- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.581
kızlar arkadaştan bişey ögrendim bi kullandıgınız ıslak mendilleri aygazda yaksanıza eger yanarsa içinde alkol varmış yanmazsa yokmuş ben gohnsons baby kullanıyorum yandı arkadaş fresh sohp'mu ne kullanıyo o yanmadı
hemen hemen herkezin bebekleri emmeyi kendi bırakmış benimki deli gibi emiyo beyaz melek hakikaten çok şanslısın eşin ve annem sana çok yardımcı ama ben yanlızım kayın validemle falan aynı apartmanda oturuyoruz ama hiç yardımları olmuyo neyse
ben akrebim oğlum yay yanlız hem ben artık doğum günü falan isteme oğluma yaparım yeter
ben zaten ıslak mendilleri durulayıp kullanıyorum bizimkinin cildi fazla hasas
havalar bi düzelsede kendimi dişarı atsam çooooook sıkıldım en azından bahçede otururduk oğlumla oda çok sıkılıyo hem uyku uyumadıgımdan sabah olmamaış gibi geliyo bide bakmışım akşam olmuş herşey çok sıkıcı
kızlar ben haşhaşlı pasta yapmaya gidiyorum isteyen varsa gelsin bide hazır mantı yapayım bare öglen yemegine bugün çok fenayım hep ne yesen diyom ama cumartesi bugün tatil yiyim en iyisi
kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))
silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..
kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))
silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..
gerçekten mi sende basın sözcüsüsün sanırım
eylül166 eğitmen yazısını gördüm ama ne üzerine diye merak ettim yardımın için sag ol
ay eylül öldürürsün sen insanı gülmekten kocan çok şanslı senin yanında insan yaşlanmaz demek beyaz melek cinsel danışma hattı santral sorumlusu he dogru valla
bugün hafta sonu boşver rejimi fıstık gibi hatunlarız gel beraber yiyelim
okusan ev hanımı yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?