- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.781
hadi bakalım birde seninki el atsın canım ülkem için belki kurtulurben geldımmm
kocıs bu saat oldu hala gelmedı
memleketı kurtaracagını soyledı beklemedeyız
zeyna canım ben de cok sık cıkar aft
son gunlerde patlıcan ıcerıklı bır yemek yedın mı
yemedıysen bıle vıtamın noksanlıgı, stres, yanlıslıkla ısırma gıbı etkenler aft ıcın musaıt ortam hazırlıyor
yazık sana seni evdemi bıraktılar
evet sen cocuklusun deyıp goturmedıler benı :hulya:
yok canım esım gelecek dısarı cıkıcaz nasılsa dıye gıtmedım evıme
oglus cıkmadı bugun ve esım gec gelme karsılıgı olarak yemege goturecek bızı
hmmm verecen yani hadi bakalım ben veremem kediye aftım var ağzım acıyooohe valla zeyno ,bilerek yedirmedim ,tok karnına maç oynanmaz ,oyna gel öyle vercem dedim kaydirigubbakcemile2
kız onlar eve yağ almıyorlarmış zaten,saçından damıtıyorlarmış,yağ üretimi bol olunca :roflol:eee volkinin kafası da yağlı ,o da mı ışıktan sempatiksalakcinni
oohh hamaratım benim yalnız yavrum hamileyken yapma böyle yorma kendiniiyi akşamlar arkadaşlar ayy bugün canım çıktı haa bi gaza geldim bütün ev kalktı indi aşağa terbiryeri temizledim ütülerimi bitirdim ama gene çok çamaşır attım gene çıktılar onlarda yarın artık amann n çok yorulmuşum ama haa hergün yapılıyor bişeyler ama diptemel yapılınca başka oluyor temizlik kokusu
sapişim kankacım çık gel anam sende arada bana ben sana öle pasta börek yapamam çok yeteneksizim o konularda ama ayarlarız bişeyler aç kalmayız gıı
5 kat çıkmaya totooonn yemiyoo demii
arkadaşlar gidenler kalanlar konusunda dikkat ettiyseniz hiç konuşmadım bencede kendi arallaronda halletselerdi daha iyi olurdu ama iş saygısızlık boyutuna ulaştıysa eğer tabi o zman iş başka
ama bence artık gidenler hakkında konuşmaya gerek yok tercihler yapılmış arkadaşlıklar yıkılmış ve bitimiş herşey konuşarak yüceltmemek lazım giden gider kalan sağlar bizimdir
ben yanlız dileğin neden gittiğini anlamadım o burdayken giden kişiler pek onu takmıyolardı hatta bazı laflarıyla alay ettiklerini bile düşünmüştüm kendi kendime belki de ben yanlış anladım ama ben yalakalık uğruna arkadaşlıklarını silen insanlardan hoşlaşmam o yüzden bence kimse kimseyi merak etmesin gelene kapımız açık olsun gidene bay bay
diş macunu değiştirdinizmi bu aralar şekercim
bana mesela signal macunun her türlüsü aft yapar nedendir bilmem bunu çözdüüm anda vedalaştım signalle
maşallah bi numero yok bu aralar yaşasın colgate
geçmişe biraz göz gezdirdimde komik yaa güldüm hahahhhahh
oohh hamaratım benim yalnız yavrum hamileyken yapma böyle yorma kendini
he gelirim canım en kısa zamanda,dediğin gibi hakkat senin orası biraz zor merdiven bakımından ama oki merdiven çıkıyor,biraz yürütürüm biraz kucağıma alırım öyle öyle yavaaaş yavaaaşş kaplumbağa hızında çıkarız artık basamaklarışu süpürgeden bi tane de bana lazım kaydirigubbakcemile3he birde zaten biri kucağında biri karnında sakın bişey yapmaya kalkma çok kızarım.ben getirirm gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?