- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.121
Beyazmeleğim üzülme ya..Alışacaklar.Hayat maalesef acımasız.Bize düşen uyum sağlamak(
tam bir sene oldu ben çalışmaya başlayalı geçen sene 14 şubatta başladım çalışmaya hayatımın en kara günydü heralde oğlum küçücüktü 3 aylıktı savunmasızdı ve tam bir sene geçti o alıştımı bilmiyorum ama ben alışamadım hala, o dediğin acımasız hayata ben uyum sağlayamadım bilmiyorum kaç yıl sonra uyum sağlayacağım mafoldumben
pufff mutfak camının kanadı elimde kaldı bu ne yaaaa bu aralar herşey üstüme geliyo yaa sabır
noolcak şimdi biyerimi kırıldı acaba hiçte anlamam nasılsa tetikteydim de ayağıma falan düşüp kırılmadı tek elimkolda olduğundan indirdim koydumkenara
Bacım bu aralar abdestsiz mi dolaşıyon ne:roflol:
Ben bıraktığımda 3,5 aylıktı.Ağlaya ağlaya geldim işyerine..Ama alıştım.Sende alışırsın yavrum ya.Ya onun isteklerine yok deyip yanında oturacaksın yada ondan ayrı ona güzel bir gelecek hazırlayacaksın.yAPACAK HİÇBİŞİ YOK...
Bacım bu aralar abdestsiz mi dolaşıyon ne:roflol:
ay hiç güleceğim yoktu yaso gene güldürmeyi başardın beni :roflol:
mmf banyoya gitti heralde gusül abdesti almaya :roflol:
hee neyse saçlarımı kurtuuumn geldim iyiki hatırlattınız ha 1 haftadır abdessiz basıyomuşum meğer yerelaelaelaelaelaeondan oluyomuş bunnar
lmaz: Hımmm olmaz böyle...
miniğim allah sabır versin canımm..gerçekten çok zor..kaynanayla falan uğraşmak..aynı dertleri bende yaşadımm..halada ara ara yaşıyorumm..bende hiç kimseden nefret edeceğimi düşünmezdim ama ilk defa bu duyguyu kayınvalideme karşı hissettim....ben uzkta olduğum için yılda 15 gün eşim için dayanacağım diye kendimi teseellli ettim hep...ama seninkinin gidecek bi yeride yok gibi..eşinin buna bi çözüm bulması lazımm..ama senin eşin bence zaten bi çözüm bulacaktır..biraz zaman ver canımm..eminim oda düşünüyordurr..baska ne olabılır kı
bu yılımı zehır ettıler
tıksınıyorum artık hepsınden
normalde ınsanlar ıcın bu kadar sert agır konusmalar yapmazdım ama artık dayanamıyorum
sınır sıstemım oynadı kendımı tanıyamaz oldum
tıksınılecek ınsanlar gercekten
nasıl boyle ınsanların ıcıne dustum ben anlamıyorum
sanırım hayatımın hatasını yaptım
ayyyy meleğim yaramı deştin canımmm..aynı bende sendenimm..sabahları uyanmasın diye hep dua ediyorumm..öğlenleri ağlamasın diye eve gitmiyorumm..bugün param olsun..1 dk durmam burada..bebişimle geçirim zamanımı..düşünsene bebkken çocuğu nasıl yoğurursan öyle gidermiş derler..ne yoğurması ya..çocuğun yüzünü akşamdan akşama görüyomm..onuda çocuğu yoğuram diyemi uğraşayımm..akşam eve gidincee çocuk yakamdan düşmüyo..bırakıp gidecem diye..otrurken bile gelip mutlaka ya babasının kucağında yada benim kucakta...kim bilir o küçücük kalbinde o neler yaşıyoo...canım yaa..günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun,allah bu güzel gecede dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
çok güzel bir akşam geçirdim yemeğimizi yedik hava çok güzeldi dışarı çıktık yürüyüş yaptık kocişim,oğlum ve ben çok iyi geldi döndük eve saat 23.00e kadar falan oğluşumla oynadık oda çok mutlu oldu bende sonra yatırdım onu biraz ders çalıştım bende yattım aralarda uyandım ama gökgürültüsünden aynen gülizin dediği yağmur bizde gece yağdı şimdi biraz daha sakin yavrum hiç uyanmadı sabaha kadar sabah 8de kalktı yanıma yatırdım biraz oynaştık,çok mutlu uyandım oğlumla da keyif yaptım çok güzel oldu ama sonra babasına bırakıp çıkmak zorunda kaldım kucağıma gelmek için ellerini gel gel yapışı, arkamdan dudaklarını büzüşünü unutamıyorum yaa geldiğimden beri ağlıyorum gözümden akan yaşlara engel olamıyorum neden bırakıyorum oğlumu neden bırakmak zorundayım annesini en çok istediği zamanda neden yanında değilim kahroluyoum mafoldumben sabahları geç uyanıyordu yatağında öpüp gidiyordum bu kadar zor olmuyordu ama iki gündür erken kalkıyor arkamdan gözyaşlarını dökerken bitiyorum ben içim çok acıyor kızlar birtek ben mi böyleyim anlamıyorum ama dayanamıyorum mafoldumben
yaa maytab görüyon mu seni ne büyük bir dertten kurtardık biz olmasak napacaktın sen bayanssulusmile
ayyyy meleğim yaramı deştin canımmm..aynı bende sendenimm..sabahları uyanmasın diye hep dua ediyorumm..öğlenleri ağlamasın diye eve gitmiyorumm..bugün param olsun..1 dk durmam burada..bebişimle geçirim zamanımı..düşünsene bebkken çocuğu nasıl yoğurursan öyle gidermiş derler..ne yoğurması ya..çocuğun yüzünü akşamdan akşama görüyomm..onuda çocuğu yoğuram diyemi uğraşayımm..akşam eve gidincee çocuk yakamdan düşmüyo..bırakıp gidecem diye..otrurken bile gelip mutlaka ya babasının kucağında yada benim kucakta...kim bilir o küçücük kalbinde o neler yaşıyoo...canım yaa..
kendimi düşünüyomda ben ilkokuldayken annem 15 günlüğüne izmire ablamların yanına gitmiştide..günlerce ağlamıştımm..uzun zamande küsmüştüm anneme..beni bıraktı gitti diyee...ben 15 güne dayanamamıştımm..ama benim kuzum hep buna dayanmak zorunda kalacakk..çok zor çokkkk çalışan anne olmakk...
oradanda artıkın lavaboya falan döker oraları hallederim
buhar makinasına gelince ben hep 3-4 damla limon damlatıyorum zaten
limon tuzunuda eritip dökebilsin içine ya da kaynat bi suyu içine dök ama
sıcaklık zarar verir mi bilemem orasını
kriko buzdolabı kilidini nerden bulacam peki
Kızlar gözlerim kapanıyo.Bu dişleri ne yapacam yawww.Dişci diyecekki 20liği çekeyim.Ayyy en son diş çektirdiğimde karşı tarafa geçiyodum az daha((
teşekkür tatlım bilgi için eşime söleyim alsın bugün buzdolabı kilitleri her yarde var tatlım tansaş kipa migros bunların bebek kısımlarında ben görüyorum çoğu zaman hatta chicco nun bebek emliyet setleri var hepsi var içinde kapı için çekmece için dolap için priz için bide camlar içi 55 tl di sanırım içinde çeşitleri vardı ama diğer markalarda var ben lazım oldukça aldım çeşitli markalardan en çok priz ve dolaplar çok işimi gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?