2008 Kasım Anneleri

ben geldımmm
kocıs bu saat oldu hala gelmedı
memleketı kurtaracagını soyledı beklemedeyız

zeyna canım ben de cok sık cıkar aft
son gunlerde patlıcan ıcerıklı bır yemek yedın mı
yemedıysen bıle vıtamın noksanlıgı, stres, yanlıslıkla ısırma gıbı etkenler aft ıcın musaıt ortam hazırlıyor

hadi bakalım birde seninki el atsın canım ülkem için belki kurtulur

ay valla patlıcanlı bişi yemedi stres sinir düşünüyorum 2. hayatımız gibiler bilemedim neden oldu

siz napıyonuz bakim ana oğul minikçim

krikocum hamaratlığım bu ara hep boğazıma çalışıyo ,yararlı bişey yapsam gam yemicem ..

benim kocamda halı saha da ,birazdan gelir ,ıspanak yaptım ona pek sever :))

ısın aslı annemle teyzem gezmeye gıdecekler gec geleceklerı ıcın ben gıtmeyecektım
uzerıne de esım gecıkecegını soyleyınce cocukla yemek yapamam bahanesıyle araya yemegı sıkıstırdım
ıyı oldu bır daha memleket kurtarmaya kalkmaz umarım

diş macunu değiştirdinizmi bu aralar şekercim
bana mesela signal macunun her türlüsü aft yapar nedendir bilmem bunu çözdüüm anda vedalaştım signalle
maşallah bi numero yok bu aralar yaşasın colgate

eee volkinin kafası da yağlı ,o da mı ışıktan sempatiksalakcinni
kız onlar eve yağ almıyorlarmış zaten,saçından damıtıyorlarmış,yağ üretimi bol olunca :roflol:

oohh hamaratım benim yalnız yavrum hamileyken yapma böyle yorma kendini
he gelirim canım en kısa zamanda,dediğin gibi hakkat senin orası biraz zor merdiven bakımından ama oki merdiven çıkıyor,biraz yürütürüm biraz kucağıma alırım öyle öyle yavaaaş yavaaaşş kaplumbağa hızında çıkarız artık basamakları şu süpürgeden bi tane de bana lazım kaydirigubbakcemile3he birde zaten biri kucağında biri karnında sakın bişey yapmaya kalkma çok kızarım.ben getirirm gelirken

Son düzenleme:
diş macunu değiştirdinizmi bu aralar şekercim
bana mesela signal macunun her türlüsü aft yapar nedendir bilmem bunu çözdüüm anda vedalaştım signalle
maşallah bi numero yok bu aralar yaşasın colgate

geçmişe biraz göz gezdirdimde komik yaa güldüm hahahhhahh

yok canım bisde colgate kullanıyos bizde
aman geçer yarına daha iyi olur umarım

geçmişte neye güldün bebek yerimseniben

kız bu göbek neler neler gördü mertin doğum gününden önce çıktım cam sildim kapıları dolapları sildim kiloraklarda boğuldum halıların hepsini yaladım yuttum akannehir meğer hamileymişim ohaoldumsmile alıştı benim göbek anlıycağın bu veletle ev temiz kalmıyor ki mecbur yapıyom bende oturmak yok yola devam

canım arkadaşım çok sefiyomm seni olumunekankayizsmile yaparık burda kııı beraber hem birazcık sana sürünürümde hamaratlık bulaşır şu mutfak işini sevmem lazım yemek yapmak bana eziyet:sinifsinif:

bu arada ben kaçıyom benim velet uyudu zorlada olsa bende yatayım iyi uykular kasım anaları by

bugün öğlen hiç uyumadı mert nerden buluyo bu enerji yi bilmem ne yemek yiyor adam alıllı nede öğlen uykusu var pilli bebek gibi muberek şarj oluyor tam gaz yaramazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…