2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun canım ya.Benimki de öksürüyo.Şimdilik bişi vermiyorum.Bakalım düzelir mi? Ben de yemek yapacam az sonra...

oo güzel menü..
bizde de dünden yoğurt çorbası biraz tavuk var azda sarma... anamın sarmalarını birer birer pişiryorum bende..
tatlıda süt varsa sütlaç yap oğluşunda yesin..

canım 115 dediler pazarlıkla 90 a aldık tatlım bi,zim ilk arabamız şu travellerdendi iyi para vermiştim şimdi onu 2.kuzuma saklıycam temizleyip bunu mert uzun süre kullanır artık sonrada diğeri kullanır çünkü tam yatmıyor ancak 1 yaşından sonra kullanışlı bu tür bebek arabaları ama uyuduğu zaman rahat uyuyacağı kadar yer var genede

nazlıcım bizim salıncağın tenetesi çıkıyor tatlım ama brn çok uzun süre çıkarmam sanırım

selam fistiklar..nazlicim cok gecmis olsun iyilesemedi senin bu kaan oglanda.

ama ara ara hepsinde oluyorya canimya,insl.atlatrir hemencik.

yasmin o mönü ne yaa canim cekti,bamyayi cok severimde hos ordakinin hepsini

severim ben:)

ben aksam eglencedeysimm ohhh bi güzel dagittim geldim..Kocis ve tontis evdelerdi

onlarda gayet güzel oynamislar nevar neyok yemisler :))) Deniz dogmadan önce böyle

eglencelere gitiikmi gece dönmezdik eve,nasil ols akocalar uyuyor oluyordu sehir merkezine gider

orda eglenirdik ama artik o sansimm yok millet dalga gectii hadi SIKIYORSA git filan diye:)

neyse böyleside cok güzeldi,havada güzel bugün.

tünaydın
bizde oğluma sonunda puset aldık 95 tl. fıstık yeşili hemde
resmini koyacağımın aynısı işte tek fark arkasında ve altında file var benim

nazlıcım geçmiş olsun bizimkide uzun zaman sonra hasta oldu ama ilk defa grip oldu burnu akıyo çok şaşırıyo farketmesem yalıyo pis evlat ama gelip ııııı diyo sil burnumu
dün baya kötü idi ama bugün daha iyi ama çok mızmız

çilekçim facede resimlerini gördüm kuzum bayıldım sana
en kötü günün böle olsun bzim yermizede gez eğlen

zeynacim pusetiniz cok güzelmis nerden ve ne kadara aldin canim?bende alicamda acaba tr denmi alsam diye karar veremedim.

tsk,ler fistik o seni ngüzelligin ...

nazlımelek ve zeyna geçmiş olsun atlatır bebelere inşallah bir anönce kuzular inşallah kerem e de geçmez

zeynacım çok güzelmiş güle güle kullanın ben bunun aynısından baktım tatlım ama bu hiç yatmıyordu kademesi yoktu birde kumaşı nalyon gibiydi seninkide öle mi bebeşim iyimiş fiyatıda atında file olması yararlı oluyor

dün baya alışveriş yaptın heralde ohh ohh güle güle kullansın bebişlerin

Yasminnn harika valaaa,ee becerikli olunca insan daha ne mönüler cikarar.

benim mönüm aynen söyle,ya disarida yiycez yada tonbalikli sandvic yiycez dedim..

hala tepki vermedi :)))))))))))

günaydın ;

nazlıcım geçmiş olsun canım ,
menüleriniz süper ,bizde bu akşam dışarıya talim :))

zeynacım hayırlı olsun arabanız ,güle güle kullanın,ben almayı düşünmüyorum çünkü benimki zaten baston gibi ..
çok uykusuzum ,saat 4 de yattım ,6 da bu kız sayesinde uyandım ,koca gün 2 saat uyku ile duruyorum ..

İyiinsanlafının üstüne gelir:)))

günaydın dün iyi bi yazışma olmasada dün dündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…