2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlar oğluşum zor atlatıyor az önce uyuttum çok şükür öksürmedi şu ana kadar iki gündür öksürükten uyuyamıyordu kerem uyanmasın diye onu alıp yanımda salıncakta uyutuyordum.. şimdidlk iyi uyuyorlar.. ama keyfi yok dolaşıyor yinede kuzum bu halinde birde callliou doğru yazdım inş seyrediyor şarkı çıknca kayu kayu demeye başlıyor.. şarkıda söylemeye başladım tontişim..
kerem bira öksürüyor ama kıdurkluk son hızda devam ediyor..
zeynacım sizewde geçmiş olsun...arabanızıda güle güle kullanın..
çileğim anlaşılan bugün tatilin tadını çıkarım iş miş düşünmeyim dedin he...
krikitoscum bizimde tepedeki tentesi çıkıyorda önünde koruma barı var ya o çıkmıyor sabit.. öbüründe o çıkıyor çocuğu rahat alabiliyorsun..aman canım nasılsa hepsi aynı işi görüyor sonuçta..
silikcim sen nasılsın bugün..

slm kızlar hoşgeldimniz hepiniz dersten çıktım eve gidiyorum yemeğe gelir gelmez bir ders daha var off ondan sonra buradayım

nazlımeleğim geçmiş olsun

yasminim anılımın öksürüğü geçmedi bir türlü yaa

zeynam hayırlı olsun pusetiniz güzelmiş

eylülüm, silikcim,çileğim hoşgeldiniz sizlerde

çilekcim gördüm fotolarını fıstık gibisin maşalalh iyi eğlenmişsin

sağol eylülcüm..
ah ah en kısa zamanda uykulu günlerimize geri döneriz hep birlikte inşallah..boshayallersmile
bayazmeleğim sağol tatlım..
çileğin resimlerine bende bakım gelim..
silikcim bizim bu 3. fare yani.. kıra döke büyüyecekler bu veletler..

Son düzenleme:
selam kızlar dağ gibin ütüden sonra burdayım arada bir size yazmayıda ihmal etmedim ama çok yoruldum ayaklarım koptu resmen haladahada makinede bir posta yıkandı bir tanedaha yıkanıyor onlarda kurusun onlarıda ütülerim hafta içine bişii kalmasın istiyorum çünkü mert rahat bırakmıyor anca yemek yapabiliyorum birde yüzüstü temizlik

beyz melek afiyet olsun kolay gelsin bennde mert e çorbasını yidiriyimde uyutayım artık o vareken evde temizlik bile olmuyoo yaa ne kuduruk oldu herşey yerlerde

ana bi pazar günü bu kalabalık inanılır gibi değil
zeynam çok geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bir an önce kusucuğun
krikocumm sizin arabanızda çook güzelmiş güle güle kullanın
başka ne dieyecektim unuttum
annemin çamaşır makinası bozuldu yaa altından elektirik kaçağı varmış allah korumuş yaaa
alttan nasıl ışıklar saçarak yıkıyormuş annemde görmüş hemen kapatmış zaten eskiydi
makina almaya gideceğiz onunla

benim mert de aynı ne yapacam ben bu çocukla bilmiyom herşeyi kırıp dagıtıyo evde yaptını artık geçtim dişardada yapıyo off off

benim mert de aynı ne yapacam ben bu çocukla bilmiyom herşeyi kırıp dagıtıyo evde yaptını artık geçtim dişardada yapıyo off off

canım hepsi öleee sen kendini sıkma bence kıra döke büyüyecekler napalım kolay büyümüyolar malesef bide yeni nesil çocukları gerçöekten zor biz mi fazla şımartıyoz yoksa hamileyken çok dikkat edililiyor ilaçlar vataminler azgın çıkıyo artık yeni bebekler allah hepimize kolaylık versin birde mert lerin namındandır ben hiç uslu mert görmedim mert isminden korkulur hatta bana koyma demişlerdi ben dinlemedimm

benimki karnımda durmazdı kımıl kımıl çıkmakta istemedi kaburgalarım kırılıyodu onu çıkartmak için sezeryanda bile zorla çktı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…