- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.821
mmf cok hos bır yazı canım
gecen yıl abım gondermıstı bunu bana cıktısını alıp esımın ajandasının arasına koymustum etkılı oluyor
gunaydınnnn
bız de cok hareketlı bır aksam gecırdık
gya kocısle ve oglusla yemege gıttık ama yemek mı bızı yedı bız mı yemegı yedık anlamadım
zıra sandalye uzerınde elınde catalla sarkı soylemek mı ararsınız,
porselen tabagı kırma gırısımıyle kasıgı sıddetle vurmak mı ararsınız,
bardaklardakı suyla oynama ve uzerıne dokme gırısmımı ararsınız hepsıde vardı saolsun oglum sayesınde
esımle karsılıklı yemek yıyemedık
sırayla bır o bır ben
anladık kı bır sure dısarıda oyle sakın yemek mumkun degıl evımızın yolunu tuttuk
ama restaurantta bır bayan ck yaramaz bır cocuk bu dedı cok bozuldum
uslu olması ıcın otorıte mı kurmalıyım yanı
neyse eve geldık oglusu yıkayıp aslında bır nevı bız yıkandık sayılır uyutma cabalarıyla en son saatın 1 oldugunu hatırlıyorum
sonuc yorgun ve uykusuzum
Iyi geceler milletttttttttt,valla okudum gecmisi aklimdakileri hemen siraliycam.
asortik halletmisin misafirini kuzum,obahsettigin cocuk ayni deniz.gittigim yerde iki dakka oturamiyorum bende.
zeyna kafa siz her nekadar benle ilgilenmesenizde cok gecmis olsun aftiniza,benle ilgilenseydiniz karbonatla silin damaginizi diyciktim ama artik demem...
mmf nasil uctun yavrum valla Allah korumus seni bi sadaka filan ver kirilmamis neyseki bi tarafin.
yaaa vallahi unutuyorum ben herseyi nolur darilmayin bu kadar hatirladim.
snrra yemek ye kaldir dizi izle derken bu vakti buldu vallahi cok yorgunum cooook..opyorum milletiiii.
DiLokscum gitmiş.Güle güle gitsin iyi haberlerini bekliyoruz bebeişle ilgili.
Yasmin yoksa yoksa biz kardeşmiyizzzzzzz?Benim annemin adı da elif.Ben de çok severim ama abim koydu kızına elif ismini.
Olabilir.En kısa zamanda saç tellerini bekliyorum.DNA testi yaptıralım:)))
ben de sütümü içtim..çok uykum var..yatıyorum kızlar..
yarın mersine gidiyorum..1 ay kadar yokum..hepinizi çok seviyorum..bir ara girebilirsem size yazarım..
iyigeceleer kızlar..hepinize mucckks
Iyi geceler milletttttttttt,valla okudum gecmisi aklimdakileri hemen siraliycam.
mucize bebisine cok gecmis olsun canim..
asortik halletmisin misafirini kuzum,obahsettigin cocuk ayni deniz.gittigim yerde iki dakka oturamiyorum bende.
zeyna kafa siz her nekadar benle ilgilenmesenizde cok gecmis olsun aftiniza,benle ilgilenseydiniz karbonatla silin damaginizi diyciktim ama artik demem...
mmf nasil uctun yavrum valla Allah korumus seni bi sadaka filan ver kirilmamis neyseki bi tarafin.
yaaa vallahi unutuyorum ben herseyi nolur darilmayin bu kadar hatirladim.
bugun kocis biz uyurken geldi iki saat kalmis iste toplantidaydi bitince hemen gelmis,deniz uyaninca aldi onu ikisi kahfalti yaptilar bende iki saat daha uyudum.hava yine buz gibi -15 derece cikmayalim disariya dedik giydik esofmanlarimizi oturduk somine basinda.tontisi uyutunca ben ust katlari temizledim (minik ve derin sevgiler size :) ) sildim supurdum ovdum herseyi yaptim iste.kocayi evde buulunca ilk aklima temizlik geliyor benim o oglanla dururken.
snrra yemek ye kaldir dizi izle derken bu vakti buldu vallahi cok yorgunum cooook..opyorum milletiiii.
gunaydınnnn
bız de cok hareketlı bır aksam gecırdık
gya kocısle ve oglusla yemege gıttık ama yemek mı bızı yedı bız mı yemegı yedık anlamadım
zıra sandalye uzerınde elınde catalla sarkı soylemek mı ararsınız,
porselen tabagı kırma gırısımıyle kasıgı sıddetle vurmak mı ararsınız,
bardaklardakı suyla oynama ve uzerıne dokme gırısmımı ararsınız hepsıde vardı saolsun oglum sayesınde
esımle karsılıklı yemek yıyemedık
sırayla bır o bır ben
anladık kı bır sure dısarıda oyle sakın yemek mumkun degıl evımızın yolunu tuttuk
ama restaurantta bır bayan ck yaramaz bır cocuk bu dedı cok bozuldum
uslu olması ıcın otorıte mı kurmalıyım yanı
neyse eve geldık oglusu yıkayıp aslında bır nevı bız yıkandık sayılır uyutma cabalarıyla en son saatın 1 oldugunu hatırlıyorum
sonuc yorgun ve uykusuzum
günaydın güzeller..
tükkanı açıyuommm...
öncelikle mucizecim betül bebişe çokkk geçmiş olsun..allah acil şifalar versin canımm..
benden bugün hiç bişi yok valla..dün erken çıktım..gittim bakıcımız lahana sarması yapıyormuş ona yardım ettim, sonra yedik , içtik, akşam aşk ve cezayı izledik... yattık uyuduk geldikkk...ne kadr tek düze bi hayat olmuşşşş :))))
eylülün azıları çoğalmış ama bi türlü ağzını açmıyoki sayayımmm :))
Günaydın canlar.Biraz uyuduk bu gece.11 de yattı tontiş.Gece 1,30 gibi kalktı yat oğlum saat kaç dedim, yattı.Yatış o yatış sabah 8,30 gibi uyandı şükür...
Kalimerom ben Anılla yemeğe çıkmak istemiyorum.Sizin başınıza gelenler bizede geldi.Çok bunaltıyo.Rezil rüsva ediyo..
günaydın hatunlar
uykusuzum yaaauw
akşamdan tembihledim kocamı saati duy çocuğa kalk diye gece 3.5 da bi uyandım aman bir sıcaklık anladım tabii noolduğunu musluklar açılmış ıyyk bi fırladım çamaşır falan aldım başucumdan pijama aldım tam çıkıyorum odadan kocam uyku sersemi sen yat ben kalkarım yok yaa lavaboya gidiyorum diyorum yok yok sen yat ben giderim diyo sabahhiç sesimi çıkarmadım ama için için çok güldüm sanırım hatırlamıyo neyseki
sabahta çocuğaa kalktı ama o kadar bıdı bıdı yaptılarki baba oğul hem memo hemde beni diktiler ayağa yok dedim bana uyku yasak en iyisikalkayım çayı koyayım
öğleden öncede bankaya gitmem gerek yatırımhesabı açtırmıştım telde unuttum gitti gidip sözleşme imzalamam gerekiyo-muş dün aradılar etekleri tutuşmuş nerdesiniz diye
dilokscum hayırlı yolculuklar güle güle git annene kavuşl tatlşım özletme kendini uğramaya çalış mutlaka bizi merakta bırakma sakın
yaa kızlar gülermisin ağlarmısın
geçen gün eşimin kuzeni hamiler 3.ye yazmıştımya
yazın bu kaynatasıyla çok problemler yaşadı tam bi çirkefti herif kızı mahfetti sinir hastası yaptı sinir ilaçları kullanmaya başladı kızcağız neyse adam ramazan bayramından sonra öldü gitti
şimdi hamileya kasım geliyo diyolarmış görümceleri kaynanası duyunca çıldırdım ki kuzen napsın zavallı büyük kızının adıda ölen görümcesinin adı oldu dedim sülalenin ölülerinin isimlerini benmi yaşatıcam desin hayret bişey yaa hadi sevdiği biri olsa neyse diicem kalın kafalı zır cahiller bi çocuğun isim hakkı anneye aittir bence
fatihinde bir ismi kaynatamın adı ben çok severdim kaynatamı seve seve taktım ama klullanmıyorum gönülleri olsun dedim bide ama bunda hatır gönül kalmamış adamdan nefret ediyo kız napıcak bilmem inşallah gene kızı olsun demek geliyo içimden hayırlısı valla
ben de buyuklerın ısımlerının konulmasını anlayamıyorum
yanı ısmı konulunca saygı gostergesı mı oluyor
ben hıc boyle bır sey dusunmedım esım de teklıf etmedı hos etseydı de kabul etmezdım asla
bır de olen bırının ısmını yenı dogan bırınde yasatmaya calısmanın mantıgı ne bılmıyorum
bana gore sacma
bizim bi arkadaşın 3 çocuğu var..2 kız 1 oğlan
ilk kızı kayınvalidesinin adı..
2. erkek kayınbabasının adı.
3. kızı kendi annesinin adını koymak istemiş..kocası senin annenin adı güzel değil demişş...klava:
maytap çok güzel ve doğru bi yazı canım..emeğine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?