2008 Kasım Anneleri

Bence denizanasının gidiş nedeni daha geçerli.Para çok önemli bu devirde.5 Kuruş 5 kuruştur .Biliyosunuz elitler böyle 5 kuruşun hesabını yaparak zengin olurlar ve kreşlerini açarlar:roflol:

işte elitlerle aramızdaki fark bu bir bir arkadaşımızı bile kaybetmek istemezken kaybettiğimizde üzülürken elit insanlar maddi çıkarlar için 10 tane arkadaşı satabilirler hatta daha fazlasını
ama öyle elit olacağıma böyle avam olurum daha iyi

bende sana KATILCAN hayatım opuyorumnanaktan

Ya kızlar boşverin şunları ya hakikaten..Tamam giden gider demek ki kimsenin kimse de hatırı yokmuş,Herkesin önem verdiği 3-5 kişi varmış onlarla görüşmek istiyormuş.Canımlar,cicimler hepsi yalanmış,önemsizmiş,sahteymiş..Bunu kabullenin ve bu konuyu kapatın artık ki kimse de kendini fasulye gibi nimetten sanmasın.

Ha gelen gelir kapımız açık herkese gibi bişey de şahsen benim için geçerli değil.Kimseye kapım açık değil.Çünkü çok kırıldım,çok üzüldüm.Gitti giden bitti biten..Daha ötesi yok benim için.

doğru söylüyorsun canım,öyle yaparım.Bu arada birlkte de gidebiliriz ayarlayıp
aman da benim hamişim şevkat istermiş Şeniz
anam sen bu ara temizliğe taktın,ne zaman baksam temizlik yapıyom yazıyon kaydirigubbakcemile3ilk kakanıza çok sevindim canım,devamı da gelir inşallah :lepi:
oyy geçmiş olsun canım yaa,zor bir gece olmuş
Çocuklara hepatit a aşısı yaptırdınız mı şekerler?
2 yaşında yapılıyor diye biliyorum ben
çok geçmiş olsun canım,Allaha şükür daha kötü bir şey olmamış :Saruboceq:
kanatlı he :roflol:
görüşemiyoruz canıcım..çok geçmiş olsun dualarımız sizinle :Saruboceq:
GÜNAYDIN GIZZZLARRR

bu saate kadar canım bişşii istemedi sonra milföy istedim bi anda yaptım yiyommm beklerimmm anacımmm
oohh tek başına ye bakalım börekleri..insan börekleri kaptığı gibi kankasına uçmaz mı :dilcikar:
Bugün çok gerginim pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlayabilirim.Dün kocama çok sinirlendim..
dövülecek koca mı var canım klava: hemen uçalım sana doğru
maalesef olmuyormuş canım yaa..diğer tarafta sitenin sahibi kendisi genel paylaşımda bulunduğu topiği kapatmış.Yani misafirlerden o kadar rahatsız olmuşlar ki böyle bir çözüm bulmuşlar.Yalnız kendileri rahatsız etmekten çekinmiyorlar bu nasıl bir tezatsa artık

merhaba kızlar ben buralardayım
dünden beri işlerim yoğun

bence herkes özgür
isteyen istediği zaman istediği forumda yazışabilir
kimseyi taraf tutmaya zorlamak sen oraya ya da buraya yazıyorsun diye yargılamak yanlış

geçmişte bana özelden yazan arkadaşlara da belirttim daha önce çıkan olaylar o kişiler arasında özelden mesajlaşma, msn veya telefonla çözülseydi bu durumlara gelinmezdi

kendi adıma toplamda 35 kişi tanıyorum kasım anneleri olarak kimseyle de bağımı koparmak istemiyorum

Bik bik ötmek = mayasıllı döt :roflol:

puhahahaha :roflol: :roflol:

cıtosum bılıyorsun canım en ınce hallerı bıle bızım kaba halımıze tekabul edıyor bu erkeklerın

ay valla buna da KATILCAN olmadan edemicem

cılek nerde yıne temızlıkle bası belaya gırmıs olmasın

kesin kesin süper temizlik gücünüz misis çilek iş başında guclubacismile :roflol:

ayy çitoooos allah seni bildiği gibi yapsın emi ay yazını okudum konuda bağlantı kuramadım jeton düşmedi bir türlü sandımki kocan için yazdın bunları ulen dedim ne diyor bu bu kadarcık şeyle kapılar kapatılır mı ayy koptum yaa :roflol:

bizde senin için aynı duyguları taşıyoruz remocum gelmeyince merak ediyoruz
bize ters düşen buraya gelip siz kavgacısınız diyip oraya gidip zuhahhahhooohah artık burdayım bendeeee :lepi:diyenler umarım anlaşılmışımdır
gerçekten komik oluyo bu durum

remocum hoşgeldin canım gelmene sevindim hakkaten
kimseyi taraf tutmaya zorlamıyoruz ki zorlamayızd bu doğru bişey değil kimi hemen sildi kimi iki tarafla da görüşmeye devam ediyor bu çokta normal

meslea bende ilk başta diğer tarafa da gidiyordum ve görüşüyordum buradaki arkadaşlarımda biliyordu bunu ve kimse de beni bişeye zorlamadı hiç bir konuda ama anlamdığım kafamın almadığı anlam veremediğim bazı şeyler oldu o sebeple yine kendi tercihimle artık girmiyorum içim de çok rahat

herkeste bu konuda özgür bence senin dediğin gibi zemuszemus

Peki remocum kişiler kendi arasında halletseydi diyorsun.Bana hakaret ederken arkadaşın birisi seni seviyoruz fena insan andina demek ne demekti açıklar mısın bana?Senin gibi olgun bir insandan farklı bir tavır beklerdim açıkçası.

çitoscuğum andina sana sen de andinaya bir sürü şeyler söylediniz

ben andinayı seviyorum derken genel görüşümü belirttim hala andinayı seviyorum

seni o yazışmalardan önce yüzyüze görüşmediğimiz için fazla tanımıyordum açıkcası ama olayların büyümesi üzerine yazışmalara katılmaman sakin kalmanı çok sevdim o zamandan sonra sana olan sempatim arttı açıkcası sen de farketmişsindir şimdi olsa derdim ki çitos andina ikinizi de seviyorum yapmayın kızlar gidin aranızda halledin olayı bizleri üzmeyin

Ben seni önceden beri severim remocum.Ama ben o arkadaşa hakaret ettiğimi hatırlamıyorum.Söylediği mahalle ağzı laflara karşılık çok sevdiğin arkadaşını uyarmanı beklerdim.Neyse dediğim gibi giden gitti,biten bitti.

vereliniortak

remocum bende art niyetin olduğunu sanmıyorum
sadece buraya gelmeyince aklımıza ister istemez o taraftakilerle buluştuğun için
acaba artık gelmeyecek mi flan geçiyor
ben kendi adıma konuşuyorum bu geldi ilk aklımaa
bunlardan biri de dilek oda uğramıyorrr
çok merak ediyorum gerekçesiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…