2008 Kasım Anneleri

ıspanağı küçük tencere yaptım pişti..kerem güzelce yedi ıspanak ama kaan yemedi yine yaa ne vereceğim benn..
sanırım birde kızartma yapacağım bir onu gözü kapalı yiyor tontiş..

kızlar bende geçen toz zencefil aldım baharat alırken dnemeye..bal limon ve onu karıştırsam olurmuki siz nasıl veriyorsunuz zencefili..

yasmınım balı beyaz peynırle beraber versene.balın keskın tadını alır bıraz.belkı sever oyle...kasıgın once peynır ardından hemen azcık bal.ya da ıhlamur kaynat onun ıcıne koy.ya da bal kabagı haşla balla tadlandır cnm.

meleğim iste tabi ya kuzunun bir derdi olmas ağlamazdı heralde hergün kalıyor sensiz sonuçta..
yağmurcum canın sıkkınmış çabuk geçer inş. diyet işide kolay gelsin ben diyet yapınca sonrasında daha çok alıyorum sanki..şimdi normal seyrinde gidiyorum ama yine bir iki kilo vermiş olabiim bugün eşofmanım sık sık düşüyordu belimden çekmekten gına geldi..

ıste ıste melegım.belkı bır sıkıntıs vardır yavrunun ne olur ne olmaz.

Canım aaa neden ağlıyomuş, dene bakalım.Kıyamam yavruma(

ooh verirsin tabi yağmurum :)
beyazım yaaa offf kıymam kuşuma ,izin versinler valla yaa bana ne,oğluş ağlıyo,herşeyden önemli onlar

ya zaten çıkışıma 10 dk kaldı diye almadım özel sektör bu 10 dk kaldığına bakmazlar adın izin aldı olur belki yarında lazım olur almam gerekir diye beklliyorum 4 dk kaldı çıkışıma ama içim içimi yiyor işte böyle zamanlarda daha da kahroluyorum yavrumun yanında olamadığım için mafoldumben
annem neden ağladığını çözememmiş sebepsiz ağlıyormuş sanırım beni istiyor

benden sonra kimse gelip gitmemiş ama..
bende kaan beye bugün yemek yediremeyince şimdi kızartma yaptım bir tabak oğluşlarımla afiyetle yedik.. kaan nasıl hımır hımır yiyordu görseniz yararlı hiç bişeyi sevmezmi bu çocuklar yavv..
ama neyseki kerem ıspanakta pırasada güzel yiyor sebzelerlede etlerlede arası iyi kuşumun..
melekler korusuna bakıyorum reklam arasında da börek yapıcam geç oldu ama eşim 10 dan sonra gelecek yemek yiyememiş bugün fırsatı olmamış bende bugünden biraz ıspanak hzırlamıştım yarın börek yapayım diye şimdi yapayımki gelince çayla yesin karnı doysun kocişin.. bak kaanda böreğin içinde ıspanağı yer iyi olur beee..
nese anacım ben buralardayım şimdilik..

benimkinin de çok uykusu geldi aslında ama bu saatte uyursa 2 saat sonra kalkarsa sabaha kadar otururz diye korkuyorum.Bir de yataken muhallebi yediriyorum.onun içinde erken şu anda,henüz acıkmamıştır.yemeden yatırsam acıkıp uyanma şansı da var,süt te içme huyu yok.poff benimki ne zaman bu saatlerde uyumuş olacak acaba

ay fenayım yaa ,zaten hastayım ,
akşam saat 6 da kocam geldi ama melis çok keyifsizdi ,birden bire durup dururken mızmızlanmaya ağlamaya başladı ,hiçbişeyden memnun olmuyodu ,karnı tok ,uykusu yok neye yapıyır derken dişi olduğuna kanaat getirdim çünkü köpek dişleri çıkıyor ,biri yarım olmuş biri daha yeni patlamış ..
kocam dışarı çıkarayım dedi biraz ki asla hayır demez melis çok ta sevinir ama yok o da kar etmedi ,
kocamda ters bişeyler olduğunu anladı dr a götürelim dedi ,yapıcak bişey yok götürelim bari dedim ,
yolda uyudu tabi ,şimdi dr da uyansa çok korkacak zaten dr u sevmiyo ,hepten morali bozulup keyfi kaçacak diye ,ablama gidelim dedik ,aradım çocukları uyutma melis geliyo keyfi yok dedim ok dedi ona gittik ,melis kuzenlerini görünce çok keyiflendi ,hatta azıttı ,meğer çocuğun derdi yalnızlıkmış ,ben yeterince oynuyorum gün içinde ama demekki sıkılıdı benden artık ,
bir günü de böyle atlattık ,yarına allah kerim ..

zeyna gelmiyomu yoksa ,??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…