- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.921
Güzel oldu.Severek yaptım ama yiyemiyorum(Bu arada senin boy uzun Eylülcüm.Kaldırır o kiloyu..
Zeynacım sana resim göstermeyi, Miniğe de kilo söylemeyi yasaklıyoruuuuz:))opuyorumnanaktan
kız piraye sus allah aşkına yaa ,çıtır olduğunu biliyoruz da burda ifşa etmeseydin olmamıydı ..ben 29 yaşındayken melis 1 yaşında olcak kaydirigubbakcemile3
evet evet katılıyorum ,zeyna resim koymasın ,minik kilo söylemesin ,hatta onlar bişey yazmasın kalbimizde yaşasın :))
peki bayanssulusmile
ay piroş hala uyuyo yaa gece 3 buçuktan beri uyuyo bebişimm çok uyudu yaa
ben ikinciyi düşünmüyorum zaten 30 dan sonrada büyük konuşmayım doğurmak istemem
kız maşallah de çocuklar hastalıgı uyuya uyuya atlatır
ben kötü oldugundan demedim hemşo yanlış anlama ben bu yaşımda bu bebeyle ugraşamıyom 30 da hiç ugraşama ondan didimHemşon niye öyle diyosun?31 Yaşımda doğum yaptım.Ühüüüü.Şimdi 33 deyim..
ne biliyim cnm yaa tam hasta da değil kikir kikir gülüyodu gece topitop yedi gece gece:)
ilaçmı uyuttu ne
selam fıstıklarım yawrularım
bugün 1 mart ,izmirde hava güneşli hava serin yinede benim için bahar gelmiştir tamam izmir için 15 marttan sonra kısa kollu giyeriz biz :lepi:
çok mutluyum bugün neden bilmem çocuk gibiyim yaramazlık yapasım var annemi kandırdım inciraltına gidicez oğlumu parka götürcem özdilek dolaşırız sonra kocişim alır beni inciraltından .puseti aldım yaa kimse tutmasın beni önceki pusetimde bastondu ama ağardı arabanın bagajında duruyordu benim hafta içii işime pek yaramıyordu
ben 29 yaşındayken mert 7 yaşında 2.meleğimde 5 yaşını doldurmuş olacak inşallah allah izin verirse gençim güzelimmm allahaaaa binlerce şükür lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?