- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.141
geçmiş olsun yasmincim dişçini değiştir bence 20lik dişler sadece uyuşturmayla çekilmiyo bildiğimkadarıyla bi operasyon gerektiriyo
eşimin kuzeni hastanede çektirdi anestezi altında oldu
sizin her çarşamba kaynanaya gitme günümü cicim ya nie ki
yaprak dökmü var die mi:)yoksa sizde tv mi yokkaydirigubbakcemile3
çok zor canım çokkkk...ama ne yapacaz alışacaz bu duruma karşılıklı..sonuçta onlara daha iyi bi gelecek hazırlamak için çalışıyoz...bide akşama yanında durmuşsun hiç ilgilenmemişsin..hiç anlamı yok. önemli olan kaliteli zamn geçirmekmişş..bizde akşamları ve hafta sonları..ne yapalımm bu kadrla yetinmek zorundayız..aynen canım aynen bende sürekli onun kalbinde açtığım yaraları düşünüp kahroluyorum evdeyken o kadar güzel saçlarımı okşaması, öpmesi varki yanında olduğum için teşekkür ediyor bana sanki ona ogüveni tam vermişken yine bırakıp gidiyorum o küçücük dünyasında ne düşünüyor ne yaşıyor bilmiyorum ama ben kahroluyorum ona bunu yaşattığım için
neden annem yok yanımda diye sorgulamıyor mudur acaba içinden geçrimiyor mudur beni bıraktı yine diye
off bugün hiç bir teselli avutmuyor beni mafoldumben
geçmiş olsun yasminimmSağolun canlar.Benim alttakiler yarım canım.Hastanede çektirmedim hiç.Çene cerrahı çekmeliymiş.Kanser tedavisinde filan ilerde kullanılabilirmiş.Bir tanesinin damızlık bıraksam mı?Ağrıyan köpek dişim.Baktım sabah yandan çürümüş.Dişlerim de çok sık.Nasıl tedavi edecekler bilemiyorum.Ama uykularım bölünüyo artık.Gitmeliyim doktora((
şakaydı lavişim hiç öle gezermiyim ben sabaha bile bırakmam adet sonralarını bile 1 saat geciktirmem çünkü günahmaytabım seni gidi senialsanaalsanasmile
ayıp lo gezilir ni öylee
beyazmeleğim ya bende öyleyim canım be hep aynıyız üzülme sabah bende göremedim kuzumu(
şimdi de uyumuş yine göremicem yaaaaa
artık nerelerinden öpecem onları bilemedim doğrusu :roflol:günaydın ;
minikcim hayırdır ne oldu yine ,yine ne yaptılar da sinirlendin böyle ,
maytap seni doğru yola sürükleyen bu insanları anlından öpmen lazım :)))
bende kahvaltımı yaptım ,melisi uyuttum ,cigaramı içtim ,sizin yanınıza geldim..
Zeynam bizi de görmüyolar.Diş dedik, koca dedik , uyku dedik((((((
nereye yavrum ,gel bakim şöle aklinialirimsmile
maytap hanım maytap hanım
sizde bana bi selam demediniz
tavuğunuza kışt mı dedim boshayallersmile
ben hepinizi gördüm ama sabah sabah şamar oğlanına döndüm sayenizdeee hıhhhh küstümişte
Tatlı tatlı yemenin acı acı ....olur.Yapmasaydın tontişim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?