2008 Kasım Anneleri

iyi gecelerrr
olağan temizlik günümü bitirmenin sevinci ve yorgunluğuyla burdayım arkadaşlarımmm
beyazmeleğim kimyasal kalemi saklamıştım sen dedin diye yarın çıkarayım bari:)))
eylülüm canım çok seviyorum seni ve tüm kk yı evet artık eskisi gibi değiliz ama ben hala bu sayfada olduğum için çok çok mutluyummm
krikocum ya glitteferyden eklesen canımcım bende alcam ya baston onun için:))
bu arada pıtırcık ve mert güle güle kullansın cicileriniii

öff o ne bee öyle koltuk mu alıyon çocuğa lazımlık mı kaydirigubbakcemile3
ben 2.5 tl'ye aldım bir plastikçiden çokta tatlı bişey turuncu önünde ayıcık falan var Eymen çok seviyor onu ama kaka yapmak için değil oynayacak onunla

lavinyacığım çıkar yağmurumun kalemini bir yanlış yanlış anlamaya kurban gitti sizin kalem kusura bakma kaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese yatıyordum bi uğrayayım dedim bugün oğlumun keyfi yerindeydi allahtan ananesini bırakmak için köye gittik biraz orada ananemlerde oturduk oynadı falan eve geldik yatırdım yok kalkmak istedi neyse zorlamadım kalktı o oynarken babasıyla ben bi duşa girdim aman nasıl yorulmuşum anlatamam yarını da bir atlatsaydık hayırlısıyla ben duştayken babamız yatırmış kuzuyu uyumuş şekerim benim nmeyse çıktım losyonumu falan sürdüm ay duş harika bir olay üzerine de bu losyon acayip iyi geliyor yaa müthiş rahatlatıyor beni neyse yüz kremi bilmem ne falan derken yatmaya hazırım kocişde nete girmiş şimdi onu duşa gönderdim pc yi kapatmadan size yazayım dedim öpüyorum hepiciğinizi iyi geceler opuyorumnanaktan inşallah güzel bir gece olur hepimiz için hastalıksız bir gece :Saruboceq:

krikoşum bizimkini gördün,bizimkinden al istersen.Bizimki de klozete takılıyor sonradan ve alt kısmı basamak olarak kullanılıyor.Biliyorsundur özelliklerini.O kadar pahalısına bencede gerek yok canım.Tamam senin ikinci kuzuda kullanır ama olsun yine de 75 çok tatlım ya

lavişcim şunu öğrendim ki mesafeler asla sevgiye ,dostluğa engel değil ,yüz yüze görüştüğün kişiler bile insanı sırtından vurabiliyorken ,yüzünü görmediğin insanların sevgisini hissedebiliyorsun ..bende seni seviyorum ...ve burda olmaktan çok mutluyum ..

evet sapişim seninki çok güzel ama bugün heryere sordum yok seninkinden fisherprice var 2 modelide biri 70 diğeri 75 kusur onlar çok pahalı geldi hiç gerek yok sadece görünüm amacı lüks e giriyor o biraz haftaya gene gidicem kemeraltına çünkü salıncağın tentesinde bi parça eksik çıktı onu almaya gidicem hemde yeni lazımlıklar gelir dedi adam bakarım onlarada hafta içi başka yerlerede bakarım çıkabilirsem

bu arada oğluşum salıncağını çok sevdi biraz önce onda uyuttuk hatta 1.30 da allaha şükür uyudu bizde okanı izliyoz kocamla

image çalıştı :::))))

lavişim bebek arabası bu altında sepet olması özellikle benim için önemliydi ön bar olmayan bebek arabasını mert kullanamıyor katlanınca gayet ince oluyor ve yanında ip var sırtına takıp taşıma imkanıda var uygun fiyat 2.bebek arabası için yeterli bence

Son düzenleme:
krikitosum çok güzelmiş güle güle kullansınlar abi kardeş.Kaç kiloymuş acaba bu puset,ben de hafif bir araba istiyorum da.Malum otobüse filan binerken zor oluyor,daha doğrusu puseti almam gereken bir yere yalnız gidemiyorum.
bu arada bizim müzikli oturaktan joker de var canım.ınternetten biraz araştırdım da en ucuz orada satılıyor üstelik.49 Tl

teşekkürler tatlım kaç kilo olduğunu bilmiyorum tatlım ama hafifi bişiii 6 kilo falandır herhalde sırtına takarsın bunu binersin istediğin yere 2 bebek arabası olarak kullanışlı 2 kademe yatıyor ama içinde uyuyacak yeri var bebelerin bakarım tatlım joker e de sağol bilgi içiin

eylülcüm sağol tatlım inşallah sağlıkla kullansın bütün bebeler cicilerini

günaydın hafta sonları dükkanı ben açıyorum biz iyiyiz şükür oğlumda daha iyi gece huysuzluğu oluyor yine ama abartılacak kadar fazla değil
derslerim var gitmem gerek bugün bir biterse inşallah rahatlayacağız sanırım

ben geldim yine dersim bitti saat 12ye kadar 12den sonra 4e kadar neredeyse full olacak sanırım
daha kahvaltı bile yapmadım kantinde de bitmiştir simitler falan bu zamana gideyim de dıarıdan bişeyler alıp geleyim bari çok acıktım

günaydın meleğim
ben müthiş bir kahvaltı yaptım kuzumu uyuttum dün temizliğimi yaptım işim yok bugünn
bitek mutfağı süpüreceğim bide eltilerim üst kaltta balkonlarını yıkaın bende öğleden sonra camlarımı yıkıcamdışardan toplam yarım saatlik işim var
sonra kociş ve kuzumla gezmeye gidicezzz

kriko canım güle güle kullansın mert ve pıtırcık:)
canım arabayı kaça aldınız
ben crystal babyden memnunum yağmurun arabasıda o markaydı ama mahvetti çocukalr yazın bahçede hazır arabayıı

iyiki pahalı bişey almamışım o zman üzülürdüm yoksaaaa

ohh ne güzel canım keyif yapın ailecek

bende yarın hava güzel olsun diye dua ediyorum oğluşumla gezmeğe gideceğiz hayvanat bahçesine ve lunaparka gitmeyi planlıyorum hava uygun olursa bakalım

selam bayanlar,
bizde 9da kalktık gece kaan yine ateşlendi hstaydı zaten iki gündür..
yişne şurupla felan düşürdük atşi ama iştahı yok kayfi yok öylece geziyor yinede..
keremede bulaştı sanırım oda öksürmeye başladı..
bugün kerem yine yedi bişeylerde kaan sadece büsküvili danonelerden yedirdi babası 3 kaşık onuda ilaç için mecbur verdik birde ballı süt yaptım şimdi onu içiyor..
inşalaah ilerlemeden atlatırız...babamız çalışıyor bizimde gitmeden bir evi süpürdüm çok dağılmıştı..
beyazmeleğim sende 12den 4 e kadar yoğunum demişin kolay gelsin..
laviş sanada kolay gelsin.. ayrıca iyi gezmeler..
krikitosum güzelmişş pusetiniz salıncağıda yandan gördüğüm kadarıyla bizim küçük olana benziyor.. önündeki koruma hiç çıkmıyor oyüzden kaanı sığdıramıyorum kerem sığıyor ama pey biner hem senin pıtırcık içinde güzel olmuş ..
yasminim alta gözüküyorsun sanada merhaba güzel bir pazar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…