısmından bişey almak iin sandalyeye çıkarken yere düşmüş pencereden uçmaktan son anda kurtulmuş ama bize biraz kafası uçmuş gibi geldi o yüzden ilgileniyoruz kendüsüylen kaydirigubbakcemile3

miniğim nerede o topik bir link atıversen şeker

bende gittim yemeğimi yedim accık kestirdm ama ne yemeğe ne de uykuya doydum :çok üzgünüm:
toplantı fazla uzun sürmedi allahtan

Canım mucizecim geçmiş olsun hayırdır nesi var yavrukuşun?

hoşbulduk meleğim annemdeydim h.sonu dünde komşudaydım gelemedim kuşum

mucizeeeee nerdesin iyimi kızın

hmm tamam o zaman a
özletme kendini opuyorumnanaktan

artık paranoyak oldum valla biri birkaç gün girmesin noldu ki küstümü neden küstü gitti mi falan bir sürü şey dolanıyor kafamda :bbo:

mesela remo nerede neden gelmiyor artık gelmeyecek mi :uhm: keza Azo aynı şekilde kaç haftadır yok belliki girmek istemiyor

yok meleğim küsermiyim sizeopuyorumnanaktan
ben girmiyosam bilki ya annemdeyim ya misafirim var ya da komşudayım:dance:
diğerlerini bilemiycem ama:1closedeyes:

ya bende ilk girdiğimde misafir olarak girmiştim birine bakıp çıkacaktım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana kayıt olmayı düşünmedim gerekli değil diye düşündüm konu hakkında bilgi alıp çıkacaktım baktım ki sormam gerekenler var üye olmanın en doğrusu olacağına karar verdim ertesi gün üye oldum yanlış hatırlamıyorsam

tabiki öyle girenler olabilir ama art niyetlilerde olabilir ki bizim endişemiz bu yüzden çünkü inciğimizi cinciğimizi paylaşır olduk şahsen ben buradaki arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum ama başkalarının görmesini bilmesini de istemem

ee napcaz o zaman benim çocuk yürüdü senin çocuk koştu, öteki anne dedi, biri kaka yaptı ee konu bitecek mi, zaten topikler o yüzden uzun ömürlü olmuyor

Bugün çok gerginim pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlayabilirim.Dün kocama çok sinirlendim..

hayrola canım niye sinirlendin kocana noldu yada naptı demeliyim sanırım

yok meleğim küsermiyim sizeopuyorumnanaktan
ben girmiyosam bilki ya annemdeyim ya misafirim var ya da komşudayım:dance:
diğerlerini bilemiycem ama:1closedeyes:

hmm tamam o zaman aklımda bulunsun şekercim senikaybetmek istemem kendi adıma opuyorumnanaktan

KATILCANvereliniortak

öteki tarafa üye olmayanlar bakamıyor çünkü sayfa kilitli özellikle kasım anneleriii
bence de kk da da böyle olmalı paylaşım yapmak üsteyen üye olsun öyle katılsınn
kenardan köşeden gizli gizli bakmakla olmuyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…