2008 Kasım Anneleri

zeyna evet canım hamsı yıyecekler
babam oglenden gıttı aldı hamsı ve ozel sıparıs levrek
ben asla yıyemem

yagmur gecmıs olsun canım
cehalet dıyorum baska acıklaması yok

cıtos bayılırım canım kesme makarnaya
annemler mınık kare muska seklınde de kesıyorlar muthıs oluyor
tavısye ederım

ayyy taciz dedinizde..bende yaşamıştım ..
muğlada bigün işe gidiyomm..tam okulun kapısına geldim..adamın biri koşaraktan geldi şap diye popoma vurdu...ama ben şokkk..ne olduğumu bilemedimm..hemen kendimi topladımm..başladım peşinden koşmaya..yakalayıp dövecemm..o sırada okulun bahçesinde oturan yaşlı bi memurumuz vardı..bana bağırıyoo kızım bırak peşini deli o deli diye ama duyan kimm..adamı yakılayıp dövecem aama nerdeeee ..yakalayamadımm..gittii deliii :)))

Ayyyyyy bana öyle bi dokunan olsa kesin bayilirim..

minigim onu annemlerde yaptiriyor süper oluyor dimi?birde corbasini yapiyorlar üf canim cekti.

zeynam can boğazdan gelir tabiri senin canın için sölenmiş gibi ya da senin gibi zayıfcana
hatunlar için ama benim vermem gereken bi 8 kg daha var

ya var ya bu turkcell kadar şerefsiz bi şirket yok yaa abi 68 tl lik konuşmuşum
bi fatura göndermişler olmaz böle bişe dersiniz yaaa yuhh diyorum valla

Ayyyyyy bana öyle bi dokunan olsa kesin bayilirim..

minigim onu annemlerde yaptiriyor süper oluyor dimi?birde corbasini yapiyorlar üf canim cekti.

evet canım her turlusune bayılırım
benım teyzem kendısı yapıyor ankarada komsularıyla bırlıkte
kıslık bıze gonderıyor oglusum bıle bayılıyor

Ben de 24-25 yaşlarındaydım.Kış olduğu için iş dönüşü hava kararmıştı.Ankaranın soğuğunda sokaklarda kimse yok, otobüsten indim eve doğru yürüyodum.Birilerinin takip ettiğini farkedip cep tel.ime sarıldım , babamı ararken omzuma birisi dokundu.Bir elinde kırmızı tülot, diğer elinde bişeyi vardı.ığrençti ve üstelik 17-18 yaşlarında bir çocuktu.Bana bağırma öldürürm dedi.Ara sokağa geçmemi istedi.Bende babam gelmek üzeredir, git kurtar kendini, az sonra ölebilirsin dedim.Israr etti.Zaman kazanmak için dertlerimi saymaya başladım.Zaten iyi değilim bi de seninle uğraşmayım filan dedim.Birara birini görüm imdat dedim.Ama dönüp bakmadı şerro.Babamın arabasını gördüm sonra.Tel.açık olduğu için hemen duyup gelmiş.Çocuk kaçtı gitti ama bir hafta aradık babamla, bulamadık.O yoldan bidaha yalnız geçmedim...

menüde mercimek çorbası,kuru,pilav,salata,turşu var daha ne olsun yemek işimi de hallettim
lokum kalksın bi de evi elden geçireyim tamam

evet miniğim uzun zaman arkamdan biri gelipte vuracak hissiyle yaşadımm...ama en çok da tutamadım ya ona üzülmüştümm..eğer ben onu bi tutsaydımmm...
gören abi de deli kzım o uyma sen ona diye teselli etmişti..ama gerçekten akli dengesi yerinde değilmiş..öyle bi kaç kişiyede yapınca akıl hastanesine göndermişlerdi en sonnn

ya var ya bu turkcell kadar şerefsiz bi şirket yok yaa abi 68 tl lik konuşmuşum
bi fatura göndermişler olmaz böle bişe dersiniz yaaa yuhh diyorum valla

Oooooooooo dehşete düştümmmmmmmm..Çok fena yasminim ya..Postravmatik stres yaratır bu adamda..Ucuz kurrtulmuşsun.

çilek kafa yanlış yok vergiydi algıydı zart zurt bi de ben bi paket var ona abone oldum eskiden limon du adı şimdi ne bilmiom
89 tl ye turkcel 5000 dk diğer yönler 1000 dk ödüyorum sözde bu kampanyada
neyse işte ben dediğim gibi toplamda 89 tl lik bile konuşmamışken adam bana 108 tl lik fatura göndermiş yaa zaten o kadar dakikayı aşma gibi bi şansımda yok aştım desem neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…