- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.641
sağol nazlıcım sağol eylülcüm inşallah benimki sever çok yer kaplıyor amann bide sevmezse yandım ben o zamn allahtan katlanınca incecik oluyor kapı arkasına yada kilere çok rahat sığdırırım ben onu değeine kalır
nazlıcım bizimkide büyük bişi sanırım 20 kilo ya kadar kullanım yazıyo üstünde 3 yaşına kadar rahat kullanır geniş oturağı çünkü
image çalışsa resim koycam ama çalışmıyor başka neresi var bilen bana yazabilir mi?
ya bizimkide her sabah kakasını 11 de yapıyor bide pis beze yapmaz benimki illa altı yeni temizlencek yeni beze sıçılacak malesef arkaarkaya 2 iş çıkartıyor annesine bende o yüzden lazımlık almak istiyorum ama istediğim 75 tl. miş öff çok pahalı bide kullanmazsa anamm yiğit parçalar beni bide külozet e takılan oturaklar var ondan alayım düşünceside var çünkü beni wc de görünce geliyor yanıma kaka diyor belki sever onda yapmayı sifon çekmeyi ve el yıkamayı da seviyor o ayrı tabii
krikitosum çok güzelmiş güle güle kullansınlar abi kardeş.Kaç kiloymuş acaba bu puset,ben de hafif bir araba istiyorum da.Malum otobüse filan binerken zor oluyor,daha doğrusu puseti almam gereken bir yere yalnız gidemiyorum.
bu arada bizim müzikli oturaktan joker de var canım.İnternetten biraz araştırdım da en ucuz orada satılıyor üstelik.49 Tl
günaydın meleğim
ben müthiş bir kahvaltı yaptım kuzumu uyuttum dün temizliğimi yaptım işim yok bugünn
bitek mutfağı süpüreceğim bide eltilerim üst kaltta balkonlarını yıkaın bende öğleden sonra camlarımı yıkıcamdışardan toplam yarım saatlik işim var
sonra kociş ve kuzumla gezmeye gidicezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?