2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar bugün emzik operasyonumuzun 6.günü hala alışamadık gündüz idare edeiyoruz bi şekilde ama gece çok zor oluyo bu arada emzigi buldum dün bilgisayar odasında bi bavul vardı fermuarı az bişey açık kalmış bizim cadıda onu farketip içine atmış hiç aklıma gelmemişti orası ama azimliyim 5 gün ugraştım vermeyi düşünmüyorum bakalım ne kadar dayanabilicez

kriktos bende öyle diyorum canım 5 gece atlattım verirsem tekrar aynı şeyler yaşanacak inşallah sabredebilirim bulmuyayım diye dua ediyodum resmen bulursam dayanamam belki diye dün gece bekli 50 sefer kalkmama ragmen vermedim alkış bana

23 KASIM tatlım evet allah kısmetse temmuz annesi olucam birdaha

minecim tebrikler canım 5 gece geçmiş sabır tatlım bundan sonra pes deme bence herşey baştan başlamasın

zor olmayacakmı isteyerekmi hamile kaldın kaza ile mi ben cesaret edemem küçük canavarıma bi kardeş yapmaya neyse hayırlısı ile onuda kucagına alırsın inş

allah kolaylık versin bende emmeden ayırmaya çalışıyorum ama başaramadım herkez 2 yaş diye tutdurdu ama emmeye kanıp bişey yemiyo benide bırakmıyo

beyaz melek günaydın bebişin çok tatlı çok geçmiş olsun bebeklerle birlikte annalerde hastalanıyo naparsın analık işte

çok sağol canım, evet aynen bende onunla birlikte hasta oldum resmen hiç dayanamıyorum

benide ailenize dahil edermisiniz ben sizleri çok sevdim

elbette dahil ederiz canımcım ne demek, biz samimi duygularla gelen bizlere yaklaşan herkesle görüşürüz elbette senin bebişin de 27 kasım doğumluymuş heralde benimki 5 kasım doğumlu fırlama bir oğlan işte kaydirigubbakcemile3

:lepi: alkış sana arkadaşım alkisalkisalkisinşallah halledebilirsin zaten artık zararlı öle düşün belki bu ağlamalara daha sabırlı yaklaşabilirsin emzik uzun süre kullanıldığında reflü yapıyor ilerleyen yaşalarda boş birşeyi emiyor mide asit salgılıyor eritmek amaçlı yemek zattedip allah korusun bebeklerimize zararı var inşallah bütün bebekler çabubak bıraksın

silikçim yılbaşı piyangosu oldu bana 2.bebek düşünmüyorduk 4 yaşına gelince düşünüyordum ama kısmet bu zamnmış sağlıklı doğsunda bebeğim herşeyin üstesinden gelirim helede benim gibi problemli bebeğim var ama yinede başaracağım buna inanıyorum
evet tatlım oğlumun adı mert birde yağmur die bir arkadaş var onunda oğlunun adı mertcan mertler 3lendi

ben kemeraltına gidiyorum bebek arabası salıncak lazımlık falan bakıcam hepsini bir arada alamam ama fiyatları hakkında fikrim olsun lazımlık alıncak sanırım laelaelaelaelae

bugün pek kimse ugramıycak sanırım çalışan anneler zor ollmuyomu size ben hep evdeyken başa çıkamıyorum ev işi bebek falan oğlum uyusunda uyuyum diye bekliyorum 4 gözle yorgunluktan

çok teşekkür ederim arkadaşlıgınız için bu arada bende 9 kasım doğumluyum

kirikitos lazımlıga boşa para verme kullanmıyolar zaten benim oğlan direk tuvalete heves ediyo çiş yapmasada her gittigimde bide onu çiş tutmak zorunda kalıyorum bide yapsa içim yanmaz ama nerdeeeee

hadi kolay gelsin sana bebeğim bir bak bakalım nasıl fiyatlar bize de söle benimde fikrim olur en azından İzmir'e geldiğimde uğrarım

bugün pek kimse ugramıycak sanırım çalışan anneler zor ollmuyomu size ben hep evdeyken başa çıkamıyorum ev işi bebek falan oğlum uyusunda uyuyum diye bekliyorum 4 gözle yorgunluktan

hayatım bugün herkes tatil hemen sadece ben çalışıyorum o yüzden pc başında olabiliyorum elbette zor çalışırken çocuk bakmak ama kendi adıma konuşayım ben şanslıyım benim oğluma annem bakıyor sağolsun aynı zamanda yemeğimi falanda yapar, evimi toplar Eymen'in çamaşırlarını yıkar ütüler, bazen bizimkileri de yıkar amaben yapma diyorum çok yoruluyor çünkü onları ben yaparım diyorum
benim de sadece pazartesileri tatil artık o zamana sıkıştırıyorum bende işleri sağolsun kocam çok yardımcı o olmasa mümkün değil yetiştiremezdim zaten

çok teşekkür ederim arkadaşlıgınız için bu arada bende 9 kasım doğumluyum

sende akrepsin yani neyse oğlunu anlaman daha kolay olur diye düşünüyorum eşin de şanslı ikinizin doğum günün birarada kutlar çıkarır
bizde saphira diye bir arkadaş var en güzeli onunki, kendide kızıda 6 kasım doğumlu yani kızı ona doğum günü hediyesi oldu

ay lazımlık olayına gelince benimki geçenlerde yaptı demiştim yaa geçen günde geldi ee-ee diyor tamam oğlum dedim hemen lazımlığı getirdim çıkardım bezini bir ağladı bi ağladı korktu oturmadı oturmak istemedi allah allah neden öle olduki bi kere yaptı bir daha yapar dedim ama yok istemedi ne yapalım zorlama yok biraz daha beklerim arada klozeti de denemek istiyorum tabi ben çünkü bizi orada gördüğü için hep lazımlıktan daha hevesli ona hele de sifon çekmeye bayılıyor kaydirigubbakcemile3 sırf sifon çekmek için kaka yapabilir yani :roflol:

allah kolaylık versin bende emmeden ayırmaya çalışıyorum ama başaramadım herkez 2 yaş diye tutdurdu ama emmeye kanıp bişey yemiyo benide bırakmıyo

sanada allah kolaylık versin canım bizimki beni daha 3 aylıkken bıraktı emmedi ama emzigi bırakmada zorlanıyo yavrum

saol canım arkadaşım içimi rahatlattın bide bu açısı var işin inşallah halledicez kızımada kendimede güveniyorum

hayırdır başlıyomusun tuvalet eğitimine yoksa bende yaza bi deniycem bakalım söyleyemezse 2 yaşından önce zorlamayı düşünmüyorum

kızlar arkadaştan bişey ögrendim bi kullandıgınız ıslak mendilleri aygazda yaksanıza eger yanarsa içinde alkol varmış yanmazsa yokmuş ben gohnsons baby kullanıyorum yandı arkadaş fresh sohp'mu ne kullanıyo o yanmadı

hemen hemen herkezin bebekleri emmeyi kendi bırakmış benimki deli gibi emiyo beyaz melek hakikaten çok şanslısın eşin ve annem sana çok yardımcı ama ben yanlızım kayın validemle falan aynı apartmanda oturuyoruz ama hiç yardımları olmuyo neyse

ben akrebim oğlum yay yanlız hem ben artık doğum günü falan isteme oğluma yaparım yeter

ben zaten ıslak mendilleri durulayıp kullanıyorum bizimkinin cildi fazla hasas

havalar bi düzelsede kendimi dişarı atsam çooooook sıkıldım en azından bahçede otururduk oğlumla oda çok sıkılıyo hem uyku uyumadıgımdan sabah olmamaış gibi geliyo bide bakmışım akşam olmuş herşey çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…