- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.661
Bence denizanasının gidiş nedeni daha geçerli.Para çok önemli bu devirde.5 Kuruş 5 kuruştur .Biliyosunuz elitler böyle 5 kuruşun hesabını yaparak zengin olurlar ve kreşlerini açarlar:roflol:
Bunların var ya hepsinin köküne kibrit suyu..-tatlicadiarzu-
Ne diyim bilmiyorum ki bence de hepsi aynı bunların.Önce beni vitesten attrıyor ben arızaya geçince de ay ben ne dedim ki diye bik bik ötüyor.
Valla evlilik zor zenaat kim ne derse desin.Bekarlık da sultanlık.
doğru söylüyorsun canım,öyle yaparım.Bu arada birlkte de gidebiliriz ayarlayıpevet tatlım biliyom zaraya yakındı ama ben oraya birkaç kere gittim ters kalıyor bize çünkü araba park etçek yer yok forum daha iyi hemde gezmiş oluyoz ikea da yemek falan yeniliyor ii orası ama uzak işte kim giderse önce sorsun bakalım varmı türkiye de bide alsancaktaki daha küçük geliyor bana boğucu eşyalar dipdibe
aman da benim hamişim şevkat istermiş Şeniziyigeceelr kızlar..anca girebildim..
kendimi hiç iyi hissetimyorum nedeni yo ama çok mutsuzum..bulantım var üsrekli..sanki depresyon gibi bir şey..ama sakinim .geçicidir umarım.
valizleri hazırladım sayılır az kaldı..her yolculuktan önce böyle olurum..onun da etkisi var sanırım..çarçamba ya az kaldı..bi gitseydik hayırlısıyla iyi bir nefes alacağım..
yarın girerim inşallah bir ara canlarım..öptüm herkesi iyi geceler
anam sen bu ara temizliğe taktın,ne zaman baksam temizlik yapıyom yazıyon kaydirigubbakcemile3ilk kakanıza çok sevindim canım,devamı da gelir inşallah :lepi:iyi geceler millet yemeğimizi yedik temizliğe giriştik ohh mis gibi yaptım evi iyi oldu mutfağı bak dök yala yaptım resmen hijyen doldu içerisi hergün yağılıyor mutfak ama tabi yüzeysel oluyor şimdi dip köşe heryere girdim evi bir güzel silip süpürdüm tuvaletleri lavaboları hallettim geriye küvet kaldı şimdi oraya geçiyorum orası da sık sık temizleniyor aslında ama derinlemesine olmuyoer şimdi her köşesine domestos döktüm cif power sprey de sıktım ama içerisi girilecek gibi değil zehirlenip ölür insan az önce girdim gözlerim yandı çıktım o arada Eymen'i yatırdım umarım uyur sesi çıkmıyor ama zaten kendi istedi ee-ee diyordu en son üzerine gideyim de şu küveti halledeyim duşumu da alır çıkarım
hani o bahsettiğiniz şapka hangi sayfada yaa ben görmedim onu
bize gerekli değil gerçi ama Eymen çok seviyor suyu kafasından döküncede çok hoşuna gidiyor ama biz duşu sevmiyoruz küvette yıkanmaya bayılıyor ama duş olupta tpeden akınca çığlık kıyamet kopuyor o yüzden hala küvette yıkanıyoruz
ha bu arada kızlar az önce size sölemeyi unuttum oğluum bugüüün lazımlığına kaka yaptı teyzeleri alkisalkisalkis biraz tresadüf oldu lazımlığa da denk gelmedi ama yine de güzel bir deneyimdi ,
Eymenin altını açtım sildim yeni bezi bağlayacağım kaçtı elimden öle pipiyi sallaya sallaya geziyordu banyoya gitti çamaşır makinasıyla uğraşırken ıkınmaya başladı allah hemen bir panik koştuk lazımlığı gertirdik koydum oturttum kalktı tam oturmadan yaptı dolayısıyla lazımlığın dışına gitti kakası ben biraz bağırdım oda ağladı ama hemen topladım kendimi zaten ona bağırmadım ama korktu olaydan iyice korkmasın diyre aferin oğlum falan alkışladık tebrik ettik kaydirigubbakcemile3 allahtasn banyodaydı ve biraz da kabız gibi o yüzden hiçbiye bişey olmadı peçeteyle aldık klozete attık tebrikler ve alkışlar eşliğinde sifonu çektik kakamızın arkasından bir de el salladık tamam oldu :roflol:
sonra onu giydirdim ortaığı sildim tabi bir süre evdekilere anlattı ee diye ama en komiği neydi biliyor musunuz kakasına bakıyor mama diyor çikolatamı sandı nee kaydirigubbakcemile3elini uzattı alayım diye hemen kurtardım hani alsaydı sonumuzu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
neyse ben son postaya girişiyorum ay daha yeni nevresimler takılacak sabahg söküp yıkamıştım off onu da yapıp öle gireyim bari neyse çıkışta görüşürüz yazarım yine heralde
oyy geçmiş olsun canım yaa,zor bir gece olmuşgünaydın kızlar
akşam bir ağrı kesici aldım azcık ağzımın acısı durmuş uyumuşum
hay Allahım ya ne acıymış valla çene kemiğim ve boğazıma bile vurdu ağrısı
dişçimi arıyacağım müsaitse bi gidip göstereyim korkarım ben böle şeylerden ohaoldumsmile
bizim gecemiz ahmetten kötüydü bu gece
saat 3'de karın ağrısı ile zor gitti wc'ye ve sabaha kadar 1 saat ara ile wc'de yattı kuzum midesi bozulmuş oda bende uyuyamadık yarı yatarak çizgi filim kanalı seyrettik
şimdi koruyabiliyoruz aburdan cuburdan ama büyüyünce ve okulda çok zor böle durumlarla çok sık karşılaşıyoruz malesef
2 yaşında yapılıyor diye biliyorum benÇocuklara hepatit a aşısı yaptırdınız mı şekerler?
çok geçmiş olsun canım,Allaha şükür daha kötü bir şey olmamış :Saruboceq:dün akşam üstü mutfak dolabının üst katına kavanoz koymak için sandalyeye çıkayım dedim sonra ne oldu bilin
yerde kilim yoktu sandalyenin altı bi kaydı ve camdan dışarı uçmayım ve kafamı gözümü kırmıyım diye öyle bi şekilaldımki dizlerim ve dirseğim mosmor oldu nasıl düştüm bilmiyorum kalkmadan bir süre güldüm canım çok yandı ama camdan uçmadığıma şükrettim resmen
kanatlı he :roflol:ABOWWW KUŞUM NAPTIN SEN KANATLI ORKİDİ TAKINCA KENDİNİ KUŞMU SANDIN
AMA VALLA MİNİĞE KATILIYORUM BENDE ÇOK KORKARIM ÖLE DÜŞMEKTEN FALAN YABİ TAAFIMA BİŞİ OLURSA DİYE
HATTA İÇ KANA FALAN GEÇİRİYOM SANIRIM kafamçokkarıştı
görüşemiyoruz canıcım..çok geçmiş olsun dualarımız sizinle :Saruboceq:meraba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş.yaa ben çok kötüyüm 4 gündür hastane odasında tıkılı kaldık.kızım çok hasta.bu gün çıkacağımızı umut ediyordum ama buğunde kaldık.:çok üzgünüm:kızıma dua edin teyzeleri
oohh tek başına ye bakalım börekleri..insan börekleri kaptığı gibi kankasına uçmaz mı :dilcikar:GÜNAYDIN GIZZZLARRR
bu saate kadar canım bişşii istemedi sonra milföy istedim bi anda yaptım yiyommm beklerimmm anacımmm
dövülecek koca mı var canımBugün çok gerginim pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlayabilirim.Dün kocama çok sinirlendim..
maalesef olmuyormuş canım yaa..diğer tarafta sitenin sahibi kendisi genel paylaşımda bulunduğu topiği kapatmış.Yani misafirlerden o kadar rahatsız olmuşlar ki böyle bir çözüm bulmuşlar.Yalnız kendileri rahatsız etmekten çekinmiyorlar bu nasıl bir tezatsa artıköteki tarafa üye olmayanlar bakamıyor çünkü sayfa kilitli özellikle kasım anneleriii
bence de kk da da böyle olmalı paylaşım yapmak üsteyen üye olsun öyle katılsınn
kenardan köşeden gizli gizli bakmakla olmuyorrrr
Bik bik ötmek = mayasıllı döt :roflol:
cıtosum bılıyorsun canım en ınce hallerı bıle bızım kaba halımıze tekabul edıyor bu erkeklerın
cılek nerde yıne temızlıkle bası belaya gırmıs olmasın
Ya kızlar boşverin şunları ya hakikaten..Tamam giden gider demek ki kimsenin kimse de hatırı yokmuş,Herkesin önem verdiği 3-5 kişi varmış onlarla görüşmek istiyormuş.Canımlar,cicimler hepsi yalanmış,önemsizmiş,sahteymiş..Bunu kabullenin ve bu konuyu kapatın artık ki kimse de kendini fasulye gibi nimetten sanmasın.
Ha gelen gelir kapımız açık herkese gibi bişey de şahsen benim için geçerli değil.Kimseye kapım açık değil.Çünkü çok kırıldım,çok üzüldüm.Gitti giden bitti biten..Daha ötesi yok benim için.
merhaba kızlar ben buralardayım
dünden beri işlerim yoğun
bence herkes özgür
isteyen istediği zaman istediği forumda yazışabilir
kimseyi taraf tutmaya zorlamak sen oraya ya da buraya yazıyorsun diye yargılamak yanlış
geçmişte bana özelden yazan arkadaşlara da belirttim daha önce çıkan olaylar o kişiler arasında özelden mesajlaşma, msn veya telefonla çözülseydi bu durumlara gelinmezdi
kendi adıma toplamda 35 kişi tanıyorum kasım anneleri olarak kimseyle de bağımı koparmak istemiyorum
bence herkes özgür
kimseyi taraf tutmaya zorlamak sen oraya ya da buraya yazıyorsun diye yargılamak yanlış
geçmişte bana özelden yazan arkadaşlara da belirttim daha önce çıkan olaylar o kişiler arasında özelden mesajlaşma, msn veya telefonla çözülseydi bu durumlara gelinmezdi
kendi adıma toplamda 35 kişi tanıyorum kasım anneleri olarak kimseyle de bağımı koparmak istemiyorum
bence herkes özgür
çitoscuğum andina sana sen de andinaya bir sürü şeyler söylediniz
ben andinayı seviyorum derken genel görüşümü belirttim hala andinayı seviyorum
seni o yazışmalardan önce yüzyüze görüşmediğimiz için fazla tanımıyordum açıkcası ama olayların büyümesi üzerine yazışmalara katılmaman sakin kalmanı çok sevdim o zamandan sonra sana olan sempatim arttı açıkcası sen de farketmişsindir şimdi olsa derdim ki çitos andina ikinizi de seviyorum yapmayın kızlar gidin aranızda halledin olayı bizleri üzmeyin
vereliniortakYa kızlar boşverin şunları ya hakikaten..Tamam giden gider demek ki kimsenin kimse de hatırı yokmuş,Herkesin önem verdiği 3-5 kişi varmış onlarla görüşmek istiyormuş.Canımlar,cicimler hepsi yalanmış,önemsizmiş,sahteymiş..Bunu kabullenin ve bu konuyu kapatın artık ki kimse de kendini fasulye gibi nimetten sanmasın.
Ha gelen gelir kapımız açık herkese gibi bişey de şahsen benim için geçerli değil.Kimseye kapım açık değil.Çünkü çok kırıldım,çok üzüldüm.Gitti giden bitti biten..Daha ötesi yok benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?