- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.101
neden sinirlisin miniğimmm
Kalimerom sen neden?Görümcek ve kayınanne mi?
günaydın kızlar...
miniğim çok üzüldüm canım ya..allah sabır ve dayanma gücü versin..şu mubarek günde eşinin ailesinede hidayet eylesin inşallah..
yasminim çok geçmiş olsun canım..bakımını biran önce yaptır..
meleğim benim kuzuda sabahları erken kalkmaya başladı..evden çıkacağımı anlıyor artık..öyle bir feryatla ağlıyorki dayanmak çok zor..bende senin gibiyim.evden iki gözüm iki çeşme çıktığım çok oluyor..ama yapacak bişey yok malesef..onların geleceği için çabalıyoruz..gönül isterdiki çalışmayalım hep onların yanında olalım..ama malesef(((
normalde öyle düşünüyorum hilalim ama bazen mantığım asla kabul etmiyor bunu şuan olduğu gibi onların geleceği için çalışalım derken bana ihtiyacı olduğu zamanlarda onu yalnız bıraktım annesine hasret kaldı yavrum
bende anneme hasret büyüdüm annem beni 40 günlükken bırakmış bazı günler anneme derdimki anne sen ne zaman emekli olacaksın biz ne zaman seninle başbaşa kahvaltı yapacağız en büyük özlemimdi çünkü oda sen lisetyi bitirince bende emekli olacağım derdi kendimce hesaplar yapardım annemler yapacağımız kahvaltının hayallerini kurardık ama nldu annem söz verdiği gibi ben liseyi bitirincce emekli oldu ama artık be küçük kız değildim genç kızdım annemle kahvaltı yapmak yerine arkadaşlarımla gezip tozmayı tercih ediyordum bu sefer annem beni bekliyordu evde
annemi çok severim ama aramızda hep bir soğukluk olmuştur en azından kendi adıma konuşayım ananem kadar sıcak olamadım ona karşı hatta gizli gizi kin duydum beni bıraktığı için şimdi aynı şeyleri oğlumun düşünmesinden çok korkuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?