- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.721
ay evet öyle tertemiz olunca insanın evi insanın içini bir huzur kaplıyor değil mi bende de öle oluor bende bu akşam yapayım diyordum ama çok yorgunum eşim benden de yorgun olur yarın akşam artık yarın akşama kalır çamaşırlarım da birikti onları da yıkayayım salı çarşambaya falan da ütü olur sanırım off off bitmiyor bir türlübitiyor bir daha başlıyor hep böyle sanırım napalım sağlığımız huzurumuz yerinde olsun yeter
beyazmelek hanım insan bendende bi alıntı yapar alındım ama aşkolsun peh peh pehhhhh:))
iyi akşamlar arkadaşlar.umarım iyisinidir.çok sıkıcı bir hafta sonu daha .son zamanlarda hafta sonları çok kötü geçiyor.
ya mmf cim geçen hafta sonu dr gidip sonrasında gezip tozacaktık güya dr bi girdik bi daha çıkamadık.
ondan önceki hafta sonu kocamın sulamesi yemekteydi bende 20 kişi koşturmacktan çıkamadık bu hafta hava kötü böyle işte hafta içi zaten biyere çıkamıyorum kendimi hapis gibi hissediyorum
bende günesi görmek istiyorum artttttııııık.
ya bide son zamanlarda insanlar da sıktı beni.herkez üstüme üstüme geliyor her kafadan bir ses çıkıyor napcamı şaşırdım.geçmiş olsun diye arıyorlar güya söyledikleri laflarla sinir bozuyorlar
naptınız siz çoçuğa .
aaa hastamı ettiniz çoçuğu(sanki ben hasta ediyorum )
sen evde oturmuyorsun ki nazar değdiriyorsun çocuğa
yok sen evde oturuyorsun temiz hava aldırmıyorsun
kimin dediğini yapcamı şaşırdım.kimi öyle diyor kimi böyle evde mi oturuyum dışarımı çıkarayım şaşırdım
anneme de kızdım çektim geldim akşam oturtmadı 5 dk beni çoçuğa bak çocuga bak
yok duştu yemedi diye başımın etini yiyor
offff buna benzer bissürü şey
iste böyle melekcim insan zorla kendini suçlu hissediyor napcan.
ya alış veriş merkeslerine götürme konusunda ne düşünüyorsunuz.
iste böyle melekcim insan zorla kendini suçlu hissediyor napcan.
ya alış veriş merkeslerine götürme konusunda ne düşünüyorsunuz.
Canlarım oğlanı uyuttum.İşlereim var biraz.Hepinnizi öpüyorum.Byyy
yok tatlım sen kendini suçlu hissetme bnimde ailemde herkez öledir mert 1 hapşursun hemen ayy bak görüyonmu gene bakamadın mı çocuğa hasta mı ettiniz yıkarken mi üşüttünüz halbuki hasta falan olduğu yok allaha şükür dirençli bir çocuk hemen yıkılmaz
10 günlük bebe değil ki bunlar parkada gidecek alışveriş merkezinede kumlada oynayacak artık onlarda bizim gibi evde oturdukça onlarda bunalıyor fazla sıkmamamk lazım bebeleri hasta da olcaklar düşçekelrde yedikleri günde olacak yemedikleri günde , vucudu her şeye alışacak ki direç gösterebilsin eğer herşeyden saklarsak onları dirençleri düşer en ufak şeylerde yıkılır hasta olurlar bu benim şahsi fikrim herkez farklı düşünüyo olabilir saygı duyarım
melis şapkayı taktı kafaya ,kapıya vuruyo ,atta diyo ,çok sıkıldı oda ,babamız da aradı önce hazırlanın çıkalım dedi ,sonra acil işim çıktı dedi ,gitmiycekmiyiz dedim ,bilmiyorum dedi ..çok canım sıkıldı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?