2008 Kasım Anneleri

Güzel oldu.Severek yaptım ama yiyemiyorum(Bu arada senin boy uzun Eylülcüm.Kaldırır o kiloyu..

Zeynacım sana resim göstermeyi, Miniğe de kilo söylemeyi yasaklıyoruuuuz:))opuyorumnanaktan

seninle aynı fikirdeyim bebemin kğ sordum iş zayıf gacıların haya atma seyansına döndü kıskandımmm işteeeeee

sağol zeynacımzemuszemus güzel bişeye benziyo gerçekten bende baston alsammı diye düşünüyorumda...
silikçim 21 gün sonra 24ü doldurcam ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3
eylül bacım senin boyun uzun şişman durmuyosun yivrummm

kız piraye sus allah aşkına yaa ,çıtır olduğunu biliyoruz da burda ifşa etmeseydin olmamıydı ..ben 29 yaşındayken melis 1 yaşında olcak kaydirigubbakcemile3

heee çıtır çıtırım:teytey:

evet evet katılıyorum ,zeyna resim koymasın ,minik kilo söylemesin ,hatta onlar bişey yazmasın kalbimizde yaşasın :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam :)))
Hastalara çok geçmiş olsun
Asorticim annene çok çok gemiş olsun canım,Allah korumuş
silikcim eşinle işin zor gibi görünüyor biraz
Bizim kahvaltı sorunumuz yok çok şükür hergün bir yumurta ve diğer kahvaltılıklardan yediriyorum.
Benim face de sorun yok

zeynam patlatmış yine bir foto :) maşallah çok güzelsin canım pusetinizi de güle güle kullanın.Ya ben de hap alayım diye düşünüyorum ama benimki pusette durmuyorki :uhm:

selam fıstıklarım yawrularım
bugün 1 mart ,izmirde hava güneşli hava serin yinede benim için bahar gelmiştir tamam izmir için 15 marttan sonra kısa kollu giyeriz biz :lepi:
çok mutluyum bugün neden bilmem çocuk gibiyim yaramazlık yapasım var annemi kandırdım inciraltına gidicez oğlumu parka götürcem özdilek dolaşırız sonra kocişim alır beni inciraltından .puseti aldım yaa kimse tutmasın beni önceki pusetimde bastondu ama ağardı arabanın bagajında duruyordu benim hafta içii işime pek yaramıyordu

ben 29 yaşındayken mert 7 yaşında 2.meleğimde 5 yaşını doldurmuş olacak inşallah allah izin verirse gençim güzelimmm allahaaaa binlerce şükür lülülülülülü

havasını atanlar listemize hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…