2008 Kasım Anneleri

zeynacim pusetiniz cok güzelmis nerden ve ne kadara aldin canim?bende alicamda acaba tr denmi alsam diye karar veremedim.

tsk,ler fistik o seni ngüzelligin ...
ben 90 tl. ye aldım kendi resmini eklerim sana yollarım yada canım

teşekkürler kızlar
hepinize iyi geceler

saphisimm o güzel ablanin dogun gününü kutlarim canim,sevdikleriyle daha nice yillara insl.

zaynacim benimde almam gerekyorda fikir olur diye ayrica cokta begendigim icin rica ettim kuzum..

ayyy biz kavganin esiginden donduk,faceye ekledigim resimleri gordu ve acayip kizdi..tmm sileyim filan

dedim ama cok kizdi cooook..yinede hepsini silmedim ehuehuehu bazilarin iyo kettim,gicik nolcak.

tombigi yikadim bende smdi uyumak uzere babasinin gobisinde,cok sinirliymis hIhhhhhhhh :)

epeydir görüşmediğim bir arkadaş aradı bir saat lafa daldık onunla oda 5aylık hamile ee tabi yardımcı oluyorum bir bilen olarak zemuszemus

Eymenle de oynaştım sonra yatırdım kuzuyu uyumak üzereydi sesi gelmiyor muhtemeln sızdı yavrum çok yoruldu bu saate kadar

bende duşa bir türlü giremedim şimdi gireceğim artık bir gireyim de rahatlayayım kendime geleyim oradan da yatağa geçeriz muhtemelen yarın fırsat bulursam girmeye çalışrım öpüyorum hepinizi

kuzumu yıkadım ,kendimi yıkadım pakladım ,yavruyu uyuttum ,işte burdayım ,

malesef çıkamadık bügün eşim geç geldi o saatten sonra da çıkılmazdı zaten ,bizde sıcak evimizde oturup yemek yedik ,tv izledik napalım :)

loo gacılar o kadar dedim ki makina elektirk neyim saçtı gökgrlemesi gibi beyazmelek harici kimse
aaaaa demedi ne ayıp hiç yakıştıramadım
zeynam geçmiş olsun 2 gndür arıyom ama kapalı diyii telin nie küne cicim yaa yoksa ben mi o anda yakalıyorum anlamadım valla neyse bakalım
eylülcüm çıkamamışsınız hayırlısı olsun tatlım
bizde bugün tam çıkacaz benim lokum heyecan yaptı ve düştü kafası tam kapının köşesine geldi
yumurta gibi şişti kuzumun gözünün üzeri yaa çok ağladı çok üzüldm yaaa ne kadar dikkat etsemde
birden atlıyor heryere ya buz falan koymaya çalıştık tabi koydurmadı çok ağladı para koydum koydurmadı
ekmek içi ıslatıp hamur gibi yaptım onu yapıştırdım artık durdu biraz onunla
birazda indi zaten şişi çok şükr ki ama morardı aşkımın kafası yaa neyse ki başka bişe olmadı bunada şükr
rabbim korusun saklasın yavrumu hepsini inşallah

geçmiş olsun canım.aklında bulansun lasonil krem şişliğe çok iyi geliyo.morarmıyoda çok fazla.evde bulunduruyorum ben hep.

neden kızdı çilekçim seninki looo
pek kızacak gibi görünmüyor da

Aslinda cok kizmazdi ama nebilim ters taraina geldii zaar,pek bi esti gürledi :)

güødügüm icinde ayrica kizdi..

çilekçim sağol bi tanem
aaa ben göremdim ama facede resim
dur hemen girip bakayım da bazılarını silmişsin bile

kuzum sildimyaaa,hain sildirdi..

çilek eşinin kızcağı kadar var canım heeeee res,imlerr
süpersin:)

ehuehuehu saol kusumdaa nevarki looo kizmasa sanki..

gecmis olsu neylüse kokosum,bak aklinda bulunsun hemen tereyag sür inanilmaz etkisi oluyor.morartmiyor ve sisini engelliyor.

ben birde aloevera sürüyorum oda cok etkili,Allah korusun yaniga filan cok iyi geliyor.

asorticim ne makinesi ne elektrik saçması yavrum ben bişe görmedim ki bilmiyorumkismile
ayrıca eylülüme geçmiş olsun ,ne kadar dikkat etsek boş ,yine yapıyorlar yapacaklarını ..

olsun be yavrı oda güzel olmuştur

hayatım geçmiş olsun eylülüme allah bir daha yaşatmasın ay zor oluyor çocuğumuzun başına böyle bişey gelmesi

bende gidiyorum dedim iyi geceler dedim ama gidemedim, gittim duşumu aldım törene hazırlandım kocişe dedim gell açılış töreni var aklinialirimsmile ee tabi tıpış tıpış geldi töreni yaptık doğal olarak bir daha duşa girdim :kedi: ee uyku muyku kalmadı haliyle bu kadar suyla temas edince kaçtı gitti bende Eymenin sütünü yaptım o arada kendimede süt ısıttım çikolatamı da aldım yanıma ohh dedim onlaro götürürken benim hatunlara bi bakiim napıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…