2008 Kasım Anneleri

Kalimerom sen neden?Görümcek ve kayınanne mi?

baska ne olabılır kı
bu yılımı zehır ettıler
tıksınıyorum artık hepsınden
normalde ınsanlar ıcın bu kadar sert agır konusmalar yapmazdım ama artık dayanamıyorum
sınır sıstemım oynadı kendımı tanıyamaz oldum
tıksınılecek ınsanlar gercekten
nasıl boyle ınsanların ıcıne dustum ben anlamıyorum
sanırım hayatımın hatasını yaptım

kalimerocum giderayak naptı gene bide gittiği yere bakk davranışlarına bak gene diicem bu ne perhiz kardeşim ne istersin neden uğraşırsın
hayatımın hatası deme kalimerocum bak kocan anlattığına göre çok iyi bi insan ve senin yanında diğerlerini salla gitsin
sallayamıyosun tabii ama sallamaya çalış en azından

günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun,allah bu güzel gecede dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:

çok güzel bir akşam geçirdim yemeğimizi yedik hava çok güzeldi dışarı çıktık yürüyüş yaptık kocişim,oğlum ve ben çok iyi geldi döndük eve saat 23.00e kadar falan oğluşumla oynadık oda çok mutlu oldu bende sonra yatırdım onu biraz ders çalıştım bende yattım aralarda uyandım ama gökgürültüsünden aynen gülizin dediği yağmur bizde gece yağdı şimdi biraz daha sakin yavrum hiç uyanmadı sabaha kadar sabah 8de kalktı yanıma yatırdım biraz oynaştık,çok mutlu uyandım oğlumla da keyif yaptım çok güzel oldu ama sonra babasına bırakıp çıkmak zorunda kaldım kucağıma gelmek için ellerini gel gel yapışı, arkamdan dudaklarını büzüşünü unutamıyorum yaa geldiğimden beri ağlıyorum gözümden akan yaşlara engel olamıyorum neden bırakıyorum oğlumu neden bırakmak zorundayım annesini en çok istediği zamanda neden yanında değilim kahroluyoum mafoldumben sabahları geç uyanıyordu yatağında öpüp gidiyordum bu kadar zor olmuyordu ama iki gündür erken kalkıyor arkamdan gözyaşlarını dökerken bitiyorum ben içim çok acıyor kızlar birtek ben mi böyleyim anlamıyorum ama dayanamıyorum mafoldumben

kaldıramıyorum yaptıklarını
zerresını haketmıs olsam anlayacagım ama tek sucum ogullarıyla evlı olmak,

yabancıyım koylulerı degılım
tek egıtımlıyım aılelerınde kı ne gorumcekler ne de eltılerımın egıtımı yok
benım ıcın dıploma onemlı degıl bu kadar zamandır bır tanesı de mı kendını yetıstırmez mantıklı davranamaz yaa
calısıyorum, ekononık ozgurlugum elımde cocuklarına muhtac degılım
arkamda aılem var benı ezmeye calısma gırısımlerınde mudahale eden
boynuma tasma takıp gel buraya dedıklerınde gelmıyor gıt dedıklerınde gıtmıyorum
ve en onemlısı ogullarının layıkı degılım onlara gore

ıste onların gozundekı sucum bu benım

ve ben dayanamıyorum artık
pskolojık sıddet goruyorum resmen
artık dengem bozuldu sanırım profesyonel destek almam lazım mafoldumben

esıme de kızgınım
bu kadar acı cektıgımı goruyor
ama bana hak vermesı yetmıyor demek kı
bırseyler yapması lazım bana gore
yapamıyorsa da benım hergunumu bu sekılde zehır gecırtmeye hakkı yok
huzurum kalmadı mafoldumben

Kalimerom sallama yavrum ya.Bak bişi diyim mi?Kocam senin ki gibi olsaydı onları hiç sallamazdım.Asıl olan kocandır, sana nasıl davrandığı, değer verip vermediğidir.Ben bunu yaşadım , gördüm.Kocan seni çok seviyo, önem veriyo.Ben ne kaynanama yaranabildim ne kocama.Diplomaya gelince ben bi anlatsam hayretler içinde kalırsınız.Bahsedip sıkkın canımı daha da üzmek istemiyorum.Yalnızca şunu bil, şanslısın....

günaydın kızlar...
miniğim çok üzüldüm canım ya..allah sabır ve dayanma gücü versin..şu mubarek günde eşinin ailesinede hidayet eylesin inşallah..
yasminim çok geçmiş olsun canım..bakımını biran önce yaptır..
meleğim benim kuzuda sabahları erken kalkmaya başladı..evden çıkacağımı anlıyor artık..öyle bir feryatla ağlıyorki dayanmak çok zor..bende senin gibiyim.evden iki gözüm iki çeşme çıktığım çok oluyor..ama yapacak bişey yok malesef..onların geleceği için çabalıyoruz..gönül isterdiki çalışmayalım hep onların yanında olalım..ama malesef(((

size yazdıktan sonra arkadaş girdi içeri tabi gözleri yaşlı gördü hayrola hocam noldu dedi ona anlatırken bir boşaldım bağıra bağıra ağladım resmen yazık bütün arkadaşlar başıma toplandı müdürümüz korktu hepsi sakinleştirmeye çalıştılar su-kolonya falan biraz rahatladım tabi ama hala oğlum aklımda aksi gibi arayamıyorum da eşimin telefonu da benim çantada kalmış ev telefonu da yok öğlene kadar beklicez mecbur ay saat 12de yine toplantı var ama benim bugün hiç bişey yapasım yok yaa hala içimdeki acıyı dindiremiyorum mafoldumben

miniğim seni de üzmüşler kıyamam yaa bence tamamen çekememezlik var hiç sallama boşver kocan iyiyse gerisi teferruattır tmm bir ömür geçecek kolay değil kocanın hatrına görşüyorsun ama kocanda görsün yapılanları gerekirse görüşme yaa her seferinde böyle üzülüp duracağına

maytabım senin kocan naptı bakiim klava:

saolun kızlar
aslında anlatmayacaktım bu sorunlar en az benım kadar sızı de sıktı farkındayım
ama dayanamadım ıste aıleme anlatamam

esımın cabalarını yetersız buluyorum nedense
karar verdım destek alıcam bu konuda

normalde öyle düşünüyorum hilalim ama bazen mantığım asla kabul etmiyor bunu şuan olduğu gibi onların geleceği için çalışalım derken bana ihtiyacı olduğu zamanlarda onu yalnız bıraktım annesine hasret kaldı yavrum

bende anneme hasret büyüdüm annem beni 40 günlükken bırakmış bazı günler anneme derdimki anne sen ne zaman emekli olacaksın biz ne zaman seninle başbaşa kahvaltı yapacağız en büyük özlemimdi çünkü oda sen lisetyi bitirince bende emekli olacağım derdi kendimce hesaplar yapardım annemler yapacağımız kahvaltının hayallerini kurardık ama nldu annem söz verdiği gibi ben liseyi bitirincce emekli oldu ama artık be küçük kız değildim genç kızdım annemle kahvaltı yapmak yerine arkadaşlarımla gezip tozmayı tercih ediyordum bu sefer annem beni bekliyordu evde

annemi çok severim ama aramızda hep bir soğukluk olmuştur en azından kendi adıma konuşayım ananem kadar sıcak olamadım ona karşı hatta gizli gizi kin duydum beni bıraktığı için şimdi aynı şeyleri oğlumun düşünmesinden çok korkuyorum mafoldumben

ben evden her gidişimde oğlumun içinden bişeyler koptuğunu düşünüyorm bana karşı mafoldumben

bazen keşke benim çocuğumda babasına düşkün olsaydı benden daha çok diyorum o zaman belki bu kadar üzülmezdim mafoldumben off başıma ağrılar girdi bugün dertliler kulübü oldu burası mafoldumben

miniğim vala çok iyi olur profesyonel destek alman iyi biri olursa inanılmaz rahatlarsın kendine ve çevrene zarar vermezsin ben geçen sene yine bu oğlumdan ayrılık sendromları yüünden düşünmüştüm ama maddi olarak fazla gelecekti o yüzden gitmedim ama keşke gitseymişim diyorum çünkü hala bişey değişmemiş demekki mafoldumben

bazen bana çalışma evde çocğuna bak demediği için aşkım çalışman lazım dediği için kocamdan bile nefret ediyorum
allahım bu mübarek günün hürmetine ay kendimden geçtim kocam devlete atansın bu sene lütfen,çünkü bana söz verdi kendi atanırsa ben atanamazsam ben çalışmayacağım bir sene evde oğlumla olacağım lütfen allahım yaa artık kendimden çok onun atanmasını istiyorum :Saruboceq:

:çok üzgünüm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…