- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.661
selam bayanlar,
bizde 9da kalktık gece kaan yine ateşlendi hstaydı zaten iki gündür..
yişne şurupla felan düşürdük atşi ama iştahı yok kayfi yok öylece geziyor yinede..
keremede bulaştı sanırım oda öksürmeye başladı..
bugün kerem yine yedi bişeylerde kaan sadece büsküvili danonelerden yedirdi babası 3 kaşık onuda ilaç için mecbur verdik birde ballı süt yaptım şimdi onu içiyor..
inşalaah ilerlemeden atlatırız...babamız çalışıyor bizimde gitmeden bir evi süpürdüm çok dağılmıştı..
beyazmeleğim sende 12den 4 e kadar yoğunum demişin kolay gelsin..
laviş sanada kolay gelsin.. ayrıca iyi gezmeler..
krikitosum güzelmişş pusetiniz salıncağıda yandan gördüğüm kadarıyla bizim küçük olana benziyor.. önündeki koruma hiç çıkmıyor oyüzden kaanı sığdıramıyorum kerem sığıyor ama pey biner hem senin pıtırcık içinde güzel olmuş ..
yasminim alta gözüküyorsun sanada merhaba güzel bir pazar olsun..
kriko canım güle güle kullansın mert ve pıtırcık:)
canım arabayı kaça aldınız
ben crystal babyden memnunum yağmurun arabasıda o markaydı ama mahvetti çocukalr yazın bahçede hazır arabayıı
iyiki pahalı bişey almamışım o zman üzülürdüm yoksaaaa
nazlımelek ve zeyna geçmiş olsun atlatır bebelere inşallah bir anönce kuzular inşallah kerem e de geçmez
zeynacım çok güzelmiş güle güle kullanın ben bunun aynısından baktım tatlım ama bu hiç yatmıyordu kademesi yoktu birde kumaşı nalyon gibiydi seninkide öle mi bebeşim iyimiş fiyatıda atında file olması yararlı oluyor
çİLEĞİM menü böyle bizde.Tatlı da revani yapacam..
Silikcim hoşgeldin.Kız ben de Ankara çubukluyum:))
yasmin bebegin çok tatlı
günaydın ;
nazlıcım geçmiş olsun canım ,
menüleriniz süper ,bizde bu akşam dışarıya talim :))
zeynacım hayırlı olsun arabanız ,güle güle kullanın,ben almayı düşünmüyorum çünkü benimki zaten baston gibi ..
çok uykusuzum ,saat 4 de yattım ,6 da bu kız sayesinde uyandım ,koca gün 2 saat uyku ile duruyorum ..
günaydın ;
nazlıcım geçmiş olsun canım ,
menüleriniz süper ,bizde bu akşam dışarıya talim :))
zeynacım hayırlı olsun arabanız ,güle güle kullanın,ben almayı düşünmüyorum çünkü benimki zaten baston gibi ..
çok uykusuzum ,saat 4 de yattım ,6 da bu kız sayesinde uyandım ,koca gün 2 saat uyku ile duruyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?