- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.681
beyaz melek iyi bi gün geçirmeni dilerim
selam kızlar dağ gibin ütüden sonra burdayım arada bir size yazmayıda ihmal etmedim ama çok yoruldum ayaklarım koptu resmen haladahada makinede bir posta yıkandı bir tanedaha yıkanıyor onlarda kurusun onlarıda ütülerim hafta içine bişii kalmasın istiyorum çünkü mert rahat bırakmıyor anca yemek yapabiliyorum birde yüzüstü temizlik
beyz melek afiyet olsun kolay gelsin bennde mert e çorbasını yidiriyimde uyutayım artık o vareken evde temizlik bile olmuyoo yaa ne kuduruk oldu herşey yerlerde
krikocumm sizin arabanızda çook güzelmiş güle güle kullanın
benim mert de aynı ne yapacam ben bu çocukla bilmiyom herşeyi kırıp dagıtıyo evde yaptını artık geçtim dişardada yapıyo off off
canım hepsi öleee sen kendini sıkma bence kıra döke büyüyecekler napalım kolay büyümüyolar malesef bide yeni nesil çocukları gerçöekten zor biz mi fazla şımartıyoz yoksa hamileyken çok dikkat edililiyor ilaçlar vataminler azgın çıkıyo artık yeni bebekler allah hepimize kolaylık versin birde mert lerin namındandır ben hiç uslu mert görmedim mert isminden korkulur hatta bana koyma demişlerdi ben dinlemedimm
bende yenimahalle de oturuyorum
sen baya şehir dışındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?