2008 Kasım Anneleri

Ya dün batu çok gergindi akşam böyle bir sinir bir mızmızlık çocukta.Çocuk böyle olunca bizim beyimiz de pek geriliyormuş,çok üzülüyormuş.Bi tripler bi surat filan sinir etti beni.bu biiiiiiiiir.

Annemler bakıyor şu an çocuğa biliyorsunuz kayınvalideler il dışında.Akşam annesini aramış bir iki şley sipariş etti batuyu sordular ay işte çok huysuz ,mızmızlayıp duruyor çok üzülüyorum filan diyo sanki şikayet eder gibi.Sonuç ta o bir saatlik bişi öfkesi geçti çocuğun ama kayınvalidemler ay annesi bakamıyor herhalde diye düşünmüşlerdir eminim o yüzden çok sinirlendim bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beyefendi diyete başlamış dün işte sen diyet yapamazsın ama ben yaparım diyip duruyor sanki 10 gündür diyette de 10 kilo vermiş sanki hasba bu da üüüüüüüüççç..

Dün akşam formundaydı çıldırttı beni.Annemlerin yanında bişi de diyemedim.

KATILCANvereliniortak

mucuks Şeniz

öteki tarafın kasım anneleri patrondan torpilli hayatım, benim de kocam site sahibi olaydı anında kapattırırdım bende misafire ah ahhh bulamadık şöyle yakışıklı zengin site sahibi bi koca boshayallersmile

yasmin :roflol: puhahaha malcom x haa

evwet hakkaten çıldırtmıış bu da döööört

bu erkekler neden hep böyle oluyor buda beeeş

yaz ibrini vur ötekine arkadaş bazen siniz kocaları dinlerken sanki benim kocamı anlatıyormuşsunuz gibi geliyor üç aşağı beş yukarı benziyorlar birbirilerine erkek milleti dedikleri bu olsa gerek :mymeka:

bende en başlarda misafir olarak bakıyodum hamişken:)

remo geliyo arda da azo da tercih yaptı sanırım

azonundamı tavuğuna kış demişiz napmışız lmaz:

hadş andinayı anladım da diğelerini hiiç çözemedim haa yaa, andina yapılanlara kırılmış olabilir kendince haklı da olabilir ama diğerlerinin gidesi varmış demekki böyle bir fırsat kolluyorlarmış

ah katılcan katılcan yar katılcan katılcaaaannn hobaaaaa:dance:

Ahh yavrum ah..Ben pes ettim artık.Sabah ben de tartıştım ama artık kaydadeğer bulmuyorum.Seninki de ana kuzusuymuş.Aslında Çitosum sorun ne biliyo musun? Ailelerle çok iç içe yaşıyoruz...Bunlar evliliğe adapte olamıyolar.Ben ne zaman düzelirim kocamla biliyo musun, kaynanam öldüğünde.O da atom karınca gibi.İki tane Yasmin öldürür.Muhtemelen Anıla kız istemeye o gidecek ühüüüüü:sinifsinif: Bence Batuş kreşlik olduğunda çık gel.Yoksa seninki çok dert yanıkır validesine...Zayıflama konusuna da gelince gaza getirmeye çalışmış seni ama kaba olmuş..Hangisi çok inceki..Üzülme tontişim...

Bence denizanasının gidiş nedeni daha geçerli.Para çok önemli bu devirde.5 Kuruş 5 kuruştur .Biliyosunuz elitler böyle 5 kuruşun hesabını yaparak zengin olurlar ve kreşlerini açarlar:roflol:

cıtos senınkı cıldırtmıs senı evet
hersey bır yana ben de kızıyorum ıkı taraf arasında yanlıs anlamaya mahal verecek sozlerın olmasına

Bunların var ya hepsinin köküne kibrit suyu..-tatlicadiarzu-
Ne diyim bilmiyorum ki bence de hepsi aynı bunların.Önce beni vitesten attrıyor ben arızaya geçince de ay ben ne dedim ki diye bik bik ötüyor.
Valla evlilik zor zenaat kim ne derse desin.Bekarlık da sultanlık.

Bik bik ötmek = mayasıllı döt :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…